A CBA vezér Baldauf László kiakadt a bojkotton. Ez körülbelül olyan, mint amit tegnap Horváth Csaba produkált, mikor valójában azt mondta: „micsoda dolog az, hogy az emberek véleményt nyilvánítanak a működésemről?” [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Baldauf úr ! Ezek mind a Fideszben vannak, maga meg miről is hablatyol ?
„Fontos a megerősítés, az összetartozás, hiszen csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák.”

Vettem a maguk boltjában 650Ft / kg fehérrépát kettőt is a bablevesbe,
amikor pucoltam, az egész fehérrépa belül rothadt volt !!! Teccik érteni ? Rothadt !
És fizettem érte 322.- Ft.-ot. Rá következő héten ugyanígy jártam !
De ez csak 1 példa !
Szóval ha csak tehetem elkerülöm az Ön üzletét ! Ez már 3. hete sikerült
még mielőtt a facebokos oldal elindult volna !
Hellcat
@nyanya001: „Fontos a megerősítés, az összetartozás, hiszen csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák.”
itt rohadjak meg ez tényleg a fidesz :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.