Balog Zoltán a népesedéspolitikába nem csempészne bele olyan fogalmakat, mint az abortuszhoz való jog, az új házasokat pedig külön támogatná – számolt be a vs.hu.

"Amellett, hogy kevés a gyerek és elöregedő a társadalom, az is probléma, hogy hová születnek a gyerekek" – mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a népesedési kerekasztal létrejöttének 5. évfordulójára rendezett konferencián a vs.hu tudósítása szerint

Balog mondott legalább kettő érdekes adolgot. Egyrészt párhuzamosan azzal, hogy kiemelte a házasságkötések fontosságát, kijelentette, jár is majd támogatás arra, ha az új házasok közül legalább az egyik első házas.

Másrészt a gyermekszám-csökkenés megállításához Balog szerint olyan európai és világösszefogásban kell gondolkodni, ahová „a világ demográfiai helyzetével foglalkozás ürügyén nem csempésznek be olyan fogalmakat a családpolitikába, népesedéspolitikába, mint például az abortuszhoz való jog”.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@gödörben: én csak annyit irnék erre.. hát.. krvanyádBalog!
Elég volt már abból, hogy elmebeteg politikusok pofáznak bele a magánéletünkbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@moiszikf: Minden tiszteletem és elismerésem a tiéd, én is így gondolom, de mint mondta, akiknek nem jelent semmit a pici élet, azoknak abortusz a gyerek érdekében. Bár még így is lenne más megoldás: örökbefogadás. Nálunk hosszadalmas és körülményes. Nem messze tőlünk egy családnál vannak nevelt gyerekek. Az egyik fiú 16 éves. 8hónaposan adták intézetbe. Szeretett volna találkozni az édesapjával, fel is kutatta és üzent neki, hogy szeretne vele találkozni. A " kedves" apuka teljes mértékben elzárkózott ez ettől. Ilyen "ember" is létezik.
keresztapa
Balog a cigányok szaporodásának nagyságára élezi ki mondandóját akaratát, hogy még több hozzá hasonló, semmire nem való, jöjjön a világra aki fölött akaratát tudja érvényesíteni. Ez a szőke ciklon tévedésből jött erre a világra, a magyar nemzet közutálatára, a "Č" tudatos szaporítására. Ilyen agyal normális gondolkozású személy, ezen világon nem létezik, csak is ő, az egyedüli. Mivel ő már teremtőnek képzeli magát,és nem teremtménynek.
narancsbirka
Balog! Nehogy valami kétütemű odaverjen, mert mehetsz gyesre. Inkább edd meg!!
Sííva
Ezt szerintem minden nő maga döntse el a párjával, férjével! Egy politikus és főleg egy férfi ne döntsön már helyette! A mai helyzetben (Párizs) nem mernék gyereket vállalni! Mikor lesz biztonságos Európa? Mikor tudom biztonsággal eltartani a gyermekemet itt Magyarországon? Azt egy egészségesen gondolkodó nőtől ne várja már el senki, hogy segélyért szüljön!
kkalman
Balog öcsém! Ha vér szerinti öcsém lennél, addig futnék, míg el nem hagylak valahol a kanyarban. Pedig qrvára utálok futni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.