Együtt tiltakoznak a szakszervezetek, és a civilek a jövő évi költségvetés ellen. A demonstrációt arra a napra szervezik a Kossuth térre, amikor a Parlament elfogadhatja a büdzsét – hangzott el az ATV.hu híradójában.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@herczeg0210: Szerinted orbánviktor mit tud fejből? Azon nem csodálkozom, hogy egyáltalán olvasni tud. Azon csodálkozom, hogy amikor felolvassa azt, amit írtak neki, nem röhögi el magát. Mert azt, azért lássuk be, a szónoklatai imitt-amott igen ellent mondásosak. Akkor, viszont az a baj, hogy nincs szövegértelmezése. Én levontam a konzekvenciát: az ország első embere Taigetosz pozitív.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
herczeg0210
Nem hinném, hogy izgul a mini Szterelnök, nem az a fajta.Megmondja a tutit és kész. A választó meg le van szarva. Azért egyszer már ki állhatna elénk, nem katonákkal a háta mögött, és mondhatna néhány szót, úgy fejből, nem előre leírva, nem pedig üzenve külföldről haza, vagy a rádióban elbújva felolvasva.
Rózsika Hatházi
@herczeg0210: Szerinted orbánviktor mit tud fejből? Azon nem csodálkozom, hogy egyáltalán olvasni tud. Azon csodálkozom, hogy amikor felolvassa azt, amit írtak neki, nem röhögi el magát. Mert azt, azért lássuk be, a szónoklatai imitt-amott igen ellent mondásosak. Akkor, viszont az a baj, hogy nincs szövegértelmezése. Én levontam a konzekvenciát: az ország első embere Taigetosz pozitív.
Desischado
Egy mondatot nem tud elmondani, csak papírból olvas fel Ami meg a tüntetéseket illeti, hajrá! De a szociális megszorítások ellen is tiltakozni kellene, mert rengeteg embert érint!
mate03
@Rózsika Hatházi: Remek voltál! Köszönöm.
világlátó
Orbánék nem izgulnak.Minden tevékenységük, minden nap erről tanuskodik. Az ez évi három választás túlereje teljes biztonságban tartja őket itthon és a világban. Nincs is más érvük, válaszuk csak ez a tény. Ez pedig tény. Miért nem mentünk többen a szavazó urnák elé? kérdezik a velük együtt önbizalomtól feszülő keblü választóik.
Ilyenkor lesütjük a szemünket és nem tudunk válaszolni, mert nincs kulturált szókincsünk erre a pimaszságra. Ráadásul igazuk van. Miért nem ?
A sokaság is tétován keresi a kiutat. Szétzilát állapot, egymásnak feszülő érdekkülönbségek, elvi és gyakorlati tévedések osztják meg őket, ráadásul a kormányhű sajtó módszeres kutatása eredményeképpen minden valamire való aktivistáról hoz valami korabeli fotót, rendőrségi, bírósági dokumentumot , amivel képesek ellehetetleníteni azokat. A hatóságok pedig úgy látszik kiadják ezeket az információkat. Miért adják ki? Mit lehet tenni? Talán részletes önéletrajzot kellene kiadnia minden felszólalónak, szónoknak, aktivistának, külön kiemelve a korabeli botlásokat ? Vagy talán nincs egyetlen tiszta háttérrel bíró aktivistánk? ugye ezt nem hihetjük? Most a természetes kiválasztódás időszakát éljük. Sokan lesznek kénytelenek hátra lépni , de újak jönnek. Óriási a kockázat. Orbán Viktor, és társai is újak voltak. Jöttek és győztek, a nép széles tömegei szimpátiájától kisérve. Most pedig itt tartunk. Ki a hibás? A nép? Talán a korabeli parlament, vagy azok, akik ismerték őket, nem mondták meg senkinek, hogy nekik a totális hatalom kell? " Amennyi a hatalmunk, annyi a szabadságunk !" - mondta Orbán Viktor 1999.-ben. Most övé a hatalom és az általa biztosított szabadság. Szabadon dönthet és döntött is. Holnap is, és még három évig. Hacsak.
szandokan
@világlátó: Hacsak nem még tovább is.
vadsanca
A parlamenti képviselőknek miért nincs próbaidejük? Hisz Ők is munkavállalók! Mi a nép alkalmazzuk Őket! Elvileg jogunk lenne megválni Tőlük. A mi befizetett adónkból élnek, nem is rosszul! Persze a valódi munkavállalót 3 hónapon belül indok nélkül bármikor elküldhetik. Hol itt az igazság? Vagy talán ez nem tartozik a munka fogalmába, Sokan szeretnénk ilyen területen "dolgozni"! Talán sajnálni kéne a képviselőinket a sokszor fáradtságot nem kímélő munkatempó miatt? A sok utazás, beszélgetés (megalkuvás) miatt. Nem bánnám, ha átmenetileg növekedne a munkanélküliség a menesztésük miatt.
