Tovább nyomoz az ügyészség Simon Gábor volt szocialista képviselő ügyében – közölte Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője pénteken.

Simon Gáborról február elején derült ki, hogy több száz millió forintot tart egy bécsi számlán, amelyet nem tüntetett fel vagyonnyilatkozataiban. Később az is nyilvánosságra került, hogy egy bissau-guineai útlevéllel Magyarországon is nyitott számlát, amelyen szintén milliók van.

Az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indított nyomozását most 2015. március 14-éig hosszabbították meg, de mint megjegyezték: ez szükség esetén tovább hosszabbítható.

Az ügyben két gyanúsított van – közölte a szóvivő.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
@joopapa: Haha, ez egyszerû, a saját korrupciós balhéjukról elterelni a figyelmet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@tivoli: 22:09 Tőled olvastam ocsmány, alázós jelzőket, ha véletlenül leírtam ilyet valahol emberre, - csodálkoznék - de linkeld be, vagy kérj elnézést, ha ilyet nem találsz !
Földbe döngölni, - hogy a szavaiddal éljek - sem itt, sem sehol, senkit se szoktam
(Hacsak úgy nem érzi valaki, miután nem képes megcáfolni az egyébként udvarias szavaimat,).
Viszont: - szeretem, ha demokrácia van, ha a törvények a politikusra is érvényesek, ha népszavazást írnak ki vitás kérdésekről, és nem írogatnak drága leveket, és nagyon tudnám becsülni azt a politikust, amelyik egy tüntetésen ki merne állni a nép elé ... és sorolni tudnám, hogy még mennyi mindent szeretnék. Elsősorban tisztességes,normális országot, Európa közepén, ahol kétség nem fér hozzá, hogy kik a szövetségeseink és hova tartozunk, ahol nem hoznak visszamenőleges törvényeket, és nem harácsoló, gőgös és cinikus emberek ülnek fontos pozíciókban.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 22:28
"Tőled olvastam ocsmány, alázós jelzőket, "
Hol?
A többi oké.
JAJMÁR
Ha gondolod, holnap kigyűjtöm. (Vagy olvasd vissza a hsz.-eidet )
Most viszont jó éjszakát :)
tivoli
@JAJMÁR: ma, 22:36
Előre is köszi! :-))
Neked is jó éjszakát!
mariaberta
Helyes, csak így tovább, egyszer majd csak eljutnak Vida Ildikóhoz is, bár az az ő kedveltjük ennélfogva mégsem lesz vizsgálat.
De vizsgálták a sukorói ügyet is bőszen, amiből nem lett ugyan semmi, de szerepelt benne nagy kedvencük Gyurcsány Ferenc.
Hát nálunk így történnek a dolgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.