Teljes fordulatszámra kapcsolt az új hűbéri rendszer – mondta az LMP-s Schiffer András ma a parlamentben, és Andy Vajnától Mészáros Lőrincig mindenkire kitért, akik szerinte az orbáni "nemzeti burzsoázia" tagjai.

A Schiffer napirend előttijére válaszoló Tállai András államtitkár a percekig tartó oligarcházástól annyira összezavarodhatott, hogy végül értelmes válasz helyett csak azt bírta felhozni, hogy az LMP nem támogatta a paksi atomberuházást, tehát nem a magyar emberek érdekeit képviselik.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miniszterelnök Uram !!!
Lesz olyan kedves, és a saját érdekében likvidálja ezt
a két alkoholista politikust (?) a pártjából, mert ezek
( igen, EZEK ! ) csak rontják a nemzetközi porondon
az Ön pártját !!! Vagy vigye el egy logopédushoz
mindkettöt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Tállai nem összezavarodott, hanem több volt a feles, mint a reggeli megszokott hangulatjavító ampullányi vitamin !
pbalage
@Toby: ezek tuti, hogy a Németh Szilárddal ketten kocsmáztak valamelyik nap, attól tudta meg, hogy mit kell mondani. (bár annak is a Rogán mondta)
volvós
Miniszterelnök Uram !!!
Lesz olyan kedves, és a saját érdekében likvidálja ezt
a két alkoholista politikust (?) a pártjából, mert ezek
( igen, EZEK ! ) csak rontják a nemzetközi porondon
az Ön pártját !!! Vagy vigye el egy logopédushoz
mindkettöt...
Toby
@pbalage: Egyre jobban leépülnek, már nem hallani a "magyar emberek" hazafias köhögést sem, kuss van a rezsi-rizsában is, a főgengszter továbbra is félrebeszél, mint akinek agysorvadása van, azonban tény, hogy egyre többet kiszednek maguknak a közösből és még jogcímet is szerkesztenek hozzá !
Ez mindadig így megy, amíg a különböző szervezetek nem képesek egységes tömeggé, tömbbé válni és elkergetni a szaros valagu csürhét.
volvós
JAjjjjj, de tetszett, amikor kövérlaci igy szólitja
Tállait
"...Felkérem Tállai elvt...Andrást a válaszadásra "
Kurvára ciki, Kövér efftárs !!!
joopapa
Hogy merészel orbán ilyen tálai féléket kinevezni államtitkárnak!!! Te jó ég, még el se tudja olvasni amit leírtak neki! Azt monda ez a zsír disznó hogy személyeskedésekre nem akar válaszolni, mert nincs rá magyarázat!
szaboria1
@volvós: A begyökerezett MSZMP éveit még mostanra sem tudja elfelejteni. Tetszik az MSZP laptop borítója ezt vajon hogy küldi ki a Kövér.
Vasárnapiiskolás
@joopapa: Ilyen ostoba barmokra van szüksége az agyban nagy csutidebílnek!!
joopapa
@Vasárnapiiskolás: Értem én! De azért ki kérem magamnak hogy egy ilyen ember ott üljön és dadogjon makogjon meg eeee-zen, hatalmas lóvéért! Ott ült valaha Mikszáth Kálmán, aki ha látná ezeket a fazonokat, még mélyebbre ásná magát szegény!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Olyan hülye, hogy ha a hülyesége áramot termelne lebontanák Paksot.
Vasárnapiiskolás
@joopapa: .."ilyen ember"...Na ezek egy sem az. Se beszélni, se olvasni nem tudnak.Az egyik dögevő kérdést tesz fel egy másik/saját párt/ dögevőnek. Mind a két állatkertnek papír van a kezébe. Skodálatos jószágok:-)))
Toby
@volvós: A vér nem válik vízzé...kitört Kövér- Durung Lászlóból a tudatalatti ! Legközelebb nem a parlamenti belépőjét, hanem az Mszmp Társadalomtudományi Intézeti belépőjét a fogja felmutatni !
