Torgyán Józseffel a Bors beszélgetett és ahogy azt már megszokhattuk, a kisgazdák korábbi elnöke ezúttal is érdekes dolgokat mondott.

A lapnak adott interjúból például kiderült, hogy teljesen naprakész a politikából és rengetegen mennek oda hozzá, hogy támasszák fel a Független Kisgazdapártot. "Szinte rimánkodnak, hogy térjek vissza. De már nem fogok" – tette hozzá.

Arról pedig, hogy mi lenne, ha megbukna Orbán Viktor, az a véleménye:

"Nagyon rossz a helyzet. Ezeknek a pár ezer fős tüntetéseknek egy a célja: hogy külföldi segítséggel megbuktassák Orbán Viktort. Márpedig, ha ő távozna, az katasztrófát jelentene, mert kormányozhatatlanná válna az ország."

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
ez az ember csak úgy végezhette el az egyetemet hogy besúgó lehetett és átengedték a vizsgákon
esze semmi
összeomlás? már meg van a terv - nem véletlen akar államfő lenni kormányfő helyett
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Ha Orbán hirtelen meghalna,a Fidesz összeomlana!
Nincsen önálló véleményű ember benne.
Nil
ez az ember csak úgy végezhette el az egyetemet hogy besúgó lehetett és átengedték a vizsgákon
esze semmi
összeomlás? már meg van a terv - nem véletlen akar államfő lenni kormányfő helyett
nyanya001
Te már rég össze vagy omolva !
szenilis hülye !
karma1
@kukac50: Tolem a fidesz akar egy kupac kutyaszarra is valhat, egy percig sem sirnek utanuk.

Nem hiszem el, hogy ma Magyarorszagon ne legyenek olyan, a fidesz altal felreallitott szakemberek, akik a hazajukert nem allnanak vissza a regi beosztasukba, es ne tudnanak realis kepet alkotni a kar nagysagarol, es a megoldas lehetosegeirol.
(Gondolok itt pl. Simonra, akit eltolcsi kedveert rugtak ki az MNB elerol, es akinek kisujjaban volt a gazdasag, es becsuletes is volt. Horvath Andras, Angyan, meg persze van mas is, akirol talan nev szerint nem is tudunk, de aki magatol is elojonne, ha szukseg lenne ra).

Torgyan pubi volt az aki utoljara kb. huszadmagaval meglatogatta Uj-Zelandot, egy kis agrar eszmecsere, jo sok penzt elkoltve az utazasra... Vele is csak tobben lennenk, maradjon inkabb meg az ugyvedi kaptafajanal...

A halal az egy nagyon egyszeru bunhodes lenne ennyi buntett lattan...
human
Torgyán! Neked is Mészáros disznótelepén lenne a helyed. Ha te is eleget szerepelnél a tévében még győzikét is alulmúlnád színvonalban. Nincs és nem is volt soha ilyenekre szüksége az országnak. Maximum a bizniszpártoknak.
Senara
Emlékezete véges a cseresznye importőrnek . Orbán kivette alóla a kisgizdákat . ahogy kereszténynek nevezet pártot is leszalámizta .
1magyar
Teljesen mindegy a tata mit beszél. Sose volt kerek, de most már csak nyalogatja az un. "sikereit".
Dr. Felipe
Az ország vicctorral fog összeomlani és nem nélküle. Vele együtt borul a szaros kártyavár.
torgyan
@human: Őőőőőőőőőőő, tisztelt uram! A disznótelep inkább Czinege Elvtárs kvalitása! Higyje el, amit mondok nem hiábavaló!!!
szaboria1
@torgyan: Mi lett a liftes házzal? Mátészalkára ment vissza?
pbalage
@karma1: vannak értelmes emberek, az itt a baj, hogy a szavazók többsége mind vagy megfélemlített, vagy az agyuk helyén egy nemtörődökvele-központ, vagy pedig egy olyan zsírcsomó van, amelyik csak a kilélegez-belélegez funkciót látja el.
Főlökött
Torgyán Úr, ugorjon át egy ingyen vacsira a családdal...Ja már túl vagyunk ezen az aktuson, ezért született ezen nyilatkozat is ? Értem...

