Három autó ütközött össze a főváros I. kerületében, a Vár alatti alagútban – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata csütörtök késő délután.

Közölték: a rendőrök váltakozó irányban engedik a forgalmat az alagútnál. A környéken nagy a torlódás.

Ritka luxusautót törtek össze a Váralagútban

A balesetet feltehetően a BAC Mono típusú együléses sportautó sofőrje okozta. A ritka autó alapára a gyártó honlapja szerint átszámítva 40 millió forint+áfa körül indul.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt jól megcsinálta !
Villogni akart a majom, most gonosz leszek nem sajnálom !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ezt jól megcsinálta !
Villogni akart a majom, most gonosz leszek nem sajnálom !
Fradigege
Ennek is csak megszületni volt nehéz. Fűnek-fának jogsit adnak, íme az eredmény.
karma1
Igy jar az a nagyon hulye, aki a vilag legegyszerubb helyen nagyf@szoskodik...

Valahogy egyaltalan nem tudom sajnalni...
karma1
@Bástya Elvtárs: Ugy gondolod, a legujabb es leggazdagabb milliardos kis jatekszere volt?
gabemiami
Szeretem amikor emberek ugy alkotnak a masikrol velemenyt hogy nem ismerik! Eloszor jarjatok utanna hogy kirol beszeltek es csak azutan alkossatok velemenyt!
I really "like" people when makeing judgment from someone who they never know and never meet with! Before you make any judgment check it out who is it!
JAJMÁR
Hoppá ! Picit összetört. Együléses? Nem kellene :)
m.macskosz
@gabemiami: -- Együléses sportautó luxus kivitelben mit keres a Lánchíd alagútban?
-- 40 milla plusz áfáért úgy összetört, mint a szar.
-- A tied volt, h.gy.?
-- Önmagáért beszél a tény, hogy valaki ilyen kocsival villog,
szükségtelen ismerni az illetőt. Száz millió százalék, hogy
nem a Nobel-díjából vette.
Mindig is utáltam az olyanokat, akik 2 üléses autóval járkálnak:
az ilyen biztosan nem vinne egy sérültet a kórházba.
Legfeljebb a Q.rváját, abortuszra.
gabemiami
@m.macskosz: eloszor is az autot barki megvasarolhatja. Alkalmas es rendelkezik utcai hasznalatra valo engedellyel! Mondhatjuk ra hogy negykereku motor! Szoval nem ertem ezzel a resszel mi a problemad?...
De amugy ertem: az irigyseg!
Ahogy ez ma magyarorszagon sajnos 90%ban ervenyes az emberekre -tisztelet a kivetelnek-! Mindenkinek all a zaszlo az eletben, hogy mit er el mire kepes. Csakis a sajat lustasag es hitetlenseg es emberi irigyseg rosszindulat szab hatart mindenkinek!
Ha az emberek a masok ismeretlenul valo fikazasa es gusztustalan rosszindulatu kommnetekre szant ido helyett a sajat eletukkel foglalkoznanak, akkor nem ott tartananak ahol...
Mellesleg lehet azzal az autoval nem tudna elvinni egy serultet a korhazba ahogy te mondtad, de biztosithatlak afelol, hogy nem keves penzt szan az illeto minden evben jotekony celra! Szoval csak ismetelni tudom magam, eloszor jarj/jarjatok utanna, hogy kirol is alkottok velemenyt.
m.macskosz
@gabemiami: "...de biztosithatlak afelol, hogy nem keves penzt szan az illeto minden evben jotekony celra! "
-- Nem hatottál meg. Én relatíve többet adakozom valószínűleg!
-- Véleményem változatlan: egoista, nagyképű,kivagyi alak az,
aki egy-kétüléses sportkocsival közúton közlekedik.
-- Nem hajtanék arra, hogy egy ilyen verdával villoghassak.
-- Dzsudzsák úrhoz van szerencsénk?
m.macskosz
Most mondta az RTL Klub híradója, milyen fasza csávó is a tulaj.
Egy Budapesten élő kanadai "ÜZLETEMBER". Hát persze...
Védd még magad, jóbarát!!!@gabemiami:
m.macskosz
@m.macskosz: Ja, és rendszám nélkül vett részt a közlekedésben ez a szerény fiú...
gabemiami
No comment... Ezert tart ott ez az orszag ahol.. Mert undoritoak es ostobak az emberek! Irigyek es gonoszak.. Sajat magukkal kene foglalkozni es nem masokkal..
Bástya Elvtárs
@karma1: Igen, ő támaszkodik a falnak s közben telefonál...
karma1
@gabemiami: Lajkoltalak, veletlenul, de egeszen veletlenul ISMEREM egy baratnomon keresztul az emlitett ferfiut, aki erdekes modon egy very shy, very quiet guy, de valahogy megis milliardos lett, es ehhez nagyon kellett a jelenlegi kormany hatszele...
karma1
@gabemiami: Kedves Gabemiami!
Latom, nagyon szep es meleg allamaban elsz az Amerikai Egyesult Allamoknak, es nagyon szepen beszeled, irod a magyar nyelvet.

