A Fidesz közleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik. Németh Szilárd úgy fogalmazott: mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is "Gyurcsány Ferenc kottájából játszik". Szavai szerint "az a fecni", amelyet az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, az ellenzék elmúlt években folytatott lejárató tevékenységét, politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza.

Forrás: sztarklikk.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ennek a gödörnek soha nem lesz alja, mert néhány lelkes hülye mindig tovább mélyíti :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Eftássak, sztem ez még a ti alulmércézett szinteteken is lejjebb van...:)))))))))))
dzurinda
Amíg az emberek elhiszik a folyamatos hülyeségeket, addig nincs mit tenni. Lapozzunk.
A Tündik bündije
Ennek a gödörnek soha nem lesz alja, mert néhány lelkes hülye mindig tovább mélyíti :-)))
bencemacska
Én nem tudom, hol és milyen módszerrel gyűjti össze a Fidesz ezeket a válogatott embereket.
Az utcán járva én nem látok ennyi bornírt tekintetet.
joopapa
@bencemacska: Ezt kérdezte a Havas is, és erre azt mondta a Mandiner főszerkesztője hogy a fityesz politikai háttér országából! Szóval akkor ezek a Lipótból szabadultak amikor bezárták?
Törölt felhasználó
Itthon is volt\ van NSA központja amerikának, szóval a fecni csak az ilyen disznófejű parasztok leégetésére volt. De eljön az ítélet napja, amikor hang, videó és képfelvételek is napvilàgot látnak... Akkor majd nagy égő lesz mind ezt vissza nézni..:)
miazavalami
Na emmán üldözési mánia a javábúúúl!
pbalage
@A Tündik bündije: hohohó! Ez egy elmés, megfelelően mérsékelt és robbanékony válasz volt a felmerült problémára. Mindig is tiszteltem az Ön neurobiológiáját...
Némileg hiányzott mostanában, de látom már igyekszik visszatérni a régi kerékvágásba.
perfekt
Az érem,másik oldala! Gyurcsány,nem rejtette véka alá,hogy addig nem nyugszik,míg Orbán hatalmi pozícióban van.Engem nem inspirálnak,a kormánytagok hírei-de a politika sötét bugyraiban,a boszorkánykonyhákban,minden terv előfordulhat,és annak az ellentettjei is.Gyurcsányból kinézem ezt a fajta koalíciót is,hiszen azt mondta: "Ha kell az ördöggel is cimborálok,csak azért hogy Orbán Viktort,eltakarítsuk.
F_Viktor
Németh Szilárd, üzenem, már csak két nap és láthattok több tízezer embert egy kupacban akik mind a ti megbuktatásokon munkálkodnak!
Szilárd, add tovább ezt az üzenetet!
coni
Nem mondanám egy módszerről, hogy szánalmas ha 2x2/3-ot hoz. 2006 óta ez a varázspálcájuk és az a szánalmas, hogy még mindig hat.
perfekt
Azoknak,akik az utcára hívják a "kupacokat" ,a tűzzel játszanak.És ,nem Orbán Viktorral ,és sleppjével ,találkoznak majd.Az erőszak,erőszakot generál,s abból könnyen polgárháborús helyzet alakulhat ki.A tiltakozás ezen módja nem újdonság,és nem elvetendő.Demokráciákban érthetők,s elfogadottak---s vajon nálunk az van most kupacmozgató?
Desischado
Remélem, sikerül is neki! De az már szánalmas, hogy ha baj van, ezek rögtön Gyurcsányt teszik felelőssé! Ennyire félnek tőle? Féljenek is, de nemcsak tőle, hanem a néptől is, akit folyamatosan kirabolnak, és hazudnak neki ezerrel! Eljön az idő, mikor bukni fognak! Remélem, már nem sokára!
F_Viktor
@perfekt: Demokrácia van?
Orbán lemondana?