Megnyugtató, hogy már tudta, hova kell menni...még a TEK is beengedte...
Ekkora a baj, hogy már Torgyánhoz kell fordulni ? Akkor tényleg nagy a baj...
tivoli
@pbalage: ma, 13:15
a zsírcsomó..." csak a kilélegez-belélegez funkciót látja el."
Elég az. A baj ott kezdődik, hogy sokan másra is használnák, mint amire predesztinálva vannak.
kamazuka
Hajjaj!Valaki megint világkörüli útra megy?
Hogy hallgasson végre?
Senara
„ A magyar katona egy szál szuronnyal többet ér, mint az amerikai ötezer rakétával.” Lányi Zsolt kisgazda szösszenete is felért egy Czinege idézettel
Toby
Hízeleg a vén majom, hátha valahol még jut neki egy kis pénzes tanácsadó herevere állás.
De gyorsan elfelejtette, hogy a Fidesz buktatta ki őket a parlamentből !
bakegya
@torgyan: hiszek magának,de csakkk annyit-hogy maga már réges régen egy fogadott orbán-családtag-szeremleitől elkezdve-végig néztük-az osztogatást-mára már a korrupt fosztogatást is-...
Clavigo
Ne aggódj BUBU,,,Túl foglyuk élni.Vén hülye..
torgyan
@Senara: Hol van itt Czinege idézet???

