Csak azt állítanák helyre a budai királyi palotában, amit megalapozottan lehetséges, a jelenleg ott lévő intézmények kiköltözése után olyan részeket is láthatóvá tennének a leendő palotamúzeumban, amelyek most nem látogathatóak - mondta L. Simon László a Magyar Hírlapnak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Fenéket , faluvégi királyi palota stadion mellé nagyon menő illiberálisoknál ja és atomerőmű a kiskertbe .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@m.macskosz: Akar a Duna jegen is tehetnek...:o)) Mikor is volt utoljara ugy befagyva, hogy legalabb egy kamion at tudjon rajta kelni sertetlenul?
...

Na latod? Soha napjan, kiskedden, borjunyuzo penteken,... Mert ahogy irtam, itten vala a globalis felmelegedes...(Hala ebben az esetben az Egnek!)
Desischado
@m.macskosz: Támogatom! És be is szállnék a költségbe, csak már ott tartanánk! Köszi a cikket, nagyon érdekes volt, - de én mediterrán ember lévén, - semmi pénzért nem mennék a közelébe se! De a vezírt a sleppjével együtt befognám ott közmunkára, hadd fagyjon le a középső részük!
m.macskosz
@Desischado: Ép ésszel fel nem fogom, hogy lehet mínusz 30-40-50 fokban élni...:( Brr.
Igaz, hogy nekem nyáron is elég lenne max. harminc.
Desischado
@m.macskosz: Nekem is, de százszor inkább a meleg, mint egyszer a hideg! Brr! (duóban)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.