Kedves gyerekek, ezentúl ha nincs kész az angol házi, csak mutassátok meg ezt a videót a tanár néninek! De inkább tanuljatok szorgalmasan, különben ostoba politikus lesz belőletek.

"Magyarországon a magyar nyelv törvényei szerint adóznak, tehát alapvetően a magyar nyelvet kell ismernie" Vida Ildikónak – mondta Tállai András államtitkár ma egy bizottsági ülés előtt az ATV riporterének, aki arról kérdezte, mit szól hozzá, hogy a NAV-elnöke nem beszél angolul.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@nyanya001: :(
A peches diplomások, a nyelvtudásukkal meg falevelet söpörnek közmunkásként...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@szandokan: Az általad megnevezett egyik társ-i csoportba sem tartozom. Rugacsnak pedig azért nincs igaza, mert az ország vezetőitől elvárható hogy ne elbagatelizált, buta, nagyképű válaszokat adjanak újságírói kérdésekre. Egy hétköznapi állampolgár megteheti, ha akarja, legfeljebb önmagát égeti, a vezető politikusok viselkedése, diplomáciai analfabétaság viszont az egész országot!
kamazuka
Tévedsz bácsi!
Gyermekeinkből soha nem lesz ostoba politikus!

A politikai pálya elfajzott,kisebbségi komplexussal,és beteges hatalomvággyal küzdő véglények sportja!
Clavigo
Tállai mester,,,Ez a vágómarhának látszó államtitkár? még magyarul sem tud rendesen.Apropó,,ez a "sertés" milyen idegen nyelven röfög?? Vagy ez is diploma-nyelv vizsga nélkül röhögteti ki magát,,nap mint nap??
karma1
@szandokan: Ugye most csak viccelsz? Mi volt azelott? Hogyan lehetett maskepp megoldani a forditast? Kezjelekkel? Mimikaval? Barkochbaval?

Hallottal pl. Petofirol, Aranyrol, Vitray Tamasrol, Antal Imrerol, Bochkor Gaborrol, meg par ilyen ismeretlen egyenrol?

Az idegennyelv megtanulasa nem divat, hanem szuksegszeruseg, a vilag jobb megismeresehez, megertesehez, a fejlodeshez kell.

Neked sosem mondtak a szuleid, tanaraid, hogy "ahany nyelv, annyi ember"?

Nem hiszem, hogy az lenne a mervado a mai magyar kormanyzasban, vezetesben, hogy a tudas nem szamit, mert CSAK magyarokat szolgalunk ki, vagyis csak Magyarorszagon belul kell, hogy a dolgainkat intezzuk...

Sotetseg delben...
karma1
@Rózsika Hatházi: 16.44.-re: Hat ha azon a szakon vegzett?...:o)))))
evacica
Kedves Tállai úr! tessék már megmondani nekem, hogy ha nincs jelentősége a nyelvtudásnak, akkor mi a fenének kell a nyelvvizsga 1 vagy 2 a diplomához? Jajn nagy baj van egy országban ha a vezetők ilyen nagy hülyeségeket mondanak nap mint nap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.