Személy szerint én örültem volna egy békemenetnek, nagyon kíváncsi lettem volna mennyi embert sikerül összetrombitálnia a CÖF-nek.
perfekt
@F_Viktor: Kérdésre -kérdés, nem válasz.Vagy ismét csak belém akarsz kapni?-tényleg értelmezési zavaraid vannak---főleg a politikában.Egy igazi demokráciában a tömeg megmozdulásokat, jól kezelik.És mint minden relatív-így egyesek esküdnek a demokráciára--mások tagadják.Ezért tartom veszélyesnek,az utcára hívni--az embereket.Te még ráadásul,odavinnéd a CÖF menetet is.Nem jó ötlet.Az embereket nem csomóra mérik--az a tengerészeknél használatos mértékegység..Azt gondolom---és erről szóltam már korábban is,hogy Orbán ezt a ciklust nem tölti ki.Azt is hozzátettem, akkor lesz itt ,olyan rendkívüli helyzet-amivel senki sem járna jól--győztese nem lenne.
F_Viktor
@perfekt: Kérdéssel válaszoltam, mert a logikádat magadnak kell ismerned, a válasz is a te birtokodban ezáltal.

Tudtommal Bayer nem 17-ére tervezte a békemenetet, így nem tudom miről beszélsz!
A tengerészcsomóddal sem tudok mit kezdeni, ezen gondolkodj tovább te magad.

Lehet, te nem tartod jó ötletnek az utcán demonstrálni, én meg azt mondom, birka az, aki rendszerváltást akar, s bízik, hogy majd 2018-ban szavazással elérhető lesz.
kkalman
Fontos közlemény fitymaszosoknak!
Az ellenzéknek a világon mindenhol az, az egyik dolga, hogy azon munkálkodjon, hogy a kormányt megbuktassa.
szaboria1
Okos tojások ti is azon munkálkodtatok 2006 őszén. Ki kiabálta a kormányt ellehet zavarni?
perfekt
@kkalman: Szia.Nehéz álmod lehetett.Az ellenzéknek,az a feladata,hogy kormányra kerüljön.Miután ezt a lehetőséget kihagyták--,buktassák meg a kormányt-valóban ez a járható út?Kormányon lévők--és az ellenzékbe szorultak, sehol nem kedvelik egymás társaságát,de józan gondolkodású társadalmakban,nem antagonisztikusak az ellentétek,az együttműködés prioritást kap a puccskísérletekkel szemben.
perfekt
@F_Viktor:00:16 re Kérdésre, a kérdés nem válasz!Azt gondolom a nyelvtani,hiányosságaidon,az én logikám,nem segíthet.Ugyan kérlek--hisz te vagy kíváncsi mennyien lennének egy békemeneten--így van?--erre reflektáltam,azzal,hogy már csak az kellene,hogy egy időben a két tábort egymásnak irányítsd.A csomó--a kupaccal azonos,bár nyelvtanilag megáll ez a kifejezés,PL a "kupac ,mértékegység" is ,de emberek sokaságát, más szavak használatával mérik.Azon kellene elgondolkodnod az erőszakra,való nyílt felhívásod helyett--hogy miért is veszítettetek-- szépítem neked eme kudarcot--nem a jobboldal nyert--hanem a bal veszített,sportnyelven szólván,ki nem kényszerített hibák sokasága miatt.Azt is írtam már neked a nappal bölcsebb az éjszakánál--írj akkor,talán neked is világosabbá válnak a tények.
human
Azért a mostani ellenzék ténykedése csak jóindulatú simogatás ahhoz képest, amit a fidesz ellenzékben művelt. Tessék szépen tűrni, ami most a fideszesek fejére hullik vissza.
Vasárnapiiskolás
...megbuktatásán dolgozik...elég szarul csinálja!
mate03
@human: Ennek a szerencsétlen országnak,egy esélye maradt! Az Országgyűlés feloszlatása,egy pártsemleges ,szakértő kormány felállítása,akik a 25-év szennyesét ,tisztára mossák! Nem mondom hogy könnyű lesz! De gyermekeink--unokáink érdekében,meg kell lépnünk! Mert másként ez az ország,eltűnik a sülyesttőbe!
human
@mate03: Úgy legyen, de az új kormány minden egyes tagja biztos, hogy nem lesz pártsemleges. Túl kicsi ez az ország ahhoz, hogy találjunk független, szakértő, tisztességes és elég bátor embereket a feladatra. Ennek a 4 paraméternek nem fog mindenki megfelelni.
Ahogy egy szervizben olvastam:
Kedves ügyfél! Az alábbi 3 szolgáltatásból egyszerre csak kettőt választhat:
- jól dolgozunk
- gyorsan dolgozunk
- olcsón dolgozunk
karma1
@coni: En sem mondanam a modszerrol, hogy szanalmas, inkabb azt, hogy rettenetesen ALJAS, CINIKUS, AGYAFURT, ORDOGI es GATLASTALAN...

