Februárban titokzatos körülmények között eltűnt egy szlovákiai magyar biokémikus. A férfi előzőleg azt írta feleségének, hogy milliárdos adócsalást leplezett le. Egészen novemberig nem lehetett tudni, hogy a vállalkozó életben van-e, de a napokban jelentkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozóinál, és részletes vallomást tett.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Szerintem nincs olyan módszer amirôl a NAV ne tudna, csak a vizsgálatokra szelektíven válasszák ki az alanyokat...
gödörben
Csodálom, hogy még életben van. De remélem elöbb utóbb olyan sokan lesznek akik kiborítják a bilit, hogy nem tudják majd elintézni paranoiával vagy eltétellel láb alól stb.
Toby
Az a barom korrupt NAV-os nőstény meg tolmácsot kér, lézer és tetű rogán nem ismerik a kitiltások okát, orbán főgengszter szerint fecniket kaptak csak !
Azt tudni kell, hogy a bűnügyi felderítés képzése során, részletes, máályre ható oktatást kapnak az arra hivatott szervezetek emberei az addig megismert ekövetési módszerekről, trükkökről !
Ennek alapján a NAV-nak is feltétlen tudomása volt/van/lesz ezekről a módszerekről !

Már csak egy szokásos kérdés van ezzel összefüggésben: miért nem lépett a NAV időben és térben, hogy megszakítsa ezeket a bűnös folyamatokat ?

Ja és tolmácsot kérek, mert anélkül nem lehet "bűnügyi feldeíteni"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.