Ha valaki tudni akarja, honnan fúj a szél Portik-ügyben, akkor Szilvásy György volt titokminisztert és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kell megkérdeznie – mondta Rogán Antal, kedden az MTI-nek. „ Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással...,” – hangoztatta a fideszes politikus. Rogán azt is elmondta, hogy ez ellene indított lejáratókampányról bizonyító bizonyító erejű hangfelvétel is van.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: freemanpetya
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
rogan Adocsalo janos ismet megvillantotta eles elmejet. Szerintem inkabb pinteraput kellene kerdezni portikrol. Persze az sok fideszes zsirtaho szamara nagyon kellemetlen volna.
szaboria1
Tóni nem vagy már valódi. Többet hazudozol mint kellene. Általában az kiabál akinek a háza ég.
coyote3
Lassan körvonalazódik mitől nő ennek a kis kancsi komcsinak a háza.
Toby
Ó rogán rogán, nem ez az igazi arcod, te ennél sokkal ostobább vagy, amint látszik.

Világos a kőszegi logikád, azt kell megkérdezni ebben a tárgyban, aki nem üzletelt Portikkal, de te, aki nyakig szaros vagy, nem tudsz semmit.
bakegya
@Toby: én meg az kérdezem,honnan tudod,hogy honnan tudja?-
Honnan kitől,mikor tudta meg Tóni kit és miről kell megkérdezni,mert ennek alapján tudja.Na majd valaki csakkk közbe jön...
Senara
Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással . Tehát Feri találkozgatott vele és milyen ügyben ő is olcsóért átjátszott üzlethelyiséget ? Arrogáns Tonyó nem kell rendszeresen találkozni 1 azaz egy alkalom is elég "üzlet" megkötésére !
Senara
444.hu/2014/12/02/rogan-szerint-aki-egy-bunozo-szavanak-hitelt-ad-az-magara-vessen/ ... Tonyó "Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen ", ezért nem hisznek nektek .
Toby
Ne bántsuk roggyant tónit ! A zemberekért tette, csak a zemberek nem tudnak róla és egyébént is hálátlanok. Mindig a kisebbet ütik !...meg a gyógyíthatatlan hülyéket ! Mert aki egy épkézláb hazugságot nem tud összehozni a megmagyarázhatatlan vagyoni gyarapodásaira, az még a maffiatársakkal se kössön bótot ! Portik., akoinek már qrwára mindegy, hogy kit sároz be, érdekes módon nem Gy.F.-re tette, pedig ő már nem tud neki ártani.
szaboria1
Tónika illik a dátumokra is emlékezni. 1998 július 2-án ki is volt a BM miniszter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.