:-)
torgyan
@Főlökött: Ebben egyetértünk, bár kicsit érdekes eszmefuttatás, ugye bár őőőőőőőőőőőő!
Yoda69
A hordoszonok meg el? Csak vissza ne jojjon ez a zsirdiszno.
vukkocska
Az ország nem Orbán nélkül, hanem Orbánnal fog összeomlani. Az agyament ötleteivel, az agyament stadionjaival.
nemjoezigy
@karma1: írod: "Gondolok itt pl. Simonra, akit eltolcsi kedveert rugtak ki az MNB elerol, es akinek kisujjaban volt a gazdasag, es becsuletes is volt."
A simor andrást leszámítva egyetértek az írásoddal. A simor azért nem tetszik nekem, mert nem tudom elfogadni, hogy képes volt elmenni az eu.hoz panaszra, mert le akarta venni a fizetését a 8 miillióról 2 millióra ov.
Én még a felét is sokallom annak ami most az állami apparátusban és a képviselőknek van.
Egyébként azért sincs igaza ennek a hájfejű disznónak, mert hiába nincs egy normális ellenzéki képviselet, akkor is meg lehet csinálni az ellenzéki kerekasztal mintájára a hatalom és a képviselet elosztást. Csak ezt a fidesz nem akarja, mert megnyertek 3 választást (hogy mi módon azt hagyni kell) és kész. Szembesíteni kellene az orbánt akárcsak a 2007-es önmagával, akkor egy szembeköpés mellett rögtön ki kellene írnia az új választásokat.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
A lényeg, hogy valódi jogállamot, nem vadkapitalizmust építeni, megvonni a kedvezményeket a mostani uralkodóktól, elszámoltatást, legalább az elmúlt 25 évről, a képviselők számonkérési (visszahívási) lehetőségét kidolgozni, a béreket a megélhetéshez és a hasznossághoz arányosítani. Elfogadhatatlan, hogy egy szakmunkás éves keresete annyi legyen mint a mostani megélhetési politikusok havi jövedelme. (és itt még a minőségről nem is beszélünk). Több kulcsos adót az arányos közteherviselésért, stb-stb.
Citromka
Kevés a nyugdíj?? A patakvér meg kimaradt? Mi történt, szenilis lett az öregúr?
evacica
@torgyan: Torgyán úr, hát maga soha se tanul?! Mikor már a hatalomhoz segítette Orbánt,magukat megette reggelire!Ez volt a köszönet! Higgye el Magyarországon van Orbán nélkül élet, mi több sokkal jobb!!!
barew7
Torgyánt sikeresen bohócnak állították be a karaktergyilkosok, mégis szerintem ő akkor nagyon is jól látta a dolgokat. Kár, hogy senki sem figyelt rá! www.youtube.com/watch?v=JAPaXp2Jrvc
Cicamama55
El kezdett dörgölődzni...Készenlétben áll a második 1-2%-os árnyékpárt?!
bencemacska
Ezt a pojácát úgy megijesztette - valószínű a fián keresztül - OV, hogy még mindig azt mondja, amit akkor a fejébe vertek!!!
Egyébként abban van igazság, ha OV hirtelen kidőlne a sorból, nagyon nagy lenne a káosz. Annyi trónkövetelő lenne, hogy időbe telne mire lebirkózzák egymást!!!
Reméljük a "nevető harmadik" - akit még nem ismerünk - készen áll!
coyote3
A világrengető cseresznyés ötlete óta komolyan kell venni, amit mond Jocó bácsi :)))))))))))
rugacs
@karma1: Na ez van, mikor felszólal az "értelem": a Simort is Simonnak mondja!! Legalább a neveket tudnád, ha már mást kritizálsz!!! :-)))
Simon is volt az suták színeiben, tudod az a szintén nagyon "becsületes", aki elfelejtette, hogy a bécsi számláján van még pár száz millió!
bencemacska
@coyote3: No te csak ne nevetgélj! Én látta a télen chilei cseresznyét! Ahhoz drága volt, hogy megkóstoljam!
Ha idén is lesz, megkóstolom!!!
Vasárnapiiskolás
A "sztárügyvéd" még él??? A sírásók meg nélkülöznek!!!
rugacs
@Horizont: Ő odáig jutott, amiről te legfeljebb álmodozhatsz! :-)) Bár röhögni mi is jókat szoktunk itt rajtad!! :-))
Szimba
@torgyan: Tényleg Torgyán? Bizonyíték kéne.
Szimba
@rugacs: Talán csak te álmodozol olyan kétes hírnévre, mint torgyán. De nem, neked már megvan: rajtad is jókat röhögünk.
rugacs
@Horizont: Gyakran nem egyedül netezek, de a többi család tagom is jól szórakozik ilyenkor. Mi régebben abban a hitben éltünk, hogy a hozzád hasonló primitív lények kihaltak a dinókkal együtt. Nálunk az idősebbek nem használnak, a fiatalok meg nem is ismerik az ilyen ordenáré kifejezéseket.
Hogy a ti kifejezésetekkel éljek: ti itt azok a fajta "humán"-ok vagytok, akik okosnak és sokra tartjátok magatokat, holott szart se értek.
A saját szavaimmal élve: a stílus maga az ember. Kinek ordenáré a stílusa, az ordenáré maga is.
Szimba
@rugacs: Én meg most abban a hitben élek, hogy "a hozzád hasonló primitív lények kihal" -nak majd.
"ti itt azok a fajta "humán"-ok vagytok, akik okosnak és sokra tartjátok magatokat, holott szart se értek" - ordenáré kifejezést mégiscsak használnak nálatok az idősebbek? És most ismerteted meg a fiatalokkal? Vagy ilyenkor nem együtt neteztek? A te szavaiddal élve:"a stílus maga az ember.Kinek ordenáré a stílusa, az ordenáré maga is." Jól ismered magad, ez egy piros pont!
karma1
@Horizont: Hagyd a fenebe, meg a vegen L.Simont is belekeveri, mert o ott abbahagyja a tovabbolvasast, hogy "Si..." Aztan osszekutyulja a Becsben penzet tartot azzal, aki Brusszelben kerult olyan pozicioba, hogy most a hulye eltolcsi fonoke... De nem baj, ha nem valaszolsz neki, talan leugrik Rolad...:o))))
mariaberta
Jééé! Csodálkozom, hogy ez a Torgyáni oldal még megtalálható, mert a "katasztrófás" már nincs meg, valószínű elgépeltem a címet, stb.
Csak azt nem tudom, hogy lópicigáspár és laszlóbihari hogy tudott lajkolni, ill. válaszolni a bejegyzésemre,
Hiába, mondja még valaki, hogy nincsenek csodák.
mariaberta
Fenti bejegyzést kiegészítendő::: Bocsánat, Kamcsatkát kifelejtettem. Valószínű ő is elnézte a bejegyzést. Nem látta, csak véleményezte, mint a fentiek.
gulyasgyula
Én soha nem voltam ORBÁN párti de a tavaszi választások azt mutaták hogy jelenleg tele van az ország megélhetési politikussal akik képtelenek voltak félre tenni saját önös érdeküket és egy ugy ahogy hiteles közös jelöltet állítani ..Hogy tudnának ezek az emberek egy kormányt felállítani .?? Sehogy . Kész káosz lenne .. Nevezetek meg egy pártot, egy politikust aki jelenleg alkalmas miniszter elnöknek..Előbb utobb lessz ilyen párt ,ilyen vezető de most szerintem nincs ..Aki tud ijet irja meg ..Várom ..
Szimba
@torgyan: Hogy tényleg Torgyán úrhoz van szerencsénk.
sentinel216
Pubi, megjelent a regnálásod idejéből Karancsi és borítaná az olajos ügyeket. Kezdhetsz majrézni,hogy valaki előjön az elkótyavetyélt állami gazdaságok ügyeivel is!
KERKA
Az igazi Torgyánt még az első ciklusban azzal riogatták, hogy 1990 előtt ügynök volt »Szatmári« fedőnéven.