Mert csak igy tudtak 2/3-ot szerezni, de ez csak a szavazatok 27 %-a volt aprilis 6-an, vagyis magyarul lof@sz, nem elsopro fideSS gyozelem...
karma1
@perfekt: Mondd, Neked egyaltalan nem gyanus, hogy nagy hirtelen a Jobbik hetfore demonstraciot jegyzett be? Merthogy horthy bevonulasara meg egy horthy lovasszobor keszitesere most aztan k@rva nagy szuksege van a magyar allamnak...

Es mindezt a jelenlegi rendorseg / (belugyminiszterium? akarki ENGEDELYEZTE, tehat valakiknek erdeke, hogy igenis a bekes, partsemleges tuntetoket egy jobbikos nacista csurhevel egyidoben engedjek az utcara...

Nem F_Viktor ohajtja osszeugrasztani a magyarokat , hanem valakinek most a Parlamentben nagyon fontos az egyseges kormany ellen tuntetok szetzilalasa, neutralizalasa...

Amit F_Viktor kivancsian vart, az ugyanaz lett volna, amit en is: mi van akkor, ha a COF-osok nem allnak le a kivonulasszervezessel az internetado MELLETT tuntetve, szerinted hany embert tudtak volna mozgositani? Azert fujtak le ezt a hulye kezdemenyezest, mert eleve halvaszuletett otlet volt, es tudtak, hogy most nem tudnak annyit fizetni a birkameneteloknek, hogy annyian jojjenek el az ellentuntetesre, mert feltek a sok tizezres spontan demonstralo tuntetotol.

Ennek az "osszekoccanasnak"a mai napig nem tudnak megmondani, mi lett volna a vege... (Jo nem, az biztos, valaki otthagyta volna a baberkoszorujat, az tuti...)
coni
@karma1: " de ez csak a szavazatok 27 %-a volt"

Nem szabadna elfelejteni, hogy a szavazók a választások előtt is tudták, hogy az kap 2/3-ot aki szerez 2Millió szavazatot, tehát a választók döntöttek kinek a kezébe kerül a 2/3, jelen esetben a korlátlan hatalom. Álszentség lenne úgy tenni, mintha a kialakult helyzet nem a magyar emberek hibája lenne.
karma1
@coni: Sajnos, ebben ugyanazt mondom, amit perfekt: ezt a meccset nem a fideSS nyerte, hanem a baloldal veszitette el a toketlenkedese miatt...Ha egyseget tudtak volna kovacsolni a baloldaliak egy jo programmal, akkor megnyertek volna a szavazast, de a mai napig tehetetlenek, toketlenkednek, mert arra gondolni sem merek, hogy lefekudtek a fideSS-nek egy kis elonyert a szavazas elott...
dr. prédikátor
De addig amig iyen nyámnyila széthúzó ellenzéke van az országnak a cigánybárónak nem kell attól félnie hogy megbuktatják!!!Ahhoz egy ütőképesebb ellenzék kellene és az ország összefogása!!! De addig??? csak ábránd marad a megbuktatásuk!!!
perfekt
@karma1: szia: 10:28re. Van egy fizikából vett példám--az erő--és az ellenerő magyarázatára.Azt mondja a fizika:Minden erőhatással szemben fellép, egy ugyan olyan nagyságú,de ellentétes irányú erő.A politika regnáló erejét--a polgári tüntetések,arra késztetik,(mert nem ismerik fel a tényt--hogy szakadást generálnak közöttük,és polgárai között),hogy még nagyobb,erőkkel ,esetleg az általad említett tömegmozgatásokkal gyengítsenek minden rájuk váró nehézségeken..Diktatórikus jellegű államokban,az állam mint erőszak szervezet,így működhet.Minden megállapításoddal egyetértek.F.Viktor kíváncsisága,a mi lett volna Ha--sajnos nem fikciók--hanem lehetséges összetűzések víziója.Én nem szeretném ezt az országot lángokban,vérrel áztatva látni.S hogy a politika másként cselekszik,mint ahogyan mi szeretnénk,hogy legyen, ez,- az út egyenesen oda vezet.Mindkét oldal át van "itatva" a zsigeri gyűlölettel,s a politika él is ennek a felismerésével--és saját,érdekeinek megvédéseként ,nem válogat módokban, eszközökben,sem a jobb ,sem a baloldal.
karma1
@perfekt: Nehogy azt hidd, hogy en verben latnam legszivesebben az orszagunkat, SOT!

