Az első adventi gyertya meggyújtásával kezdődött el vasárnap Budapesten az Ökumenikus Segélyszervezet pénzadománygyűjtése: a 1353-as számon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a szervezet munkáját. A Baptista Szeretetszolgálat 200 gyűjtőponton várja az ajándékokkal teli cipősdobozokat, az Élemiszerbank pedig máris összegyűjtött 195 tonna tartós élelmiszert.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Vakuljon meg a lovam, ha ezt a telefonszámot felhívom. Nem azért, mert érzéketlen vagyok, hanem azért, mert nem szeretem, ha a pénzem felét lenyúlják!
Megcselekedtem, mit megkövetelt a haza: a Tescós bevásárlásom után az élelmiszeres konténerbe beletettem 1000 forint értékű száraz élelmiszert. ( rizs, cukor, olaj, tészta)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Talán inkább kegyes Urunk ( áldassék a neve ),,haveri körét kellene körbe kalapozni Ténsasszony.Azokat akiket kegyes Urunk ( Allah növessze hosszúra a szakállát ),,meginvitál a privát stadionja VIP. páholyába.,,Meg azt a 150 darab "államtitkárt ",,,,,meg a körösztyszájú Tömjén Dzsozinál,,és az imádkozó sáskahadnál tessék lejmolni. oszt jó napot..
vukkocska
@dr. prédikátor: Nem mondod? Orbán család és a NAV. Tényleg megmosolyogtattál. Nem Téged mosolyogtalak meg, hanem a helyzetet, amikor csúszva mászva megjelenik Orbán Viktornál Vida Ildikó. Az asszonyon a nagyon szar élet látszik meg, amit Orbán mellett kell élnie. Nézd meg a szeme alatti karikát és táskákat. Borzalmas. Nem szeretem a családot, de azért a feltehetően bántalmazott nők iránt részvétet érzek.
micfild
@vukkocska: hm.. nekem is a "bántalmazott nő" jut róla eszembe amikor látom valahol
Szimba
@micfild: Erre utaltam:"És itt van a családon belüli erőszak kérdése is."
Toby
@micfild: Lévai-Sunyi Anikó a maffiacsalád vagyonleltárosa. Nem politikus, ezért aztán kevés szó esik róla, nincs reflektorfényben. Pont olyan, mint Sumácska, aki 10 évig vígan elvolt a lesötétített szolgálati gépkocsija hátsó ülésén, csendben, a milliárdokon üldögélve.
Lévai-Sunyi Ankó nevén fut sok-sok vagyonka-rész, hogy ne lehessen azonnal orbánhoz kötni a "qrwára szerencsés" családi gazdagodást.
A nő elsősorban földben utazik, már akkor is abban utazott, amikor porbafingó ügyvédként ette az ügyvédek savanyú kenyerét. Aztán észrevette azt, amit érdemes és hasznos volt, valamint gyarapító is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.