Nem tudom, hogy mikor szakadtal kulfoldre, es miert, vagy akkor eppen ki volt "uralmon" idehaza.
En sem az Orban-kormany alatt tavoztam "kishazankbol" - de ez legyen az en bajom.
Azt sem tudom, hogy valojaban Te ki vagy, de az irasod alapjan halvany gozod sincs a mai magyar hetkoznapokrol.

Meg mielott itt mindenkit rendberaknal, csak baratilag szolok, legyszives, az en szeretett blogtarsaimat, akik velem egyutt nem igazzan szimpatizalnak ennek az orultnek a kormanyzasaval, ne iteld el, vagy meg, mert ehhez Neked a vilagon semmi jogod nincs!

Mi nem irigyek, feltekenyek, es egyeb mas negativ tulajdonsagokkal rendelkezo blogolok vagyunk, hanem erzo emberek, rendkivul nehez szocialis korulmenyekkel a hatunk mogott, amit NEM CSAK a sajat "lustasagunknak, tehetetlensegunknek" de legnagyobb reszben a jelenleg regnalo partnak "koszonhetunk".

Ezen az oldalon mindenki szabadon nyilvanithatja (most meg ) a velemenyet, es mi tiszteljuk az ellenfeleinket is, mert ok is ezt teszik velunk.

Ha ugy erzed, hogy tovabbra is erdekes ez az oldal a szamodra, akkor gondold meg, hogy mit irsz le velemenykent velunk kapcsolatban, mert errol az oldalrol csak Magadat golyozhatod ki, mi nem szoktuk egymast jelentgetni a moderatornak, ezt meg a maskent gondolkodo Fidesz-es blogtarsaink sem teszik meg - ezt ugy hivjak errefele, hogy "betyarbecsulet" (itt az meg mukodik).

Ha megis az oldalunkon maradsz, elobb ismerkedj meg velunk, a velemenyunkkel, es utana dontsd el, hova tartozol. Tisztelettel: karma1
gabemiami
Kedves Karma1,
Erdekes hogy egyik mondatodban leirod, hogy nem ismersz, nem tudsz rolam semmit -amivel nincs is semmi baj- a kovetkezoben itelkezel felolem, majd megkoveteled, hogy elobb ismerjek meg mindenkit es aztan itelkezzem.. Valamint hogy ezen az oldalon mindenki szabadon velemenyt nyilvanithat, de amikor en megtettem es megvedtem egy baratomat (igen az illeto veletlenul egy baratom) ezzel kinyilvanitva a velemnyemet a rosszindulatu kommentekre, akkor meg vagyok kovezve! Ez azert picit ellentmondasos nekem, de biztos en ertelmezek rosszul.
Szoval, csak hogy itelkezhess rolam:
Amerikaban es magyarorszagon elek felvalltva. Mindket orszagban vannak vallalkozasaim, a kozos bennuk csak annyi, hogy mindket helyen reklammal foglalkozom. "Koszonhetoen" a jelenlegi kormanynak egy olyan projektet valositok meg az egyesult allamokban amit 2007ben kezdtunk. Otthon inditottunk el de sertettuk a jelenlegi kormany es ahhoz tartozo S.L nevezetu ur erdekeltseget ezert nem engedtek, hogy vegig csinaljuk... Hozzateszem IPARI SZABADALOMROL beszelunk... Nem keves penzt bele olve, es nem palyazatrol meg banki kolcsonokrol beszelek, hanem a sajat zsebunkbol..
Az illetorol pedig annyit, hogy magyarorszagon csak el, nem folytat tevekenyseget.. Es mar akkor is volt mit a tejbe apritania mielott Bpre koltozott.
Tisztelettel:
Gabemiami
karma1
@gabemiami: Kedves Gabemiami!
En a fenti levelemben NEM itelkeztem feletted, csak a beirasod felett, amiben AZONNAL eliteltel bennunket, anelkul, hogy ismernel minket...:o))
Koszonom a bemutatkozasodat, en 14 eve elek kulfoldon, de mindenkim, csaladom es barataim otthon elnek, es en az informacioimat tulnyomoreszt NEM a sajtobol szerzem, hanem az o beszamoloikbol, ami sokkal hihetobb, mint a partos ujsagirok egymasnak is ellentmondo cikkei.