De valaminek MUSZAJ tortennie, mert a regnalo hatalom egyszeruen nyilvanvaloan ledaralja az embereket, es nincs tovabb semerre se!

Nincs, aki joszoval, bekesen felhivhatna orban figyelmet az oroszokkal valo mutyizas veszelyeire, mert orban nem hallgat senkire sem! Elzarkozott a betegsege moge, mikozben az orszag rohan a veszte fele. Csak o es a tobbi ujgazdag oligarcha all az elerheto veszfek elott, mikozben a mozdonyvezeto eszelosen futi a mozdonyt, ami a szakadek fele robog...Ez a maroknyi egykori kollegista gittegyleti gazficko all rohogve a mozdonyt futo vasutas es a veszfek kozott, amit a becsuletes , felelossegteljes utas akkor is meghuzna, hogyha utana megkerdezik tole, miert allitotta meg a vonatot...

(ha mar hasonlatoknal maradunk...)
Valamelyik tuntetesre hivo cikk kifejezetten bekessegre szolit fel, es arra, hogy he a fidesz ELLEN, hanem a NEMZETERT, a maroknyi magyarsagert alljanak ki, es persze a sajat igazukert,... Ne hozzanak partjelvenyeket, partzaszlokat, es ne valamilyen part neveben cselekedjenek, ne romboljanak, mert az sehova sem vezet...
bencemacska
@perfekt: Csak részben van igazad.
Muszáj az utcára menni, mert valakiknek meg kell mutatni, hogy nem minden magyar szavazott (és szavazna ma) OV-ra.
bencemacska
@mate03: De kell a szakértői kormányhoz egy hátország is, aki a parlamenti többséget biztosítja!
Egy kormányhoz még össze lehet gyűjteni az embereket, de egy parlamentnyi embert megválasztani, akik támogatják a kormányt szavazataikkal, nehezen megy!
Ha lemondana most OV semmi más nem történne, mint óriási káosz!
Bercifiu
Ennek az ürgének az a feladata, hogy mindig szénné égesse magát. Sajnálom a családját, a gyerekei biztos ketrecbe vannak, üvegfallal védve a köpködés ellen.
perfekt
@karma1: Szó nincs,arról,hogy téged ilyen gondolatokkal,bántanálak,--és mást sem.Ahhoz sem tudok hozzászólni érdemben,hogy mi folyik,az Oroszok,és országunk között.Az,hogy az Oroszokat kérjük meg, az általuk épített,Paks atomerőmű bővítésére,számomra,logikusnak tűnik.Hogy ennek a Projektnek is lesznek,haszonélvezői is, arra tényleg nagy összeget tennék.Igen képszerű a példád,a mozdonnyal kapcsolatban,s a tőled szokatlanul erős jelző,a politikusok 90%-ára elmondható,jóindulatom irántuk az a 10 %-ék.Kedves @karma1: Értem én ,és úgy lenne igazi, ahogyan leírod--én is preferálom,de az a mondás,hamar anulálja,békés gondolatainkat,miszerint a verekedés úgy kezdődött,hogy visszaütöttek.Ma- pro,és kontra,szolgáljon bármilyen tisztességes,célokat bármilyen összejövetel, nem mentes a vandáloktól,a politikai hovatartozástól---legfőként pedig nem az erőszaktól.de értékesek a gondolataid.
perfekt
@bencemacska: Nem ellenzem,mert a parlamentáris,egyeztetések, a hatalom arroganciája miatt,változást kívánna,de a választások,a választók--ezt a pártformációt választották újra.Az utca,helyet ad ,nem kívánatos személyeknek,és amit én fontosnak tartok,nincs még egy utcai demonstrációknak sem hiteles szervező csapata--kik érvelni tudnának--kik képviselnék az arra érdemeseket.Vannak kiváló hordószónokok,akiket a szereplés vágya jobban motivál mint, az amiért ,akikért szavait hallatja.
bencemacska
@perfekt: De abban azért reménykedhetünk, hogy a sok próbálkozásból egyszer csak lesz egy igazi? Tekintsük a próbálkozásokat kísérletnek. A rossz kihullik, jó továbbfejlődik!

