Teljes fordulatszámra kapcsolt az új hűbéri rendszer – mondta az LMP-s Schiffer András ma a parlamentben, és Andy Vajnától Mészáros Lőrincig mindenkire kitért, akik szerinte az orbáni "nemzeti burzsoázia" tagjai.

A Schiffer napirend előttijére válaszoló Tállai András államtitkár a percekig tartó oligarcházástól annyira összezavarodhatott, hogy végül értelmes válasz helyett csak azt bírta felhozni, hogy az LMP nem támogatta a paksi atomberuházást, tehát nem a magyar emberek érdekeit képviselik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miniszterelnök Uram !!!
Lesz olyan kedves, és a saját érdekében likvidálja ezt
a két alkoholista politikust (?) a pártjából, mert ezek
( igen, EZEK ! ) csak rontják a nemzetközi porondon
az Ön pártját !!! Vagy vigye el egy logopédushoz
mindkettöt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@evacica: Én nem ezeket választottam, ha én ezekre szavaznék valaha vigyenek az elmeháborodottak közé, mert akkor már nem vagyok beszámítható!!! Én már a 90-es évek elején láttam valamit az orbán szemében, akkor nem tudtam hogy mit! De most tudon, a mérhetetlen hatalom vágyat!
Yoda69
siffer ide is nyal oda is nyal egy kicsit. Ha valoban az orban kurmany megbuktatsa lenne a celja, akkor osszefogott volna a demokratikus ellenzekkel. Csupan szavazatokat probal szerezni a kormanyellenes dumaval. Hiteltelen figura.
keresztapa
Itt kommentelők mindegyikének igaza van, csak azt kellene megtudni,hogy mi az a igazság amit mindegyik, igazságként elfogadva, azonosulni hajlandó vele. Biztos vagyok, hogy olyan itt nem létezik, nos ez az alap kiinduló pont. Így nem lesz, és nem is volt, igazság érzete csak érzelmi hozzáállás a témához!
spu00
Hát miért nem tüntetnek a 2010 máj-ig érvénybe levő törvények vissza állítása érdekében? boldog időszak, boldog emberek, bőség minden téren. A jelen elviselhetetlen.
kukac50
Még néhányan hiányoznak a listáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.