Az erről szóló dokumentumot maga a miniszterelnök, Antall József nyújtotta át neki borítékban. Többen is látták, ahogy az igazi kinyitotta a borítékot, s a széthajtott papíron ott állt az érintettségéről szóló megállapítás.

mandiner.hu/cikk/2014 0130_hegedus_peter_egy_torgyan_jozsefnek_tuno_idos_ember_teveszerepleserol

Torgyán beírta magát a politikai történelembe egyetlen értelmes mondatával:
"Monnyon le!"
Senara
www.zalaegerszegi-hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=velunk-elo-tortenelem-dr-torgyan-jozsef én ezt találtam róla amivel a szerénységét tudnám kiemelni ..."Anyai ágon görögkeleti papi dinasztiából származom, tehetségemre jellemző, hogy egyszerre végeztem a középiskolát, a jogi egyetemet, valamint a Zeneakadémia hegedű tanszakát. "
csetere
@human: Nekem hiányzik Torgyán. Olyan jókat lehetett rajta nevetni. Egy "színfolt" volt a többi hülye mellett.
Tulipánfa
Ugyan olyan népbutító, szélhámos, mint Orbán és az ő csapatának számos tagja. A lényeg a hatalom és saját maguk gyarapodása.
Desischado
@Dr. Felipe: Szerintem is! Csak már ott tartanánk!@

rugacs:

