Az első adventi gyertya meggyújtásával kezdődött el vasárnap Budapesten az Ökumenikus Segélyszervezet pénzadománygyűjtése: a 1353-as számon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a szervezet munkáját. A Baptista Szeretetszolgálat 200 gyűjtőponton várja az ajándékokkal teli cipősdobozokat, az Élemiszerbank pedig máris összegyűjtött 195 tonna tartós élelmiszert.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Vakuljon meg a lovam, ha ezt a telefonszámot felhívom. Nem azért, mert érzéketlen vagyok, hanem azért, mert nem szeretem, ha a pénzem felét lenyúlják!
Megcselekedtem, mit megkövetelt a haza: a Tescós bevásárlásom után az élelmiszeres konténerbe beletettem 1000 forint értékű száraz élelmiszert. ( rizs, cukor, olaj, tészta)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nagyon jó lenne ha a karácsonyi ünnepeket nem a segélyszolgálatok adományai fémjeleznék, hanem mondjuk a kontár elkurmány tagjai, az államtitkárok, meg helyetteseik, kicsit a zsebükbe nyúlnának, nem csak a választások előtti napon, a sok szegény ember nyomorúságát kicsit könnyebbé tenni!!!
A nevezett személlyel én semmilyen szolidaritást, nem vállalok, semmilyen közös cselekvésre nem vagyok hajlandó...
tivoli
@Horizont: ma, 19:10
Vazze, neki van nagyobb vagyona, az ura kiskoldus mellette.
Toby
Orbánné Sunyi Anikó ? A gengsztervezér vagyon-konspirációs államtitkára !
KERKA
Vakuljon meg a lovam, ha ezt a telefonszámot felhívom. Nem azért, mert érzéketlen vagyok, hanem azért, mert nem szeretem, ha a pénzem felét lenyúlják!
Megcselekedtem, mit megkövetelt a haza: a Tescós bevásárlásom után az élelmiszeres konténerbe beletettem 1000 forint értékű száraz élelmiszert. ( rizs, cukor, olaj, tészta)
silber13
@Horizont: Hááát még egy Orbánt ??? Na neee!!.:- ))))))))
silber13
@Horizont: a 19:10-re, annak is az utolsó mondatára céloztam!
silber13
@Horizont: Sajnéálom, ziccer volt, a béntés minden szándéka nélkül! Ne is haragudj.
Toby
@KERKA: Ne félj, hamarosan felkeres téged is a NAV, hogy miből tellett ilyen luxuscikkekre, mint rizs, cukor, olaj, tészta !
Tudod, most Vida-Korrupt Ildikó kft-je azokat is elkapja, akik az elvártnál csóróbbak !
Mond meg a NAV aranyos képviselőinek, így karácsony tájékán, hogy Toby üzeni: kapják tövig a logarlécemet !
Az ip most éppen román, de szóljanak időben és váltok !
tivoli
@Horizont: ma, 19:40
Náluk a családban marad, nekem meg annyira nem fontos, hogy veszekedjek rajta.
KERKA
@Toby: Én mindíg ilyen marha vagyok, komolyan veszek mindent, meg ellágyul a szivem. :)) A navos, meg úgysem tudna mit kereshetne rajtam:)) közalkalmazottként mindíg csak a besorolási béremet kaptam, plusszot sohasem, nincs is vagyonom, amit eltagadni kellene!:))
Toby
@KERKA: Tudod, Juhásznak sincs semmije, csak tartozása, mégis nála keresik az ellopott milliárdokat !
A vezércafat kéglijében kellene alaposan körülnézni, mit gyűjtött össze, amikor 18 évig egy büdös inflációs forintot sem fizezett, mit adót !
Desischado
Álszent, hazug némber! Ő is vastagon benne van, a maffia vagyon szerzésben! Vállaljon vele közösséget a hóhér! Én is azt tettem tavaly is, meg ha alkalom és pénz lesz rá, most is, inkább a kosárba teszek élelmiszert.
lajospapa
Szép gesztus, de családi kőrben tehetné a legtöbbet a szegényekért!
