A miniszoknyánál és a vodkásüvegnél jóval nagyobb veszélyt jelent a nőkre a dilettáns magyar rendőrség. Hűen kifejezi a magyar rendőrség elképzeléseit a nemi erőszakról az a filmtrilógia, amit az Index fedezett fel pár napja: a Baranya Megyei Rendőrkapitányság videói az áldozatot hibáztatják, tinédzserlányokat oktatnak ki arról, hogyan kellene elkerülniük az erőszakot. Az erőszak túlélői olyan hatóság gondjaira vannak bízva, olyanoktól kellene segítséget, támogatást és védelmet kapniuk, akik a munkájuk: a bűn üldözése helyett gyakran az áldozatok szavát vonják kétségbe, sokszor megalázó és újratraumatizáló eljárások alá vetik őket, és ilyenformán a struktúra szintjén cinkosak az elkövetővel.  egy sikerültebb megelőző kampány Nagy-Britanniából [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az lesz a pntérségi gyakorlat, hogy a feljelentő sértettet, a feljelentés megtételének és jegyzőkönyvbe foglalásának procedúráját követően, azonnal beültetik a poligráfba, mert egyedül csak orbán nem hazudott soha !
micfild
@Toby: Bevett gyakorlat az áldozathibáztatás.
Sajnos össztársadalmilag, nemcsak a rendőrség tesz igy vagy mondanak ilyeneket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.