Ezek utan remelem, hogy odaat (es itthon is, ha ugy akarod) sikeres leszel a vallalkozasaidban.
Nem Te lennel az elso, aki emiatt a kormany miatt megy /ment vilagga.

Udvozlettel: karma1
gabemiami
A kommentemmel kapcsolatban pedig egy jo magyar mondassal elnek: akinek nem inge nem veszi magara!
Reszemrol a "vita" lezarva.
Koszonom a jokivansagot! Igyekszem megtenni mindent a cel es siker erdekeben.
kellemes hetveget.
udvozlettel:
Gabemiami
nyanya001
@gabemiami: Rendszám nélkül nem mehetett volna ki a forgalomba ! ! Ezt a Kresz írja elő,
és érvényes műszaki vizsga nélkül sem vehet részt a közúti forgalomban !
gödörben
@gabemiami: Aha jótékony célra. Felsőbb körökben az én adómból jótékonykodik, majd az adománnyal a saját adóalapját csökkenti. Csak magasztald őket.
Persze újfent megállapítom, hogy én nem ebben az országban élek amikor ilyeneket olvasok. Ugyanis itt becsületes munkával csak 60%-os vagy, lopással csalással (mert ügyes vagy!!!) 660%-os??? Érdekes hozzáállás, de szíved joga.
volvós
Karmaa 1-nek "november 15 01:36...irja:
Amerikaban es magyarorszagon elek felvalltva. Mindket orszagban vannak vallalkozasaim, a kozos bennuk csak annyi, hogy mindket helyen reklammal foglalkozom. "Koszonhetoen" a jelenlegi kormanynak egy olyan projektet valositok meg az egyesult allamokban amit 2007ben kezdtunk. Otthon inditottunk el de sertettuk a jelenlegi kormany es ahhoz tartozo S.L nevezetu ur erdekeltseget ezert nem engedtek, hogy vegig csinaljuk... Hozzateszem IPARI SZABADALOMROL beszelunk... Nem keves penzt bele olve, es nem palyazatrol meg banki kolcsonokrol beszelek, hanem a sajat zsebunkbol..
Az illetorol pedig annyit, hogy magyarorszagon csak el, nem folytat tevekenyseget.. Es mar akkor is volt mit a tejbe apritania mielott Bpre koltozott.
Tisztelettel:
Gabemiami ..."

Erre van egy dejavu érzesem: Itt, a propin is van egy kommentelö, akinek
amerikai-magyar cége van, és IPARI SzABADALMA van !! Betüröl-betüre
kisértetiesen nagy a hasonlatosság, és neki sem probléma egy 40 millás
autót " zsebböl " megvenni... Ti is igy érzitek ??? Közvéleménykutatás ???
karma1
@volvós: Reszemrol a velemeny ugyanaz, mint a Tied... Foleg a szabadalom miatt...khm...:o)))))
karma1
@volvós: Rossz vagyol! Merthogy a beceneve is Gabe... Miamit nem irigylem tole, mert ott a levegot harapni lehet, orulni lehet, ha a hazon belul vannak apro gyikocskak, mert azok megeszik azt a rengeteg ferget, ami a hazban tenfereg, es minden delutan 2-kor leszakad az eg es a zivatar... Legalabbis Tampaban ez volt a musor, amikor ott voltam... De a gyikocskakat szerettem, unalombol is lehetett nezegetni, hogy vadasznak...:o)))
volvós
@karma1: 12:06

