Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, illetve Halasi Tibor, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. elnöke 2011-ig egy fantom betéti társaság kültagjai közé tartozott - írja a Népszabadság. A lap cégiratokra hivatkozva azt írja: az 1993-as alapítástól 2011-ig a Casus Művészeti Bt. kültagja volt Vida Ildikó adóhivatali elnök. Hasonló posztot viselt a társaságban Halasi Tibor. Ráadásul a vonatkozó iratokban kettejük zuglói lakcíme megegyezett...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ildikó, Ildikó...! Húzzál a pics@ba!

Ez a Casus Művészeti Bt. is 1993-tól az első Orbán kormányig Simicska segedelmével a fityeszesek magánvagyonát gyarapíthatta.

Persze Simicska a hosszú bitek éjszakáján eltüntette az összes köztartozását...
nyanya001
Mi minden fog még kiderülni !
Jobb lett volna, ha lemond önként !
Persze, Orbán hátszelével marad ott ahol van !
joopapa
Az a probléma hogy csak a fantomcége bukott, jobb lenne ha a Vida bukna és magával rántaná a fityeszt!
Törölt felhasználó
Nincs itt semmi látnivaló, mindenki haladjon tovább!..:)
F_Viktor
@joopapa: Az, hogy 1998-2002 között az APEH elnökhelyetteseként, s most, a NAV elnökeként 2011-ig egy fantom cég kültagjaként ténykedett, az jó fényt nem vethet erre a nőszemélyre!

Innentől senki nem mossa le róla, hogy személyesen vett részt költségvetési csalásban, hivatali hatalmával visszaélt, de talán a hosszú bitek éjszakájáért is rá lehet verni a sikkasztás bűncselekményét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.