Schmitt Pált egyhangúlag tiszteletbeli taggá választották a Magyar Paralimpiai Bizottság közgyűlésén. A vívóként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető beszédében kiemelte, a parasport dinamikusan fejlődik, egyúttal megígérte, hogy kapcsolatait felhasználva segíti a paralimpiai mozgalmat.

Az év legjobbjait is köszöntötték az eseményen: a nőknél a 70 kilogrammos súlycsoportban világbajnok Szabó Nikolett cselgáncsozó, a férfiaknál a moszkvai kajak-kenu-világbajnokságon győztes Rozbora András kapta az elismerést. Az év edzője Szabó Nikolett mestere, Keserű József, az év szövetségi kapitánya Bíró Norbert, a cselgáncsozók szakvezetője lett.

A hagyományoknak megfelelően – mint minden páros évben – díjat kaptak azok a médiumok, amelyek a legtöbbet tették a paralimpiai mozgalom népszerűsítéséért. Idén a televíziók között az MTVA Telesport szerkesztősége, a rádiók közül a Juventus Rádióban hallható SportBánya című műsor, nyomtatott sajtó kategóriában a Heves Megyei Hírlap, az internetes szerkesztőségek közül az Index kapott médiadíjat.

Az MPB tájékoztatása szerint a pénteki közgyűlésen Gömöri Zsolt elnök és Tóth Veronika nemzetközi főtitkár ismertette a legfontosabb tudnivalókat a 2016-os riói nyári játékokról. A tájékoztató során elhangzott, hogy jelenleg két sportoló, Szabó Nikolett, illetve a sportlövő-világbajnokságon ezüstérmes Dávid Krisztina szerezték meg a paralimpiai részvételi jogot.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ami azt illeti, Schmittnek van fogyatékossága - fejben, tisztességben !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Plagi Pali kivonhatná magát már a közszereplésből és a köztudatból.
bakegya
AZT A JÓKURAFIKINCSTÁRFOSZTOGATÓJÁT!-
Hogy ennek az orbánspanyolviaszcsinálónak mekkora pléh-pofát szabhatnak fidessnyikhajék-EZ MÁR PARA A KÖBÖN!!!
silber13
Jó ez a kép. Szívre tett kéz, igazat sugalló tekintet, az jobb kéz esküre emelése majd eztán következik. Kár, hogy a hang lemaradt a felvételről, pedig milyen szép a vallomás " Nem loptam én életemben..."
Főlökött
A nemzet szégyenénél van nagyobb kitüntetés ? Mi az, áruljátok már el, mire hajt a szentem ? Diploma rendben van ? Kétlem... Érettségi ? Ecseri az is ? Ki tudja... Rosszéletűkém kever, mint az a mérgezett egér a falon...

Nem elég, hogy egy bűncselekmények elkövetője volt, amit megúszott elévülés miatt..., hagyták lemondani, pedig le kellett volna váltani... Örüljön, hogy nem itélték el...de ami késik, az nem múlik...szokták mondani :)
Állítólag addig jár a korsó a kútra, amig be nem vezetik a vízvezetéket... Szóval palika / szándékosan 'kis' p-vel/ időd véges, élvezd ki amit ki lehet, javaslom! Sok és hosszú jövőt nem josolok Néked...
Családi liberót rendelheted, avagy az odautat az USA-ba, ha még nem vagy onnan kitíltva Te is...

Addig is pihenjél...nem kicsit, nagyon. Nem kell költeni a közvagyont!!!Főleg rád nem ! Mivel nem érdemled meg, érdemtelen vagy rá !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.