Na most már állítsd le magad! Ki a fenének képzeled magad, mi?! Mire fel sértegeted Horizontot, akinek a körme hegye is külömb nálad? Több tiszteletet, és kérj bocsánatot!
kkalman
Szerencsére "monnyon le" úr jó egészségnek örvend. De azért 82 évesen ne akarjon már visszatérni a napi politikába. Nélküle is van ott épp elég agymenéses, aki tönkretegye az országot.
torgyan
@narancsbirka: Őőőőőőőőőőőőőőőőő! Igen, kérem!
torgyan
@Vasárnapiiskolás: Tudod mi a különbség a jó ügyvéd meg a sztárügyvéd között? A jó ügyvéd ismeri a törvényt szó szerint! Én meg a bírót, ügyészt...!!!
mariaberta
@KERKA: Kattintani lehet de ez sem található. Nyilván kényes ügyre tapintottál.
Báncccsa az illetőt.
mariaberta
@rugacs: Hát ami a stílust illeti, a Tiéd sem valami kifinomult.
KERKA
@mariaberta: 08.15 Való igaz, most már nincs ott. A cikk eredetileg 2014 január 30.án jelent meg. Törölték.
torgyan
@Szimba: Ja! Bizonyíték kell! Old Spice!!!
silber13
Pedig az lesz! Összeomlás, mert ez a csótielhízott rinocérosz össze fog omlani. Agyilag! Bár már most is ott bileg a határmezsgyén!
Jankó123
@torgyan: Szereti még a pacalpörköltet?
Egy kis ételmérgezés, némi lábadozás a kórházban, azalatt a két hét alatt a kisgazda pártot apró fecnikre szedte a koalíciós partnerük, mint Floki a lábtörlőt!
Védeni őket, a hülyének is megéri! Nem?
:-)))
bence
@rugacs: Bocsánatos bűnnek számít Szíjártó és Rogán vagyonához képest !!!
Az övöké miért nem szúrja a szemed ??? Pedig az övöké 3 x-a a Simonénak !!!
simmering73
Hé, gringó! Nekem is adjál abból a rinofluimucilból!
torgyan
@Jankó123: A "fecni" stimmel, csak más vonatkozásban: JÓBARÁT!
torgyan
@Vasárnapiiskolás: Ide most nem ember kell!!!
nezelodo
Szegény Trogyi, már elfelejtette a nagy sérelmét, hogy annyi kést döfött Orbán a hátába, hogy már több nem is fért volna bele, ezért nyugodtan hátat mert fordítani neki. Azt is elfelejtette, hogy amikor a simlis minielnök aláíratta vele a kétéves költségvetést, már jött is bukta, (a Viki hozta), és rabszíjon vezetgették a bizalmi embereit.
human
@csetere: Hát sokra ment a poéngyárossal a kisgazda párt. Én is röhögtem egy darabig rajta, aztán rájöttem, hogy nem a comedy centralt nézem, hanem annak az embernek a felszólalását, aki döntéshozó a parlamentben. Onnantól nem volt vicces.
nezelodo
@narancsbirka: Segíts ki, ha rosszul emlékeznék...
narancsbirka
@nezelodo: passzolok, nagyon sok pálesz főtt!
nezelodo
@narancsbirka: Húzzál bele a főzésbe, mert jövőre jobban jársz (ha nem dicsekszel vele)! Meg most már jó hideg a hűtővíz is!
narancsbirka
hallottam hogy mi lesz, jövőre inkább lefőzetem.. had adózzon más
rugacs
@bence: Ha tudnád, az én szememet Bill Gates vagyona még annál is jobban szúrja! De mit tehetek?
Elnézem neki. :-D
nezelodo
"narancsbirka
hallottam hogy mi lesz, jövőre inkább lefőzetem.. had adózzon más"

