Egyre több ember osztja meg Facebookon, milyen eljárás folyik ellene – a vallomásokat a Hír TV-nek címzik. A #kedveshírtv taggel ellátott bejegyzéshullámmal persze nem segíteni akarják a Hír TV-t, hanem épp kigúnyolják, mert az a kormányellenes tüntetések résztvevőiről ásott elő hasonló komolyságú ügyeket. Kérdés, hogy azokat milyen forrásból szerezték meg – feljelentés is történt emiatt –, most mindenesetre több ismert aktivista is beszámol a rendőrségi ügyeiről, úgyhogy nem kell mindenféle harmadik felet bevonni ebbe a dologba

Forrás: cink.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Vajon mennyibe kerül nekünk ez a (rém)hír tv-s csürhe ?
JAJMÁR
Hű, hú, most már mindegy, mert voltam egy tüntetésen, de ... nem mehettem volna :(
miazavalami
Nocsak! felelevenítették az esti mese csodás meséit felnőtteknek?
JAJMÁR
@JAJMÁR: ja, hogy miért nem? ehhez kölcsönveszek egy hsz.-t,: "Lusta vagyok annyit gépelni, mint amennyi a rovásomon van. Nyomozzatok basszátok meg!:)"
bencemacska
@Toby: No azt hiszem ez költői kérdés volt. Vajon hány éves pereskedés kellene hozzá, hogy megkapj egyetlen adatot a Hír TV pályázati nyereményösszegeiről!
nyanya001
Én kétszer lógtam a buszon mert nem kaptam sehol buszjegyet :))
bencemacska
No, akkor én is bevallom, megsértettem a volt polgármester (nem írom le a nevét) becsületét 2012.04.12-én!

Kérem a Hír TV-t közölje le a büntetésemet! Ő biztos tudja!
Toby
@bencemacska: A priuszodat is kérd le a (rém)hír kanálistól, ugyanis a bűnügyi nyilvántartás átkerült a kanálishoz !
Toby
Hát jó ! Akkor én is feltáró, minden részletre kiterjedő beismerő vallomást teszek.
Ügyvédet nem kérek - csak tolmácsot !

Anno, talán olyan 9-10 éves vén hülye lehettem, amikor az egyk x, ker.-i földszinti lakás, szellőpzésre nyitott ablaka alá tettünk cirokfejjel felfelé egy pár perccel korábban talált seprűt, majd a cirokfejet meggyújtottuk az akkor divatos és ugyancsak talált, átlátszó műanyag tartályában piros halacskákkal benzines öngyújtóval, majd a sarokról lestük a hatást.
Láttuk, amint a huzat befelé nyomta a füstöt, aztán vissza, majd ismét befelé, s néhány perc után kirohant a lakásból Eszter néni, eloltotta a cirokfejet és lázas ny ozásba kezdett az elvetemült tettesek felderítésére.
Azóta is gyötör a lelkiismeret, ma sem értem, hogy ekkora anyagi kárt okozva, hogyan lehettem a jelzett vén fejjel gyerekbűnöző !
Toby
Ja és ekkora bűn után nem akarok politikus lenni, sem tüntetésszervező, de tolmácsot azért kérek !
Senara
Itt és most bevallom elloptam a viceházmesternél kiakasztott lyukas pincekulcsot . Belefért féldoboz gyufa foszfora 100 as szeggel lefojtva hozzávágtam a ház falának , hatalmasat szólt . Lakatos kellet hívni mert csak egy kulcs volt a pincéhez . Azóta kicsivel több eszem van .
silber13
Én bevallom, hogy többszörös gyilkos lette. Akkoriban nagymamáémnál laktam, ott jártam suliba. Minden vasárnap matiné volt a helyi moziban, ahol többnyire szovjet filmeket vetitettek, olyan " geroj " tipusóakat. Nos, egyszer valami háborús partizános rémség ment, ami viszont nagyon etetsztt, , teljesen fel is voltam ajzva! Hazamenve kitört belőlem a partizán és keresni kezdtem a gaz németeket. De azok nem voltak sehol. Már dugámba készültem dőlni, mikor váratlanul mégis megláttam a gazokat, igaz a szomszéd Rózsika néni tyúkjainak álcázták magukat. Béákésen kapirgáltak, nem is sejtették, hogy lesem őket. Berohantam a féskamába, a mackóm zsebét megtömtem jóféle gránáttal, azaz német brikettel. Óvatosan becserkésztem a " fasisztákat " majd nagyot ordítva közéjük vágtam az első brikettet. Először csak bámultak, de a 3.kupán vágta az egyiket, mire az menten kinyijtózott. Lett is riadalom,a " németek" vadul kotkodácsoltak, futkostak én a harci láz hevében ordítottam ls tovább bombáztam őket. A zajra kijött Rózsika néni, látva, hogy már 2 katonája is veszteség listára került ő is elkezdett sivalkodni. Éreztem, valmi nem jó, behúztam a csíkot a házba,. Nem kellett sokáig várni, átjött Rózsika nlni, odaált nagymama elé és az asztalra csapta a két elesettet, mondván: " Itt van Terka! Majd elszámolunk! " Aztán minden kiderült, a mozit felfüggesztették a " gránárokat" visszakaptuk, és hát volt némely dörgedelem..! De azért sajnálom, hogy semmiféle kitöntetést nem kaptam a hősiességermért. Bezzeg most, mennyi hirtelenjében lett partizán éli a világát...
JAJMÁR
@bencemacska: 21:12 Milyen büntetést? Ezért dicséret jár, minimum kitüntetés :)
JAJMÁR
@Senara: 09:47 Hálistennek, a szemed megmaradt . Az egyik mindenképp :)
bencemacska
@Toby: Jó ötlet.
Igazad van, lehet előbb kapok választ, mint a bíróságtól, vagy a rendőrségtől!-:)))
Senara
@JAJMÁR: :-)))) megvan mind a kettő :-))
bakegya
95 óta mintegy 200-250m-en tilosban járok-szétprivatizálták a hajlékomhoz vezető közutat,MOL BEÁSTA UGYANIDE A 2,5 BÁR-ettől kezdve árad le ezen a vízmosáson a sár-türelemmel várom, hogy fityisséknek legyen pénze hogy a közutat visszavásárolják,saját maguktól!!!-szóval sáros vagyok én is nyakig,van úgy hogy naponta kétszer is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.