Összesen 912 határsértőt fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel közösen Csongrád megye déli részén a hétvégén. A magyar-szerb határt illegálisan átlépők között sok volt a gyermek és a nő. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárást indítottak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szerencsétlenek, ha tudnák hova jutottak...!
Ludas Matyi
@lópicigáspár: nem kell ketsegbe esned! Ahogy kapnak egy tartozkodasi engedelyt maris irany Nemetorszag, mert itt le lehet venni az allamot nem ugy mint magyarban. A masik, hogy fogadni mernek veled, hogy egyiknel sincs " szemelyi iagazolvany" vagy "utlevel." Olyan kamu nevet , születesi datumot, allampolgarsagot mondanak be, ami eppen eszükbe jut. A 90 %-uk mind Libanesen, de azt allitjak, hogy a haborus területekröl Syria es Irak jönnek. Csak ne maradjanak Magyarban, mert akkor beindul a bünözes amit meg a nemet rendörseg sem tud megallitani , nem hogy a Magyar.
tivoli
Na vazze! Kamionszámra jönnek a menekültek a számukra paradicsomba, csak az itt élők fintorognak. Fúúú! Ez azért jelent valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.