Az ügyészség vizsgálja, miből fizette be Simon Gábor százmilliós adótartozását - írja csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jó lenne ha a saját háza táján is elkezdene vizsgálódni a Fidesz !
Püspökszilágyon bűncselekmény révén semmisítettek meg döntő bizonyítékokat. Akad itt gyanús ügy elég: kőlopás, inkasszó, milliós tartozások. Harrach Péter embere a főszereplő. Egy rémisztő történet Magyarországról.
Elszomorító látványt nyújt Püspökszilágy polgármesteri hivatalának jelenlegi állapota. Múlt szombaton jártunk ott, és néztük meg a leégett hivatalt:
A facebokos hozzászólóbak meg azt üzenem ott feljebb, hogy az 1000 milliárdos ÁFA csalással is foglalkozhatna a maffia kormánya !
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/megbukott-a-kdnp-s-polgarmester-par-nap-mulva-felgyujtottak-a-razos-szerzodeseket-orzo-polgarmesteri-hivatalt-92664
nyanya001
@nyanya001: bocsánat javítok hozzászólónak... helyesen
tivoli
Mennyi lehet a jövedelme ennek az egy szem szocinak, hacsak az eltitkolt adótartozása száz millió? És ő csak egy, míg az ügy ki nem pattant, azt se tudtuk jóformán, hogy ki ő. Hányan lehetnek még ilyenek?
Mindegy, hogy jobb vagy bal, nem kéne köztük különbséget tenni. Gazdasági bűnözők és kész.
Toby
Szóval ha van sapkája azért, ha nincs, akkor azért.

és Polt Szemet Hunyunk a Nyilvánvalóan Sáros Ügyekben Péter nem fontolgatja, hogy el kéne már húzni a zivataros p***ába ?ehzzel az eskü-ellenes mentalitásával és bűnpártoló elfogultságával ?
Dr. Felipe
Na de miből keletkezett a csuti mészáros 7 milliárdos vagyona? Azt már vizsgálta valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.