radios45
@pbalage: Ja igen tudom ki az, hát az a kopasz fejű, sörhasú rezsihazugságra alapozó hájas disznó, az hát bizony,FideSS-es gazemberekkel, együtt isszák át az éccakát, a mi adóforintjainkból.
mekkelek
Atyaisten, ezt az összefüggéstelen habogást. Persze a lényeget rögtön átugrotta mert az személyeskedés... :)
Clavigo
Tallai mester,,,ha bemész a parlamentbe,,ne csinálj semmit,,csak zabálj...Ott nem tudsz hibázni.
evacica
@joopapa: Sajnos ezt választották 2014 áprilisában! Tetszettek volna gondolkodni mielőtt az X behúzták! Most ez van. Jó lenne, ha végre felébredne ez a szerencsétlen ország és elzavarná ezeket a senkiháziakat!!!
bakegya
Feltálaltak ennek a Tálainak egy hatalmas tálra való ORBÁNOLIGARHÁT-és...fityiss elvhűséggel---
A szája mégis "a magyar zemberek,a magyar zemberekkel"- van még mindíg tele-minő ségi szarállamtitkári példánya ez a pali is a nemzeti -kurmánynak!
m.macskosz
Kövér: megadom a szót viszont válaszra m.macskosznak.
Általam egyáltalán nem tisztelt,
elnök úr, államtitkár úr, képviselő társaim!
Rövid leszek: Tállai államtitkár "úr" már sokadjára bizonyította,
hogy elmegyógyintézeti kezelésre szorul.
Kérem, szavazzuk meg,
önök pedig vonuljanak be vele együtt!
mate03
@Clavigo: Tállainak ,első ránézésre tipikus TSZ-elnök feje van! De ahogy kinyitja a száját,ömlik belőle a hülyeség! Hogyan lehet egy ilyen műveletlen,ős buta emberből államtitkárt csinálni!? Vagy Fideszéknél kötelező a hülyeség államtitkár ,államtitkár szinten?
karma1
@volvós: 17.27-re: Mert semmi sem valtozott a viszonyukban, csak elfelejtettek lapozni a "kalendargyom"-ban...:o))))
volvós
@karma1: A sok " elvtárs " haver...:-)))
keresztapa
Ez mind kivétel nélkül, igazi bolseviki, tíz órás munkaidőben!
herczeg0210
@Vasárnapiiskolás: Hát a vezírtől tanultak, hiszen az is csak papírból tud beszélni. A Parlamentben amikor, egyszer válaszolni akart, papír nélkül abba is "többedszer" belegabalyodott.
Vasárnapiiskolás
@herczeg0210: Ebben a pillanatban "beszél", szánalmasan dadog papírból a tisztelt ház jegyzőnője.Ez a tehén olvasni sem tud, honnan tudná mit ugat!!! Ennyi.
joopapa
@evacica: Én nem ezeket választottam, ha én ezekre szavaznék valaha vigyenek az elmeháborodottak közé, mert akkor már nem vagyok beszámítható!!! Én már a 90-es évek elején láttam valamit az orbán szemében, akkor nem tudtam hogy mit! De most tudon, a mérhetetlen hatalom vágyat!
Yoda69
siffer ide is nyal oda is nyal egy kicsit. Ha valoban az orban kurmany megbuktatsa lenne a celja, akkor osszefogott volna a demokratikus ellenzekkel. Csupan szavazatokat probal szerezni a kormanyellenes dumaval. Hiteltelen figura.
keresztapa
Itt kommentelők mindegyikének igaza van, csak azt kellene megtudni,hogy mi az a igazság amit mindegyik, igazságként elfogadva, azonosulni hajlandó vele. Biztos vagyok, hogy olyan itt nem létezik, nos ez az alap kiinduló pont. Így nem lesz, és nem is volt, igazság érzete csak érzelmi hozzáállás a témához!
spu00
Hát miért nem tüntetnek a 2010 máj-ig érvénybe levő törvények vissza állítása érdekében? boldog időszak, boldog emberek, bőség minden téren. A jelen elviselhetetlen.
kukac50
Még néhányan hiányoznak a listáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.