Az V. kerületi alpolgármester összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez Juhász Péter, az Együtt önkormányzati képviselője ellen, mert véleménye szerint valótlan a politikus vagyonnyilatkozata. A Magyar Nemzet szombaton "Rejtély, hogy miből élt Juhász Péter" címmel írt Juhász vagyonnyilatkozatáról.

Az alpolgármester közleménye szerint Juhász Péter vagyonnyilatkozata valótlan, abból ugyanis "úgy tűnik, mintha ő és családja az elmúlt években éheztek volna".

Bevallása szerint más jövedelme nincs is, mint amit képviselőként az önkormányzattól kap. Késve leadott vagyonnyilatkozata nem tartalmazza a vagyontárgyait sem, így például azt a gépkocsit amit egész évben használt – fejti ki Böröcz László.

Az alpolgármester hozzáteszi: Juhász Péter pontosan úgy jár el, mint egykori főnöke, Bajnai Gordon, aki saját vagyonnyilatkozatában úgy csinált, mintha a cégeiből nem származott volna jövedelme.

A Magyar Nemzet szombaton "Rejtély, hogy miből élt Juhász Péter" címmel írt arról, hogy az Együtt belváros-lipótvárosi önkormányzati képviselőjének vagyonnyilatkozata szerint a politikusnak se foglalkozása, se jövedelme, se ingatlana, se ingósága, se megtakarítása nincsen, ellenben 250 ezer forintos pénzintézettel, illetve 5,5 millió forintos magánszemélyekkel szembeni tartozása van.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Nem lenne ezzel semmi baj ha az összes politikus vagyonnyilatkozatát ugyanígy firtatnák. Pár nevet be lehetne helyettesíteni Juhász helyére, Rogántól Zsiga Marcellen keresztül Szíjjártóig... és végtelen a lista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Látszik, hogy semmi közük a való világhoz. A lakosság többsége kevesebb pénzből él meg, ha egyáltalán életnek lehet ezt nevezni.
Az én esetem: közmunkás-álláskereső, a feleség alkalmi munkák, 3 db iskolás gyerek, már tizen milliós banki tartozás, magánszemélytől a húgomat leszámítva nem kértem.
Tőlem nem kérdezték hogyan csinálom, hogyan élnek meg öten ilyen körülmények közt?
És élnek nálam sokkal rosszabb körülmények közt is.
De a lényeg, hogy a fideszkdnp jobban teljesít!
Desischado
És szijjártó, rogán meg a többi ingyenélő nyilatkozatával mi van?! Az nem bántja a szemét ennek a lakáj bandának?!
Toby
Na látjátok, azzal is nagyon vigyázni kell, nehogy túlságosan lecsórósodjon az ember, mert megcibálják a gengszterhivatalok. Juhász is annyit ér, amennyije van.

A patkánygazdagodást miért nem vizsgálják ?
Szimba
Szívesen olvasnám, hogy a magyar nemzet lakájmédia felvetné orbán, rogán, kósa, szíjjártó, giró-szász, garancsi, mészáros lőri, csányi, demján, széles, leisztinger, veres tibor, simicska, nyerges zsóti, nyúl sanyi, emőri gábor, kertész testvérek, szijj László, varga károly, olajterves tóth józsef stb. összeférhetetlenségi eljárást kezdeményezve a vagyonnyilatkozatukat.
bencemacska
Nem is annyira kivételes eset Juhász vizsgálata. Nem az a baj, ha valaki a jövedelméhez képest kirívóan gazdagodik, hanem az, ha ilyen csekély jövedelem mellett még él, sőt a száját is kinyitja!!!

Semmi csodálkozás, ez a Fidesz életfilozófia.
(Senkit nem hagyunk az út szélén elpusztulni, belerúgjuk az árokba! Ez a természetes!)
kukac50
Rogán,Szijjártó Zsiga Marcell, és a többiek vagyonnyilatkozata érdekesebb lenne mint Juhász Péteré.
Előbb azt kell vizsgálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.