Évente 70 nő hal meg Magyarországon családi belüli erőszak következtében. A Nők Az Erőszak Ellen Egyesület által szervezett demonstráció résztvevői a Kossuth téren gyújtottak gyertyát az áldozatok emlékére.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez egy nagyon szomorú adat !
Úgy látszik ennyi vak komondor van Magyarországon !
alte trottel
Meg egy szekérderék LECÖVEKELT, KÉKERES, MÉTERES LÓFASZT!
Hát hogy a redvás picsába is ölne meg hetven nőt évente a férje, élettársa, amikor ÖSSZESEN negyven nőt ölnek meg párkapcsolatban, és ebben benne vannak a leszbikusok is? És az a "minden ötödik nőt bántalmaz a partnere" éktelen fasság akkor se igaz, ha beleszámítjuk azt is, hogy az oviban Pistike meghúzgálja Mancika haját, ha tetszik neki!
Esetleg (mondom E-SET-LEG!) úgy, ha azt is hozzászámolják, hogy időnként rápaskolok a nejemre, netán még bele is csípek ott ahol a leggömbölyűbb - bár ő nem tűnik ezért szomorúnak, SŐT!
dzurinda
@alte trottel: Mit bizonyít az, hogy esetleg a számadatok nem pontosak? Attól még nagyon is jól teszik, ha felhívják az erőszakra a figyelmet.
GeoCravker
@dzurinda: A számadatoknak azért KELL pontosaknak lenniük, mert az egész hitelességét, az egész komolyságát veszélyeztetheti, ha nem azok.
Amúgy a nagybani statisztika azt jelzi, hogy itt valamit nagyon összemostak. A nemi erőszak akpcsán szokták a minden ötödiket emlegetni. Az erőszakok 80%-át ismerős követi el. Ergo, statisztikailag 25 nőből átlag 4-et valamely ismerősen megerőszakolja.
Ez azért figyelni való, mert általában ezt megelőzi a fizikai bántalmazás. Ha csak a bántalmazottak felén követnek el intimity abuse-t, akkor 25 nőből 8-at bántalmaznak átlagosan kapcsolatban. Ez kb. 16%, ami pont ennyivel több, mint kellene. De nem annyi, mint amennyivel a transzparensen mászkálnak.
Ez sem szívderítő, és a vakkomondorokat nagyon megbüntetném.
alte trottel
@GeoCravker: És ráadásul ezekre a felháborítóan pofátlan hazugságokra építenek teljes világkampányokat, hülye és beszari politikusok zsarolását és nagylétszámú, komplett megélhetési femihordák igen magas szintű jólétét!
Arra viszont magasról szarnak (néhány semmibe nem kerülő és kulisszahasogatóan hamis gesztuson kívül), hogy a "fejlődőknél", a "harmadik világban" milyen sorsa van az átlagnők egy nagy részének! Mert azok komoly _KONKURRENCIÁT_ jelentenének a lenyúlható erőforrások tekintetében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.