Egyelőre nem rendez békemenetet a Civil Összefogás Fórum a nemzeti szuverenitás védelmében, mert az Egyesült Államok és Magyarország közötti nézeteltérések elsősorban diplomáciai úton rendezhetőek – jelentette ki Fricz Tamás, a CÖF alapítója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

A békemenet, ami egyfajta végső megoldás, most kontraproduktív lenne, azt a látszatot keltené, hogy nekirontanak Magyarország szövetségesének, az Egyesült Államoknak – közölte a politológus. Csizmadia László, a CÖf másik alapítója úgy vélekedett, hogy az Egyesült Államok a Déli Áramlat, a paksi atomerőmű és a keleti nyitás politikája miatt hozta kellemetlen helyzetbe, a többi között a kitiltási üggyel Magyarországot.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője bejelentette: a magyar törvények szerint nemcsak a korrupció büntetendő, hanem az is, ha valaki elmulasztja bejelenteni a tudomására jutott korrupciós cselekményt. Az amerikaiak ezt nem tették meg a kitiltási ügyben, ezért a CÖF feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen – mondta.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
még a norvégokkal se végeztünk, egyszerre csak egyet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
A 7. Flottánál is lefújták a riadókészültséget ennek hatására ...:)))))))))))
bundi
ez csak a magyarországi viszonyokat tükrözi...mert ugye csak ott lehet minden zugügyvédből pártszimpátia és haveri kör felhasználásával alkotmányjogász anélkül, hogy a nemzetközi jogot ismerné...
ennyi tisztelt lomnici úr
megint magukon röhög a net mélyentisztelt alkotményjogász úr...
"A Bécsi Egyezményt ajánlotta a CÖF figyelmébe André Goodfriend, az USA ügyvivője a Twitteren, miután a békemeneteket is tető alá hozó szervezet bejelentette, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz, mert szerintük a magyar törvények szerint nemcsak a korrupció büntetendő, hanem az is, ha valaki elmulasztja bejelenteni a tudomására jutott korrupciós cselekményt és ezt az amerikaiak ezt nem tették meg a kitiltási ügyben. "
Goodfriend a Twitteren erre úgy reagált, hogy „a Bécsi Egyezmény mindig hasznos olvasmány diplomáciatörténeti szempontból, valamint a nemzetközi kapcsolatok alapjaihoz is”.
hvg.hu/itthon/20141113_Visszavagott_az_USA_ugyvivoje_a_feljelent
vagy itt:
www.atv.hu/belfold/20141113-goodfriend-olvasnivalot-kuldott-a-cof-nek
Ilona2013
Lomnici úr ugye viccel! Nem mulasztották el a jelzést, de mit értek el vele? Ahogy Horvát Urat, úgy a jenkiket sem vették komolyan. Inkább pontosítok: jelzések nélkül is tudtak minden disznóságról. Ezt abból gondolom, hogy nem járnak semminek sem utána, nem hajtja őket a kíváncsiság, kész bizonyítási adatokat várnak. Tudják, hogy ez nem következik be, ezért nyugodtak - semmi nem kerül felszínre. Amit a szem nem lát, az nem fáj - a népnek. Ráadásul fehérek maradnak, mint a ma született bárány, csak a szemét amcsik sértődöttségének eszköze a vádaskodás. Máris megvan a bűnbak. Kérdem Én: a mi titkosszolgálatunk alkalmatlan a csalók, a csalások, a kitiltottak kilétének felderítésére? Akkor minek koptatják havonta az adófizetők pénzét? Az állományt tessék leépíteni!
Szimba
Kezdik érezni, hol a helyük. Mégiscsak röhejes lenne, ha a csivava nekitádna egy leonberginek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.