A Fidesz közleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik. Németh Szilárd úgy fogalmazott: mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is "Gyurcsány Ferenc kottájából játszik". Szavai szerint "az a fecni", amelyet az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, az ellenzék elmúlt években folytatott lejárató tevékenységét, politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza.

Forrás: sztarklikk.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ennek a gödörnek soha nem lesz alja, mert néhány lelkes hülye mindig tovább mélyíti :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@perfekt: Nem mondtam, hogy mindenki hozzon magával egy tankot, vagy, savat tartalmazó üveget, se Molotov koktélt, se követ... Nem is láttam égő-, megrongált autókat, bedobott kirakatokat, barikádokat...

Bayer annyit mondott dátum nélkül, hogy amint hazaér, lesz békemenet! Tehát nem 17-éről volt szó!
perfekt
@F_Viktor: 17:45 re.Örülök, jól elvagy magaddal.Ha hiszed ha nem--én nem is állítottam,hogy a felsorolt,humanitárius tárgyakat,te kérted,hogy vigyék magukkal.Bayer--pedig ,ha rám hallgat,-----akkor,és annyi békemenetet szervezhet,amennyit csak tud:)
F_Viktor
@perfekt: Magammal? Neked válaszoltam, pl. ezekre:

"Ezért tartom veszélyesnek,az utcára hívni--az embereket.Te még ráadásul,odavinnéd a CÖF menetet is. (...) erre reflektáltam,azzal,hogy már csak az kellene,hogy egy időben a két tábort egymásnak irányítsd."
perfekt
@F_Viktor: jól van Viktor,kösz hogy idéztél--nagy élmény,--és ott hol látod azt, hogy én neked tulajdonítottam volna a harci eszközöket?Amit írtam azt megismételted--maradt a véleményem. Lazíts kicsit.
F_Viktor
@perfekt: Ja, már nem én "hívom utcára az embereket"?
Ja, már nem én "vinném oda a CÖF menetet is"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.