Várom a többiek véleményét, de már elöre boritékolom
a " magyar feltaláló, szabadalmaztató " hsz.-át !
Csak a stilus árulkodik mindenröl ! ( szerintem is )
volvós
@karma1: 12:09

Hazánkban is elkelne pár kertben egy-két gyikoc ska,
hogy a férgeket eltüntessék ! :-)))))))))
karma1
@volvós: Na meg a nickname, vazze...:o)))) Mondott vona legalabb Johnny boy-t, csak ne Gabe-et...:o))

Pedig nem is tiltottak ki,... Ha meg ezalatt a nev alatt is ugyanugy elojon a szivsebesznek tanulo fiaval, akkor nem mindegy, hogy hogy hivjak?

Nekem mar bajom sincs vele, mert nem az en vilagom...:o)))))
volvós
@karma1: Nekem sincs semmi bajom, csak átlátszó volt a hasonlatosság !!!
Az ilyen autó meg ingyen sem kellene, az én " múzeumi " Trabant Kombim sokkal
többet ér, 3 utast tudok óránként 80 km/ó sebességgel biztonságosan elvinni
A-ból B pontra !!! Ja...?? és ki van fizetve !!
varrólány
@volvós: 12:19 Szerintem nem jó úton jársz ,miért ne lehetne más is hasonló amerikai-magyar céges?
volvós
@karma1: Ezt megbeszéltük !!! Várom a többieket is !!!
volvós
@varrólány: Viccelsz ??? Nem ismerek Rád !!!
varrólány
@volvós: Nem vicceltem, de nekem végül is mindegy csak kérdezted a "közvéleményt":-)
szandokan
@volvós: @karma1: Rendesen el vagytok tévedve, és súroljátok a tűréshatárom végét. Whatthefuck?? Nem találom újabban.
szandokan
@m.macskosz: Most hoztad a régi önmagad.
volvós
@szandokan: Vajon miért ??? Lehet, hogy csak a véletlen müve
Ha minden " klappol ", az adatok is stimmelnek... Ezen nem kellene
felkapd a vizet !!!
Mobil123
Lányok és fiúk !! Ügyik vagytok:-))))
szandokan
@volvós: Már elegem kezd lenni az aljas megnyilvánulásokból. Ott lenne a helye minden propisnak a tüntetésen, nem itt kellene írogatni.
volvós
@szandokan: Senkinek sem kötelezö ezen az oldalon kommentelni, de aki ir, annak vállani kellene a felelösségét...pártállástól függetlenül...tudod, kikre gondolok, ugye ???
szandokan
@volvós: Akik már nincsenek itt? A számuk egyre növekszik...Én csak egy nicken vagyok itt, annak, hogy egyszer voltam két hétig kettővel, nyomós oka volt.
nyanya001
@szandokan: Te miért nem voltál ott ?
Te is propis vagy, vagy nem ? :P
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 19:31 Én nem változom, már egyszer megmondtam neked!
Az ilyen nagyképű f.ok-ról is ugyqanaz lenne a véleményem húsz év múlva, mint
ahogy ezelőtt húsz évvel is ugyanaz volt. Ahogy rólad is meg a frissen regisztráltól
is változatlan a véleményem. Annyit segítek, ha nem sejtenéd: nem pozitív.
A kivagyiság nem rokonszenves emberi tulajdonság, csak ti képzelitek, hogy többet
értek, mint más. Nem, nem értek többet, sőt, aki kérkedik a vagyonával, kevesebbet
ér, mint akinek nincs!
m.macskosz
@szandokan: @volvós: @karma1: Rendesen el vagytok tévedve, és súroljátok a tűréshatárom végét. Whatthefuck?? Nem találom újabban.
tegnap, 19:30

Szóval kitiltattad?!

"Most hoztad a régi önmagad."

