Háttérhatalomról, megvezetett emberekről és demokráciáról beszélnek a parlament folyosóján a kormánypárti képviselők, mialatt az ülésteremben Kövér László vörösnek nézi az EU zászlaját.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
A szervezők kivezényelték a nép ráérő, balhéra kapható részét, azzal ők el is végezték a munka rájuk eső részét. Tovább nem is érdekelte őket a dolog.
keresztapa
@Dr. Felipe: Így igaz ahogy írod, de akkor a cél tudatosult az emberek agyában.
Akkor egy ország elégelte meg a a kormány nemtelen munkáját, aki hazug dübörgő gazdasággal hatalomra jutott, hazug miniszterelnököt. Micsoda különbség!
nyanya001
Kövérnek lejött a vörös köd ?
A címre utalva itt nem gyújtogattak, nem borogattak autókat, nem vegzálták rendőröket !
Óriási különbség a 2006-os csürhe és a tegnapi tüntetők között !
Dr. Felipe
@keresztapa: Most ugyanaz a helyzet. Egy csaló, tolvaj, hazug miniszterelnöke van az országnak és ez tudatosul egyre több ember agyában. Mondjuk te kivétel vagy.
Nil
Ezek az emberek nem a 2006-s csürhe volt- akik gyújtogattak, kocsikat tettek tönkre és kirabolták a tv székházat, stb. Itt nem volt szükség igazából a rendőrökre- ha nem lettek volna ott a nép szépen hazaballag a tüntetés után-most egy kicsit szórakoztatták a rendőrséget- szokják a tüntetéseket.
keresztapa
@Dr. Felipe: Szerinted én kivétel vagyok, ennek csak örülni tudok, egyben köszönöm, hogy nem mostál össze az MSZMP - véresszájú vezetőivel, vezetetteivel. Akiknek a vörös csillag öt ága, csak akkor igaz, ha mellette tündököl a sárga hatágú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.