Négy teljes éven át görgettük magunk előtt a számtalan sérelmet, amit meg kellett élnünk. Bántott, hogy nem az történt, amire készültünk, hogy az általunk akkor, négy éve választott politikusok hülyére vettek… bár a négy évvel korábbi ígéreteik alapján, ma boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak, elégedettebbnek kellene lennünk! Nem így történt… Úgy éreztük, hát, hogy jogunkban áll tőlük megvonni a bizalmat, mert hazudtak. Hazudtak, csaltak és loptak. Mert az általunk oly sokra tartott főorvos bebizonyította, hogy az elhivatott embernél létezik egy magasabb rendű lény, a hatalom és a pénz fogságában vergődő lény, aki csak beszél a böcsületről, az ember méltóságáról.

Feltöltő: revolucio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Olyan gyonyoru hely Szombathely, hogy szivbemarkolo volt olvasni arrol, hogy most milyen a varoskep, meg ugy altalaban: milyen az emberek hangulata, mik az erzeseik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.