m.macskosz
@vadsanca: Sőt, amikor a munkaadó elégedetlen a munkájával és nem hosszabbítja meg a szerződését, még végkielégítést is kap. (Lásd a választások utáni pénzszórásokat!)
vadsanca
@m.macskosz: Igazad van! Csak azt nem értem, a valódi munkavállalónak miért nem jut ki a jóból? Talán arra már nincs fedezet? Vajon miért?
m.macskosz
@vadsanca: Költői kérdéseket ne tegyél fel, hisz' tudod a választ.
Az "elit" lenyúlja, nekünk már nem jut.
coni
Akkor kell majd izgulniuk ha az antiszociális nép egyszer majd az elesettekért is felemeli a szavát és nem csak a saját érdekében tiltakozik. Amíg nincs összefogás, mindenki csak a saját érdekét nézi addig izgalomra semmi okuk.
Bercifiu
@világlátó: Oltári nagy tévedésben van a FIDESZ, mert nem a szavazásra jogosultak többségi szavazatát élvezi, ha nem a haverok és azok rokonainak szavazatát.
2014 ben az ellenzék romokban hevert, mindenki miniszterelnök akart lenni, csak azt felejtették el, hogy ahhoz szavazatok kellenek.
Most sem látni egy baloldali pártot, aki valamit is jelentene a politikai palettán.
T Józsi halad az úthengerrel, majd talán 3000 ben eléri a pártjával a bársonyszéket.
A választók által elfogadható embereket háttérbe szorítja, csak az önös érdekek vannak előtérben.
narancsbirka
Gigalófasz lesz, birkák! cSÁMCSOGJATOK csak! idióták!! húsz hülye!
1magyar
A magyarok 1/3-a szavazott talán rájuk. A többit meg törvénnyel csalogatták be magukat a román állampolgárokkal
De tetszene ha a többi ország elvenné a román,ukrán stb. állampolgárságot a lefizetett "magyaroktól'.
kukac50
Minden faluba városba a helyieknek kellene tüntetni a megválasztott képviselő ellen amiért megszavazza az emberek ellen hozott törvényt döntést.
Nagyon sok embernek kenyérre sincs pénze nem,hogy tüntetésre utazni,de helyben lehet,hogy sokan elmennének.
karma1
@1magyar: Ne orulj neki, mert akkor jogosan johetnek Ma.0.ra a szocialis juttatasokert , nyugdijert, egeszsegugyi ellatasert. Mar igy is sok ukran kap magyar nyugdijat, ingyenes orvosi ellatast, szoval NEEEEEEEE jojjenek!
bakegya
@1magyar: a magyar kettős álállampolgárság is csakkk arra kellett a többségnek,hogy nyugateurópai munkavállalásra mehessen...
human
@m.macskosz: És az elit (Orbán is) azt mondja, hogy nem adhat európai bért, mert akkor nem leszünk versenyképesek. Lehet benne igazság. De akkor saját gazdagodásuk se legyen európai szintű. Ha meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor mindenki húzza meg és ne csak azok aki a társadalmi hierarchia alján vannak.
nemjoezigy
egy példa az orbánnak: valasz.hu/vilag/addig-tuntettek-mig-lemondott-a-kormanyfo-107616
Nekünk miért nem lehet ilyen együtt-érző vezetőnk? Tudom ez költői kérdés, de mégis sokféle válasz adható,kapható rá.
Pl: csak, még nem végeztek, van még mit ellopni, ...
m.macskosz
@human: Magyarország, -hála az orbáni rendszernek-, nem európai!
A felső tízezer úgy él, mint a brunei szultán,
az alsó kilenc millió meg úgy, mint India páriái.
vadsanca
@1magyar: Egyáltalán mi is a kettős-állampolgárság? Csak a kedvezmények léteznek, kötelezettségek nem? Mindkét országban adózik azért, hogy részesüljön a javakból?
Hogy is van ez? Hogy lehet egy seggel két lovat megülni? Számomra ez örök kérdés marad.
1magyar
@vadsanca: Nem, nem adóznak ide a románból és szerbek meg ki tudja még milyen állampolgárok, csak szavaznak.
A fideszre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.