TE, SAJNOS, TÉNYLEG!
szandokan
@m.macskosz: Szerintem a gyűlölködéseddel inkább te hoztad a régi önmagad. Én nem változtam soha, és nem is fogok. Aki engem sérteget, trágárkodik folyton, az vállalja a következményeket is. Nekem nem szokásom trágár módon senkit szidni.
m.macskosz
@szandokan: Nem érdekel, hogy téged ki bánt, a lézerannyitisér stílusod én sem kedvelem, ezt már ezerszer tisztáztuk. Azt meg egyszer és mindenkorra kikérem magamnak, hogy gyűlölködéssel vádolj! Nem gyűlölködöm, csak megmondom,
ami fáj. És nem csak nekem, sőt, elsősorban nem nekem. Egy kicsit unom már,
hogy győzködnöm kelljen téged, hogy érek annyit, sőt!, mint a rendszerváltás
utálni nagypofájúak, bő pénztárcájúak...nota bene! érek annyit, mint te!
szandokan
@m.macskosz: Az önbizalom nagyon fontos egy ember életében, no meg az optimista hozzáállás a dolgokhoz. Jó példa a nejem, aki ugyan messze nem keres annyit, mint én, de nagyon értékes ember, mert a jövő nemzedékével vív nap mint nap ádáz csatákat. Te is biztosan értékes ember vagy a magad területén. Én csak azt nem értem, miért kell egyből támadólag fellépni, ha egy luxusautó szerepel egy hírben.
m.macskosz
@szandokan: Figyelj ide, szandokan!
"Jó példa a nejem, aki ugyan messze nem keres annyit, mint én, de nagyon értékes ember,... " Szerintem te nem is érzed, hogy nagyképű vagy,
rátarti, magyarul az a fajta, mint a fácánlézeres, meg az alagútban szarrá tört ótós.
Bizony, én egy értékes ember vagyok, de nem azért, mert akkora az önbizalmam,
hanem elsősorban azért, mert a jelenlegi elitet, csak lekörözni lehet, alulmúlni nem.
szandokan
@m.macskosz: Én ezt nem annak szántam, és azért nem keres rosszul a nejem sem, sőt...Szerintem jelöltesd magad legközelebb minimum polgármesternek:-)
m.macskosz
@szandokan: A cinizmust csak akkor kedvelem, ha én művelem.
Jó éjt!
szandokan
@m.macskosz: Nyugi, műveled eleget.
Jó éjt!
m.macskosz
@szandokan: Addig jó nektek, amíg az emberek még csak cinikusak.
Ha majd olyan aljas senkiháziak lesznek, mint a jelenlegi kormány,
na akkor te is retteghetsz!
szandokan
@m.macskosz: Én nem vagyok politikus, sem csaló, sem tolvaj, nekem nincs miért rettegnem. Én nem rosszat teszek az embereknek, hanem jót. Akikről most te beszélsz, azok alapból gyűlölnek mindenkit, akik nem közmunkából tengetik az életüket, de szerencsére belőlük nem lesz miniszterelnök soha. Egyébként meg egy olyan világban, ahol szavazással döntik el, ki legyen kormányon, a fülkékben kellene ennek megtörténnie, ahogyan meg is történt. Lehet itt papolni, a lehetőség megvolt rá, de nem éltek vele az emberek. Az ilyen utcai ordítozásos módszereknek akkor van létjogosultsága, ha diktatúra lenne, de ahol szabad választások vannak, ott ez csak egy kreált balhénak minősül.
gödörben
@m.macskosz: Ezt méregből írtad !Olyanok az EMBEREK soha nem lesznek, mint egy két "vezető"-nek nevezett aljadék.
Azért valaki elmagyarázhatná nekem, hogy a törvényesített uzsora és lenyúlás után mit lehet majd tenni azon kívül, hogy eltávozunk a saját hazánkból!
m.macskosz
@gödörben: Igen, jól látod! Köszönöm. Én soha nem lennék képes ilyesmire.
Nem tudom, mi a megoldás, mert az, aki átlátja a helyzetet, sajnos, úgy tűnik,
nem igazán MAGYAR, nem igazán EMBER. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.