Toby
"Lévai Anikó: Ugyanazokra az értékekre építünk"...ám ezek az "értékek" a demokratikus országok büntető törvénykönyvében is taxatíve felsorolva...
micfild
@Toby: Remélem Anikó asszony élenjár az adományozásban.. nem úgy, hogy ő szétosztja a rémhirtévé kamerái elött kerek 3 percig, a rászoruló- válogatott statisztáknak amit mások összegyüjtöttek.. Hanem úgy, hogy a családi jövedelem egy -két havi részéből vásárol.. élelmiszert, ruhaneműt.. stb-stb.. stb.
Vagy kifizeti párezer család téli fütését.. vagy valami hasonló.
Ha már egyszer ő olyan nagyon érzékeny szociálisan.
Szimba
@Horizont: Pont ezt gondoltam. Amit a férje elvesz, ő mint jótékonysági nagykövet össze próbálja tarhálni az emberektől.Ezek nem beszélnek egymással?
Mondta: önzetlen szolidaritás és a cselekvő szeretet - nem férje orbán vitya? Megbeszélhetnék.
"rászoruló embertársaikra hívják fel a figyelmet"- ne az enyémet, kedves, hanem a férjedét.
gibgab
Ocsmány képmutató!!! Hogy nem sül le a képéről a bőr?! Ettől a hazug ájtatosságtól az ember gyomra kifordul.
Dr. Felipe
Kert végében építettünk stadiont. Tokajban borospincét építettünk, nem kicsit, nagyot, ahol nem volt taggyűlés. A Cinege utcában is építettünk. Most építünk nosztalgia kisvasutat is. Építettünk még mészkő, dolomit, tőzegbányát. A Várat is átépítjük a zuramnak. A jánynak építettünk oskolát Svájcban. Építettünk mangalica disznóólat. Pár ezer hektár szántót is beépítettünk a gazdaságba hogy ne csak a fát lopja a traktor.

Azért ne mi nyerjük a legtöbbet.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.
volvós
"Lévai Anikó: Ugyanazokra az értékekre építünk"

Kedves Anikó !! Ha már épitkezel, nem lenne jobb
a szerb-boszniai határsávban az aknamezön kijelölni
a telket ??? Mindenki jobban járna !!
Szimba
A 2010-es adatok szerint a Lévai Anikó tulajdonát képező 38 ingatlanból 14 Szolnokon, egy pedig Parádon található (ezekhez öröklés útján jutott). 18 fekszik Felcsút, 2 a szomszédos Bicske határában, jórészt termőföldek: szántók, rétek, legelők. Ez mindösszesen 105, 5 hektár.
Csak könnyű google keresés után.
Haggyá már, lévai anikó, mint jótékonysági nagykövet, adománygyűjtő kampányt folytatsz az elszegényedett magyar emberektől, ahelyett, hogy te adományoznál a vagyonodból? Lesülne a képemről a bőr a helyedben.
Szimba
Ha lévai anikó igazából jótékonysági nagykövet lenne, már rég megállította volna férjét szegény ellenes politikájában.
És itt van a családon belüli erőszak kérdése is. Húha, csomagoljak?
bencemacska
@Szimba: ma, 21:19

Nagyon igazad van, az egész Orbán família ilyen pofátlan.
Abból akar adakozni a szegényeknek, amit a majdnem olyan szegényektől begyűjt! Van pofája odamenni, képviselni az adakozókat!
vukkocska
Ti férfiak nem veszitek észre azt, ami egy nőnek szemet szúr. Fekete karikás, táskás szemek. Nagyon rosszul néz ki Lévai Anikó. Valamikor egy bájos arca volt, most meg csont sovány, és csak a szánalmat kelti. Most függetlenül attól, hogy Orbán Viktor felesége. Ő egy szerencsétlen, lerobbant nő, akinek nem lehet olyan fényes az élete. Persze, mondhatjátok, írhatjátok, hogy minek marad meg mellette? Szerintem azért, mert nem tehet mást.