Ha csak magunkban morgolódunk, nem lesz semmi!
Én azt a véleményt tudom elfogadni: ha mindenki, mindig elégedett lett volna a sorsával, nem jöttünk volna le a fáról!!!
Bercifiu
@perfekt: A választók 23 % -a. Na ez csak matematikailag 2/3.
Bercifiu
Na azért az nem semmi, hogy Fletó mondja meg a tutit az amcsiknak. Szilárdkám, gyenge vagy mint lószarban a C vitamin.
evacica
Az ember azt hinné, hogy már nincs lejjebb, de van, példa rá a fidesz és díszes vezetői. Ez a Németh Szilárd is a fene nagy eszivel csak a sok sületlenséget tudja összehordani, hogy tessen a "nagy vezírnek!
perfekt
@Bercifiu: Szia.16:51--re lécci bontsd ki ezeket a számokat--melyik hsz -emet érinti---de számszakilag igazad lehet.
coni
@karma1: "mert arra gondolni sem merek, hogy lefekudtek a fideSS-nek egy kis elonyert a szavazas elott... "

Szanyi (akit nem sokra becsülök) most elmondta, amit én már 2010-ben sejtettem. Alkut kötöttek. Ennyire szerencsétlen akkor sem lenne az MSZP ha egyetlen tanácsadójuk se lenne. Ráadásul Bajnait is kicsinálták, közös erővel.
kkalman
@perfekt: A kormány megbuktatásán munkálkodást a Fidesz kezdte 2002 és 2010 között. Most visszakapják, amit akkor adtak. Nincs különbség ebben a két oldal között. Az ellenzéknek természetesen a hatalomra jutás az elsődleges célja, de hogy ezt elérje, ha már a választást elbénázták, marad célnak a kormány megbuktatása.
Az meg, hogy még mindig Gyurcsány az elsődleges célpont a kormány részéről, világosan jelzi az ellenzéken belüli erőviszonyokat.
perfekt
@kkalman: szia.A kormány megbuktatása,demokratikus úton nem,lehetséges mostanság.Gyurcsány amennyiben hatalmon van--és,ha nem is,megtestesíti a politika minden,rosszát.Ő nem hiányzik a közéletből,potenciális veszélyt jelent,minden politikai erőnek.Persze így van ez minden üzletemberrel, kik politikát "csinálnak".Az ,hogy a bal oldal romjaiban van--azt neki köszönhető.A kormány megbuktatása csak erőszakkal történhet.Tegnap kóstolót kaphattunk a módjáról.A tüntetés szervezői ,a "szónoklatok",vagy üvöltözések után 10 perccel már az ATV ben nyilatkoztak???!!! Na ilyen, s hasonló tömegmegmozdulások veszélye az eszkaláció,és véres hatalomszerzés melegágyai,mert a kontroll nélküli tömeg beindul, s annak lehet az a következménye.
F_Viktor
@perfekt: Nem mondtam, hogy mindenki hozzon magával egy tankot, vagy, savat tartalmazó üveget, se Molotov koktélt, se követ... Nem is láttam égő-, megrongált autókat, bedobott kirakatokat, barikádokat...

Bayer annyit mondott dátum nélkül, hogy amint hazaér, lesz békemenet! Tehát nem 17-éről volt szó!
perfekt
@F_Viktor: 17:45 re.Örülök, jól elvagy magaddal.Ha hiszed ha nem--én nem is állítottam,hogy a felsorolt,humanitárius tárgyakat,te kérted,hogy vigyék magukkal.Bayer--pedig ,ha rám hallgat,-----akkor,és annyi békemenetet szervezhet,amennyit csak tud:)
F_Viktor
@perfekt: Magammal? Neked válaszoltam, pl. ezekre:

"Ezért tartom veszélyesnek,az utcára hívni--az embereket.Te még ráadásul,odavinnéd a CÖF menetet is. (...) erre reflektáltam,azzal,hogy már csak az kellene,hogy egy időben a két tábort egymásnak irányítsd."
perfekt
@F_Viktor: jól van Viktor,kösz hogy idéztél--nagy élmény,--és ott hol látod azt, hogy én neked tulajdonítottam volna a harci eszközöket?Amit írtam azt megismételted--maradt a véleményem. Lazíts kicsit.
F_Viktor
@perfekt: Ja, már nem én "hívom utcára az embereket"?
Ja, már nem én "vinném oda a CÖF menetet is"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.