Miniszteri tanácsadónak kérte fel Farkas Bertalan magyar űrhajós űrkutatót és vadászpilótát Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter – közölte a tárca pénteken az MTI-vel.

A közlés szerint Farkas Bertalan nyugalmazott dandártábornok széles körű hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, így népszerűségével erősítheti Magyarország pozitív nemzetközi megítélését.

Tudásának köszönhetően miniszteri tanácsadóként a magyar gazdasági érdekek külföldi érvényesítéséért fog fellépni, ezzel is erősítve hazánk nemzetközi politikai és gazdasági helyzetét – fűzték hozzá. Farkas Bertalan megbízása határozott idejű, 2015. június 30-ig szól.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@soljanka: Hegedűs Zsuzsa is, meg a fél kdnp nyugdíjas, mégis egy rahedli pénzünkbe kerülnek, hogy a ló rúgja meg őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alzheimer Fauna
Ha a Külügyminisztérium színvonalát nézzük - és ragaszkodunk az űrhajósokhoz és a sztratoszférát már az űrnek vesszük - akkor Anettka jobb választás lett volna (képzeljétek el, ahogy kis bőr rucijában feledhetetlen hanglejtésével, kissé hadarva azt mondja André Goodfriendnek: "я поцелую, я поцелую", majd aláírásokat és kéretlen szexuális tanácsokat osztogat...)
Ugyanakkor, ha a kormány alkoholista-állandóját nézzük (ne feledd, Pálfi Pisti már az MTVA csapatát erősíti!) bölcs választás.
Bár ez az egész elszomorító: kifogytunk a futsal játékosokból?
lajospapa
Berci, Berci! Most arra gondolok, hogy a nyugdíjadat vonták-e meg és rá vagy szorulva, vagy az eszedet? Te, aki a szocializmust építő Magyarország, illetve Magyar Népköztársaság hőse vagy, gondolom néhány ilyen éremmel, akiről szocialista brigádokat neveztek el úttörők és KISZ-lányok rajongtak érted, ide jutottál? Az a teljesítményed, amit űrhajósként, pilótaként elértél, maximális és tiszteletreméltó. Amit most teszel, bármilyen tanácsokat adsz (egy okos szíjgyártó mesternek mit lehet tanácsolni?) az innét faluról, csak fizetett seggnyalásnak tűnik.
Desischado
"Esmérek én egy vént. Ki az? Neve nincsen, régen eladta már aztat is a kincsen..."
Szégyellheti magát a berci, hogy egy ilyen bandához állt. Több mondanivalóm nincs. Nekem innentől ő egy nagy nulla.
Clavigo
Azért sikerült elképzelnem,,mikor a mi Házmesterünk ( a mi Lacusunk ), leül bratyizni az újdonsült tanácsadóval, egy heveny gulyásparti alkalmából.,egy négyzetméter fröccs ,két oldalára...:) :) :) :)
soljanka
@Alzheimer Fauna: Tényleg! A piálásról ugrott be: volt az a sztori is, hogy Amerikában - ahol katonai attaséként ügyködött- lekapcsolták ittas vezetésért, és hazaküldték. Csúnyán mondhatjuk úgy is: kitiltották.
Akkor viszont érthető is a kinevezése :)
volvós
Szíjj- ÁRTÓ petinek ad tanácsot egy tetötöl-talpig kommunista !!
Na szép trendit élünk !!! Vagy csak kiváncsi a petibohóc !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.