Ha valaki tudni akarja, honnan fúj a szél Portik-ügyben, akkor Szilvásy György volt titokminisztert és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kell megkérdeznie – mondta Rogán Antal, kedden az MTI-nek. „ Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással...,” – hangoztatta a fideszes politikus. Rogán azt is elmondta, hogy ez ellene indított lejáratókampányról bizonyító bizonyító erejű hangfelvétel is van.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: freemanpetya
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ó rogán rogán, nem ez az igazi arcod, te ennél sokkal ostobább vagy, amint látszik.

Világos a kőszegi logikád, azt kell megkérdezni ebben a tárgyban, aki nem üzletelt Portikkal, de te, aki nyakig szaros vagy, nem tudsz semmit.
bakegya
@Toby: én meg az kérdezem,honnan tudod,hogy honnan tudja?-
Honnan kitől,mikor tudta meg Tóni kit és miről kell megkérdezni,mert ennek alapján tudja.Na majd valaki csakkk közbe jön...
Senara
Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással . Tehát Feri találkozgatott vele és milyen ügyben ő is olcsóért átjátszott üzlethelyiséget ? Arrogáns Tonyó nem kell rendszeresen találkozni 1 azaz egy alkalom is elég "üzlet" megkötésére !
Senara
444.hu/2014/12/02/rogan-szerint-aki-egy-bunozo-szavanak-hitelt-ad-az-magara-vessen/ ... Tonyó "Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen ", ezért nem hisznek nektek .
Toby
Ne bántsuk roggyant tónit ! A zemberekért tette, csak a zemberek nem tudnak róla és egyébént is hálátlanok. Mindig a kisebbet ütik !...meg a gyógyíthatatlan hülyéket ! Mert aki egy épkézláb hazugságot nem tud összehozni a megmagyarázhatatlan vagyoni gyarapodásaira, az még a maffiatársakkal se kössön bótot ! Portik., akoinek már qrwára mindegy, hogy kit sároz be, érdekes módon nem Gy.F.-re tette, pedig ő már nem tud neki ártani.
szaboria1
Tónika illik a dátumokra is emlékezni. 1998 július 2-án ki is volt a BM miniszter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.