Elhatárolódott szerdán az amerikai külügyminisztérium szóvivője több olyan kijelentéstől, amit John McCain republikánus szenátor Magyarországgal kapcsolatban tett a Colleen Bradley Bell új budapesti nagyköveti kinevezéséről szóló felsőházi szavazás megelőzően.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Magyarul: A külügy megadta a szépségflastromot. De azért érdemes tudni, hogy az amerikai szenétor nem azonos a magyar képviselővel. Amellett McCain kijelentése már körbejárta a világot. A külügy plasztika 6pontos betűvel szedett hír a huszadik oldal alján. Különösen a kivárás miatt. Mert azért megvárták, míg McCain véleménye kellően beleívódik a köztudatba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Assszem ez most tipikus "visszanyl a fagyi" esete.
Az orbáni kommunikáció egyik legfontosabb eleme a karaktergyilkosság.
Nos, ebben a két napban annyiszor le lett írva, elhangzott- állításban, vagy tagadásban- , hogy "újfasiszta diktátor", hogy még ha ma született bárány is lenne a felcsúti, akkor sem tudna szabadulni ettől.
Nem mintha nekünk ettől valami jobb lenne, mert hát ott a kezükben az aduász: kétharmad ilyen diktátort akart...(:
Senara
Kedden neofasisztának nevezte Orbán Viktort. Szijjártó Péter erre azt üzente, ne a megtévesztő sajtó alapján ítéljen. Szerdán ezért McCain összeszedte, hogy az Orbán-kormány hogyan rombolta a magyar demokráciát 2010 óta 444.hu/2014/12/04/john-mccain-osszeszedte-az-orban-kormany-buneit/ Válaszolt erre megint odafigyelnek a világba és minden marad ahogy volt ! Most öt fogják cáfolgatni amivel még jobban magukra kenik a sz ...
human
@soljanka: Tényleg Orbánék is ezt csinálják. A csapból is a rágalmak folynak az ellenzékiekre, amik utólag hazugságnak bizonyulnak. A bíróság természetesen helyreigazításra kötelezi a kormányt, de addigra már beivódott az emberek fejébe a rágalmazás mert a helyreigazítást már nem reklámozza a kormány.
Kishantost maga az államtitkárság próbálta lejáratni hazugságokkal és Kishantos perel, nyert. De erről az emberek már nem tudnak, csak az maradt meg bennük, hogy Kishantos adósságokat halmozott fel, ami nem igaz.
human
McCain kijelentése valóban túlzó volt. Jelenleg Orbán nem neonáci diktátor. De jó úton halad ez irányba. A jelenlegi tüntetések élét is azzal próbálják elvenni, hogy nincs is diktatúra. Csak azt felejtik el, hogy a tüntetések a nép immunreakciója, hogy ne is legyen diktatúra.
világlátó
A neo náci fogalom is, a diktátor fogalom is tisztázásra szorul. Ezt mindenki megteheti a kereső programok segítségével, valamint értelmező szótárakból, lexikonokból.
Lehet ezen rugózni, tiltakozni is. Csak nem érdemes. Az üzenet a tengeren túlról nem több mint az, hogy nálunk rossz dolgok vannak, rosszul alakul az ország sorsa, letértünk egy általunk oly annyira áhított útról, , elindultunk a köldökünk irányába, sőt, nemzeti öntudattól elhomályosodott szemmel belesétáltunk a világ vezető nagyhatalmai golfpályájára, sőt, sorra betömjük a 19 lyukat. Mindezt egyetlen ember víziója következményeként, aki, - ismerve már SZAKMÁJA minden fogását - tévedhetetlenségében bízva , körülvette magát a hozzá , ki ezért, ki azért hű embereivel, maga mögé butítva másfél millió honpolgárunkat, mint egy elszabadúlt vonat rohan előre a semmibe, néha hangos füttyöket eresztve magából, ijesztgetve mindenkit, aki fékezni akarná.
Vajon kinek kellene még barátsággal, a szövetséges korrektségével, figyelmeztetni ezt az embert? Talán Angela Merkelnek? Azt remélhetjük csak, Ő ezt meg is teszi majd ha eljön Budapestre. Ha eljön.
A napokban hallottam, egy pécsi új önkormányzati képviselő hölgy hazaárulónak nevezte mindazon tüntetőket, akik több ezren kinyilvánították elégedetlenségüket.
Korrigált később azzal a módosítással, hogy ők nem hazaárulók, csak árulják a hazát. Hát így már más a helyzet. Derék asszony, sok örömet okozzon még a pécsi polgároknak, csak ezt kívánhatjuk, ha már éppen őt választották úgy kétszázan. / Ha tévednék , majd kijavítanak / Ez a lényegen nem változtat. nálunk rossz dolgok vannak, rosszul alakul az ország sorsa. Ez elég kell legyen ahhoz, hogy minden állampolgárunk felemelje a fejét és megkérdezze, tényleg rossz irányba megyünk?
Honnan tudja ezt Mc Cain szenátor? Talán vannak itt élő rokonai?
Ugye nem lehet hogy ennyire tudatlanok vagyunk ? Ugye nem lehet hogy azt higgyük, Amerika a legádázabb ellenségünk, aki megvezet minket? Vagy mégis? De miért?
Toby
Mc Cain kissé túlzott, de nem kell tolmács(!) ahhoz, hogy egy fél-ázsiai magyar is értse, mi az üzenete patkányisztán gengsztereinek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.