Toby
@micfild: ááá...ne hidd, orbán patkány is csak azután jelent meg a hajéktalan szállón "váratlanul" miután a neten többen is írták, hogy Bajnai a teljes min.elnöki fizetését egy gyermekeket támogató alapítványnak adja, amíg orbán egy büdös vasat se karitatív célokra, majd ezt a követte az ugyancsak "váratlan" megjelenése mikulás ünnepségen. Annyira "váratlanok" voltak a megjelenések, hogy a nyalogány talpas sajtó a helyszíneken várta !
micfild
@vukkocska: Ez már régesrég feltünt mindekinek! Lerobbant, nyúzott kinézete van és még rá is tesz egy lapáttal az öltözékkel a frizurával a sminktelen arccal. Az a kérdés, szándékos -e, mint orbánnál a kihizott zakó, vagy nem érdekli az egész..
DE igazad van abban, hogy - nem tehet mást- képzeld miket tudhat ő??
Clavigo
Kedves Orbánné, nasssagos ténsasszony ..Esetleg szólhatna kegyes Urunknak (áldassék a neve ),,hogy ,Téééé Vitya,,há ne költözzé mán be a Várba,,nem való vagy Te oda,,...Viszont a költözésre szánt költséget ajánljuk mán fel a szegíínyeknek...Ennek a nősténynek is van bőr a pofáján ,,kiállni,adományt tarhálni...
dr. prédikátor
@vukkocska: Nem csodálom hogy ilyen nyúzott és lerobbant!! Én se lennék más ha állandóan azon kellene agyalni hogy a vagyont hogyan lopjam össze!!!Ha állandóan attól kellene félnem hogy mikor jön a NAV!
micfild
@dr. prédikátor: Neeemmmááár! majd pont Anikó asszony fog félni a NAVtól.. .:-D
Inkább attól félhet, amit tud.. a kedves férjéről meg annak a baráti köreiről .
Clavigo
Talán inkább kegyes Urunk ( áldassék a neve ),,haveri körét kellene körbe kalapozni Ténsasszony.Azokat akiket kegyes Urunk ( Allah növessze hosszúra a szakállát ),,meginvitál a privát stadionja VIP. páholyába.,,Meg azt a 150 darab "államtitkárt ",,,,,meg a körösztyszájú Tömjén Dzsozinál,,és az imádkozó sáskahadnál tessék lejmolni. oszt jó napot..
vukkocska
@dr. prédikátor: Nem mondod? Orbán család és a NAV. Tényleg megmosolyogtattál. Nem Téged mosolyogtalak meg, hanem a helyzetet, amikor csúszva mászva megjelenik Orbán Viktornál Vida Ildikó. Az asszonyon a nagyon szar élet látszik meg, amit Orbán mellett kell élnie. Nézd meg a szeme alatti karikát és táskákat. Borzalmas. Nem szeretem a családot, de azért a feltehetően bántalmazott nők iránt részvétet érzek.
micfild
@vukkocska: hm.. nekem is a "bántalmazott nő" jut róla eszembe amikor látom valahol
Szimba
@micfild: Erre utaltam:"És itt van a családon belüli erőszak kérdése is."
Toby
@micfild: Lévai-Sunyi Anikó a maffiacsalád vagyonleltárosa. Nem politikus, ezért aztán kevés szó esik róla, nincs reflektorfényben. Pont olyan, mint Sumácska, aki 10 évig vígan elvolt a lesötétített szolgálati gépkocsija hátsó ülésén, csendben, a milliárdokon üldögélve.
Lévai-Sunyi Ankó nevén fut sok-sok vagyonka-rész, hogy ne lehessen azonnal orbánhoz kötni a "qrwára szerencsés" családi gazdagodást.
A nő elsősorban földben utazik, már akkor is abban utazott, amikor porbafingó ügyvédként ette az ügyvédek savanyú kenyerét. Aztán észrevette azt, amit érdemes és hasznos volt, valamint gyarapító is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.