Varga Mihály az ATV stúdiójában járt és több dologról is szó esett. Többek között elmondta, miért akarják emelni a reklámadót és megvilágította, szerinte mit támadnak valójában a NAV-ot kritizálók.

Szerinte a reklámadót azért emelik, mert erre a bevételre a költségvetésnek szüksége van, fontos szociális, egészségügyi, vagy oktatási célokra lehet fordítani.

Varga Mihály szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV) támadók valójában nem a NAV-ot támadják, hanem a magyar állam intézményrendszerét, a költségvetést, és azokat az ellátásokat veszélyeztetik, amelyeket az egészségügyben, az oktatásban, a közbiztonságban a magyar államnak ki kell fizetnie.

A miniszter úgy vélte, hogy a NAV tisztességgel végzi a munkáját, a megfelelő mértékben folynak be az adóbevételek, amit az is mutat, hogy a költségvetés szeptemberben és októberben is többlettel zárt – olvasható az Index összefoglalójában.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Szerintem azért kell adót emelni, hogy a segélyek összegét meg lehessen ötszörözni, hogy minden munkanélküli komfortosan érezhesse magát.
Rózsika Hatházi
@Manhattan: 9:13. A bugylibicska kinyílt a zsebemben, a cikket olvasván. De tegnap este is, amikor a "Szabad szemmel"-t néztem. Szegény Mészáros Antónia, akárhogy erőlködött nem tudott kihúzni ebből a gyökérből egy egyenes választ.
JAJMÁR
"Varga Mihály szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV) támadók valójában nem a NAV-ot támadják, hanem a magyar állam intézményrendszerét, a költségvetést"

Akkor ideje "tiszta vizet" önteni a pohárba. Senki sem a NAV-ot támadja, hanem annak a korrupt vezetőit, és a fentiek miatt ezt egy független vizsgáló bizottságnak sürgősen tisztázni kellene. Ha és amennyiben megnyugtatóan nem lesz kivizsgálva, akkor veszélybe kerül a magyar állam egész intézményrendszere. Kicsit kevés az emberek megnyugtatására, hogy a Varga Mihály úgy véli...
mate03
@Rózsika Hatházi: Szerinted a főnöke engedélye nélkül,bár melyik vezető elmeri mondani,a saját véleményét?
kamazuka
Kedves Mihály!
A NAV-ot kritizálják a kritizálók.Hogy miért?Egy példa.
Kb 10 évvel ezelőtt.Amúgy nyoma van az akkori Apeh-ben.Sárga csekkes melléklettel a következő felszólítás.Ilyen olyan jogszabályra hivatkozva15 napon belűl fizessen be 5000ft-ot a a mellékelt csekken.Sőt nem fizetés esetére,még szankciókat is kilátásba helyezett.
Delikvens befárad azAPEh-hoz és kérdi,miért is fizessek?Kis szünet.Jön az ügyintéző és elnézést kér,hogy adminisztrációs hiba történt.
Elképzelem hány vállalkozó fizette be szó nélkül.Ez amúgy Kaposváron történt,de lehet hogy országosan is mérhető.Hát ezért!
nyanya001
A magyar állam intézményrendszerét, ti teszitek tönkre
az elhallgatott és eltüntetett nevekkel, adatokkal, tagadásotokkal !
Nehogy már rákend a tüntetőkre az adómorál megromlását !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.