Hát gratulálok Neked, ha elhiszed, hogy nem Te fizeted az elbukott pálinka-szabadságharc hadisarcát!?
Souky Sanjay
Már azt hittem,hogy előveszi a régi poént: Orbán nélkül az ország olyan,mint a vőlegény szerszám nélkül.
csetere
@human: Sajnos tisztában vagyok vele. Ő verte szét a z első "szabad" kormánnyal együtt a vidéket. A földjeinkért jóformán semmit nem kapott a családunk, a nadrágszíj parcellákon nem lehet gazdálkodni.Most lenyúlták azoktól, akiknek még volt, a maradékot is a haveroknak, lenyúlták az állami földeket. Legyenek átkozottak!!
Zsuga
Ebben talán van is valami, mert ez a büdös banda továbbra is mindent megtenne azért, hogy újra és újra keresztbe tegyen annak érdekében, hogy ellehetetlenítse az őt leváltó kormány munkáját.
abacs62
Szép "öcsém"beh nagy kár, hogy apád is paraszt volt, s te is az maradtál. Jóskám,, azt hittem több eszed van, de ha csak ennyi van, legalább ne reklámozd,,
bence
@rugacs: ! Akkor legközelebb a nagyobb tolvajjal foglalkozz , és ne a kicsivel !
Ezt még akkor is jó lenne szem előtt tartanod , ha az ő pártjukhoz artozol !
narancsbirka
@nezelodo: Én nem mondtam hogy nem fiizetek!
rugacs
@bence: Igazad van, ezért is foglalkozom (foglalkoztam) a nagyobb tolvajjal, vagyis a fleto csapatával. :-)
De tévedsz, én nem tartozom sem az ő, sem más pártjához.
bence
@rugacs: ! Mondom én ! Fordítva vagy bekötve ! A kicsit nagynak nézed ! A nagyot
0-nak ! Gyurcsány egy fillért nem vett fel a miniszteri fizetéséből , ellentétben orbán barátoddal ! Nem lopott el 3600 milliárd magánnyugdíjat , mint kedvenced , és nem épített a kertje végébe 60 milliárdos stadiont , a magánreptér leszálló pályáról már nem is beszélek !!!De sorolhatnám vég nélkül , ám nem teszem !
Azért nem , mert TE ugyanolyan jól tudod , hogy így igaz ! Csak hát szimpátia alapján ítéled meg az embereket , és véded a mundéruk becsületét ami nekik soha sem volt !. Pedig ez nem így működik ! Ennyit mint kedvenced , még 100 év alatt sem fog összelopni senki , mint ő hat év alatt !
Írkálj csak azt amit akarsz , mert menél inkább a pártját fogod , annál inkább bizonyossá válik , hogy a köreikhez tartozol .
rugacs
@bence: Így van. Bizony, hozzád képest fordítva. Én a fától látom az erdőt is. A fletó tőlem lopott, nekem ez jobban fáj mindennél! Végül is ezen kívül "csak" az országot adósította el, nem sorolom, hogy hogyan és mennyire, de a szart, amiben állunk, ő lapátolta alánk.
S ha már a magánnyugdíjnál tartunk, az is arra kellett, hogy a hitelének kamatát valamiből ki lehessen fizetni.
Amit szerinted a Fidesz ellop, azt a sutáktól veszi el, az meg nem bűn a szememben, hanem jótétemény!!!
Téged valaki teletömött azzal, hogy minden az O.V. hibája, de ez egy nagy marhaság. Ha 2008-ban nem tört volna ki a világválság, nálunk akkor is kitört volna, akkor nem tudta volna a csürhe másra fogni a problémát.
Szerencsére a köreinkhez kicsit többen tartoznak, mint hozzátok és hozzuk is a formánkat választások idején, mint látható, ti meg siránkozzatok csak itt, másra úgy sem futja. A genszter elvtársaidnak egy épeszű gondolata nem volt 2010 óta (már 2006-ban is csak szélhámosságra futotta), de szerintem még 2018-ban sem lesz. :-D
kata53
Ez a pasas nem normális! A Lipóton a helye!
bence
@rugacs: Komolyan mondom , elképesztő hülyeségeket irkálsz össze ! Mindazokat
ami rátok fideszesekre jellemző, Gyurcsány nyakába akarod varrni ! Mit loptt Tőled ?
Magad is elismered , hogy a világválság jelen volt mindenütt ! Ez alól sajnos MI sem voltunk kivételek ! Ám ez 2008-ban volt , és nem 2006-ban ! Amikor is ezer milliárdos
károkat okozva tombolt a csürhe ! Neked aztán ezt igazán tudnod kell , hisz ott lehettél , a soraidat olvasva ! Az Általad csürhének nevezettek , csak megdöbbenve
nézték a tébolyult ámokfutásotokat ! Ezt ne nevezd világválságnak ! Ehhez a világnak semmi köze nem volt ! Ezt TI műveltétek , átjátszva a hatalmat orbánnak !
Hát ha Neked ez a forma , akkor nagyon sajnállak ! Mert egy épeszű ember , akkor hozza a formáját amikor épít , és nem amikor rombol ! Ám ha TE erre születtél , hát csináld ! De ne csodálkozz azon , ha egy idő eltelte után elfogynak a barátaid , ismerőseid és elfogy körülötted a levegő ! Utána már csak olyan emberek állnak Veled szóba akiket szíved szerint levakarnál magadról ! Csakhogy ezeket Magad választottad ! Jól írod , amikor gengszter elvtársakról írsz , hiszen az összes ott van közöttetek ! ők mind volt elvtársak voltak ! És, hogy a jelződet használjam mára mind gengszter ! Végezetül várd ki , hogy mi lesz holnap, mert nem biztos , hogy a 2018-at ilyen büszkén fogod vállalni , annál is inkább mivel emberek millióinak van elege belőletek . Aki tehette megszabadult Tőletek , aki meg itthon maradt , majd ezután fog megszabadulni !
bence
@tivoli: ! Ezt azért tudod ilyen jól , mert a Tiéd is ott van ?!
JAJMÁR
Tehetnénk egy próbát !

Nem lenne nagy kár ezért, ha összeomlana.
simmering73
Ha tavaly omlott volna össze, az is késő lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.