Megpróbálja eltüntetni a HírTV Vida Ildikó kínos találkozását André Goodfrienddel. Az egész internetet bejárt jelenetet közel 40 ezren látták már a Propelleren, amikor ma reggel a cikkünkben is használt ATV-s Youtube-videó váratlanul eltűnt.

A Comment blog információi szerint ennek oka, hogy a felvétel eredeti tulajdonosa, a HírTV a webes felhasználást nem engedélyezte az ATV-nek, kizárólag a híradójukban használhatták volna, ezért töröltették a videómegosztóról. Érdekesség, hogy ezután az ATV feltöltötte a híradós adást a Youtubera, amiben ugyan nem vágatlanul, de továbbra is megnézhető a NAV-elnök leszereplése.

Eközben, ahogy várható volt, a felhasználók is elkezdték visszatölteni a felvételt több videómegosztóra is, így nem teljesen érthető, mi volt a HírTV szándéka.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Nagyon helyes! Nehogy má'!
Nem ilyesmi kell a népnek, hanem az, hogy:
Kinyílott a pitypang, megírom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
Szerintem annyit értenek az internethez, mint a kedves "főnökük". Ezen még egy óvodás is kacagna!
F_Viktor
@Desischado: Az ATV-st láttad? Az vágott, az eredeti sokkal jobb.
F_Viktor
@Desischado: A cikk címe alatti videót nézted már? A vége hiányzik, de legalább jó minőségű.
www.youtube.com/watch?v=GdwVoik-7Cc&channel=UCNCgrbXu3b-AaKD84BbUCfA

Itt könyörög tolmácsért :-))
coub.com/view/3yxnt
Desischado
@F_Viktor: Igen, azt láttam. Nem tudnád belinkelni az eredetit, Viktor? Nagyon hálás lennék! Bár annyit szerencsére így is láttam, hogy ez irtó szégyen volt, de ez a banya nyilván ezt nem érzékelte!
Desischado
@F_Viktor: Köszi, Viktor! Most már egy kicsit jobban hallottam, mit mondott Goodfriend úr, ha jól értettem, azt mondta, hogy meg van ennek a lépésről lépésre való ügymenete. De ez a nőszemély ezt sem fogta fel. tolmáccsal kellett volna eleve odamennie! Ezt jól elbaxta! Hehehe...
Borda
Mit akarnak már törölni? Ami egyszer netre kerül,nem vész el ha nincs levédve,hogy más ne férhessen hozzá. Én egy trójaival szétküldeném mindenkinek :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.