A magyar kormány továbbra is készen áll a konzultációra konkrét kérdésekről, de nem fogadja el Magyarország, a magyar emberek vagy a kormány demokratikus elkötelezettségének megkérdőjelezését – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Berlinben a Német Külpolitikai Társaságban (DGAP) tartott előadása után, a hallgatóság kérdéseire válaszolva.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a kormánynak fontos, hogy partnereit első kézből tájékoztassa, így elkerülve "azokat a félreértéseket és percepciókat", amelynek sokszor "nincsen alapjuk, de olyan átütő erővel érkeznek, hogy nehéz megküzdeni velük".

A Norvég Alapok ügyéről szólva kiemelte: Magyarországon "virágzó és szabad civil szféra van", és minden alapot nélkülöz a civil társadalommal szembeni kormányzati nyomásgyakorlásként értelmezni hatósági eljárásokat, amelyek néhány szervezet gazdálkodásával kapcsolatban indultak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Első kézből mellékelhetett volna egy táblázatot a "virágzó" civil szféra anyagi támogatottságáról (főleg az elmúlt 4 évről).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Első kézből mellékelhetett volna egy táblázatot a "virágzó" civil szféra anyagi támogatottságáról (főleg az elmúlt 4 évről).
pbalage
Szerinetm is. Illiberális lopásügyi diktademokrácia.
Feraj49
Akkora a demokrácia,hogy a kormány mindent uralni akar.Megmondja mit csinálhatunk vasárnap.Templomba mehetünk,de nagyobb áruházakat be akarja záratni.A nagy demokráciában a tv-ket,a rádiókat,a sajtót,az internet-et mind beakarja kebelezni.Akár a nyugdíj megtakarításokat .A falvakban csak egyházi iskolák vannak,azaz nincs választás,mert a következő falúban is az van.Tervezik e töröli az abortuszt,-választást nem hagyva a nőknek- közben álszent módon vadászgatnak./azaz a vadonélő állatokat gyilkolásszák kedvtelésből/ Ha éhes lennél és elejtenél egy nyulat mehetnél is börtönbe. Nem sorolom tovább ezeket a politikus " úr" nem ismeri ? Pedig utána járhatna a fene nagy demokráciában.
Főlökött
Ki az a Szijjártó ?

Engem Ő ne képviseljen, nincs rá felhatalmazása, ne nyilatkozzon a vevemben, mivel nincs rá felhatalmazása sem, ne tegyen semmit a nevemben ! Mivel nem is legitim a csipet - csapat, ezért ne is égessenek, se engem, se a választó polgárokat szánalmas ténykedésükkel, senki előtt!
Saját nevében, saját elképzelését előadhatja és saját felelősségére ténykedjen, de nem rám hivatkozva...Baltagyárat is úgy hozzon létre...

Saját dolga mit csinál, szabadidejében, én nem hatalmaztam fel semmire érdekemben, mégha Ő úgy is gondolná...

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/alkotmanyos_jogunk_torvenyt_szegni_interju_voros_imre_volt_alkotmanybiroval_jogaszprofesszorral

Szóval eléggé rossz - szorult helyzet...elgondolkodtató...
joopapa
Én meg megerősítem a szájtáti egy szülői csecsen lógó senkiházi!
bence
Hát neked biztosan ! Mert azt csinálhatsz amit akarsz ! SAJNOS !
nyanya001
Egy demokráciában ha nem tetszik egy média, akkor
alaposan megbüntetjük, mert objektív tényeket közöl a kormányról !
nol.hu/belfold/otvenet-vernek-az-rtl-re-1498163
kata53
Már megint hülyeségeket fecseg össze ez a majomgyerek.!
Bercifiu
T hozzászólók! Ha Peti azt mondta, hogy demokrácia van, akkor mindenkinek kuss!!! mert az van.
kukac50
Szíjártónak fogalma nincs, mi az a demokrácia!
Azt sem tudják a Fideszesek,hogy demokráciában szólásszabadság van!

Akkor kezdődik az emberek szabadsága amikor félelem nélkül elmondhatják a véleményüket,ez ma Magyarországon nem működik.
Szimba
"A magyar kormány ...nem fogadja el Magyarország, a magyar emberek vagy a kormány demokratikus elkötelezettségének megkérdőjelezését" Csak a kormány - fidesz - demokratikus elkötelezettségének megkérdőjelezéséről van szó, hagyd ki belőle peti Mo.-ot és a magyar embereket. Ne takarózzatok már mindig velünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.