John McCain republikánus szenátor hétfőn nevezte újfasiszta diktátornak Orbán Viktort, ezután szabadult el a pokol a Facebook-oldalán.

A 444.hu szemezgetett ki néhány kommentet, amelyek között bőségesen akadnak olyanok is, amelyek a biztonság kedvéért magyarul íródtak. Van olyan, aki szerint az amerikai poltikus szerint egy "köcsög", de még az is előkerült a hozzászólásokban, hogy az amerikaiak "macskafing banda".

Egyikük szerint például Orbánt demokratikus úton választották a magyarok, az amerikaiaknak nem szabadna beleszólniuk Magyarország belügyeibe csak azért, mert a magyarok nem veszik figyelembe az USA gazdasági érdekeit. 

Persze egyből előveszi valaki a zsidó-kártyát, sőt valemalyik magyar honfitársunk arra hívja fel McCain figyelmét, hogy miközben így viselkednek Orbán Viktorral, milyen csúnyán elbántak Edward Snowdennel. Aki az összes kommentet elolvasná, keresse fel a forrásként szolgáló Facebook-oldalt, műkedvelő olvasóink pedig a 444.hu gyűjtésében is gyönyörködhetnek.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
@Csizmás Kond: Még szerencse hogy nekünk van egy extra intelligens tompikánk, akirôl azt sem lehet megmondani hogy melyik a segge és melyik a szája... kölcsön kellene adni az amcsiknak. :)

McCain nem pávatácolt, nevén nevezte a dolgokat. Ebbôl a vezír a szokásos nyelvcsapásokkal nem fog már kijöni, a nemzetközi politikában teljesen lejáratta, kivégezte magát. Ezért lehet jól bevált fideszes szokás szerint mindenkire köpködni, de csak egyetlen ember tehet róla hogy így van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
tovább terjed Magyaroszág jó híre a világban.
Toby
Teccik ez a primtív angol:

Meckén ! Kabbe a fuckot, mer egy fuckkopf vagyol, and no merlyed a szájadra venni a mink hazánkat meg a mink ministerpresidentünket !
pbalage
@Toby: nem rossz duma, egy békemenyét-magyar-angol szótár kiadásának elérkezett az ideje.
sokanvagyunk
@Toby: Nemzetközi nyelv, nem kell tolmács. :)
varrólány
Úgyis megérti mit írnak hiszen mindenhol vannak magyarok ,meg már annyi személyre mondták hogy félig vagy negyedig magyar vagy valami ükrokona innen származik, vagy hallott már magyar embert káromkodni! :-)
Clavigo
@Toby: :) :) :) :) :) :) :) A felsőcsutka Bocskoros birkahada szerzett egy jó napot McCain-nek..:) :) :) :) Az öreg "rocky" biztos,hogy eret vágott magán a röhögéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.