Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a magyar diplomácia haladéktalanul felveszi a kapcsolatot John McCain amerikai szenátorral a budapesti amerikai nagykövet kinevezéséről szóló szenátusi szavazáskor tett kijelentéseivel kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Tolmácsot vigyetek,,vazze..Nehogy Ti is beégjetek,mint Vida mama. :) :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Hha a diktátor szót használta csakis a dagi malacról lehet szó...:)
Toby
Ez a kovács zoltán sokkal marhább, mint aminek kinéz. Csalódás.
Senara
"Újfasiszta diktáror": Kovácsék szerint McCain nem Orbánról beszélt ...:-))) Hatalmas félremagyarázási kényszer ... felvesszük a kapcsolatot vele , mert mint tudjuk a szó elszáll az írás megmarad , tehát leírva is szeretnénk látni mit gondol a feddhetetlen , ne mi nyerjük a legtöbbet miniszterelnökünkről . Zselés tiltsa ki örökre az országból .
human
"Ezért felhívtam McCain irodáját, és megkérdeztem, hogy ki a neofasiszta a szövegben. A szenátor a sajtósa, Julie Tarallo írásban válaszolt: “McCain szenátor Orbán miniszterelnökre utalt.” "
A kemény bírálat egy republikánus (ellenzéki) képviselőtől származott. Hogy mennyi volt ebben a figyelemfelkeltés részéről mindenki döntse el maga. De az biztos, hogy mindkét oldal aggódik a közép-európai stabilitásért. (Mondjuk lehet egy diktatúra is stabil, de ugye ezt azért nem szeretnénk)
Hellcat
Nézd már onnan messziről milyen jól látnak távolra. :D
Toby
Szopatják a gengszterek tökalsóját. Gondolom, a felcsúti rágcsáló valagát a plafonhoz veri öröménben, kitiltások, náci hasonlat, korrupció, soha nem látott csóróság, a Horthy korszakban jobban éltek az emberek, mint most, a döglegyek uralkodása alatt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.