Nyílt levelet írt a republikános szenátornak, aki szerinte egy igazi becsületes (ebben nincs cinizmus!), együgyű, háborús plakátra való, kőbunkó amerikai.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Fú bakker ! Ez ilyen bonyolult hogy miért nem neofasiszta diktátor ?
De legalább ez az egész csúfolódás oda - vissza kiugrasztotta a szöget a zsákból .Azt amiről eddig mindenki kussolt ,hogy mit csinálnak valójában mi a szándékuk és milyen elvek és elgondolások alapján tervezik a jelent és a jövőt . Tehát New Deal van Magyarországon sajátságos elgondolások alapján ,és azt is megtudtuk hogy valójában nem a Gyurcsány tehet mindenről mert volt világválság amit az amerikai
gazemberek( BZS szerint ) robbantottak ki .Tehát az 5 éven keresztül tartó emút 8 évezés maffiabaloldalazás ,libázás ,gágogás ,szauruszozás csak a sokmillió választópolgár megvezetése és megtévesztése volt a hatalom megszerzése és bebetonozása érdekében mert gondolták hogy ők majd megreformálják jól ezt az országot mert annyira okosak hogy ők tudják mitől döglik a légy . Majd jól újrafelosztják a javakat és a piacot . Eddig pártpolitikailag kettészakított megosztott nemzet voltunk most még tetézve lett hazaáruló és hazafi .
Érdekes amíg az USA kormánya nem határolódott el hivatlosan McCain szenátor kirohanásától addig egy k _va szót nem mertetek szólni egyik sem .
Tényleg ez a kijelentés túlzás volt Mr McCain de a cálját elérte .Orbán Viktor nem neofasiszta ,ő a nemzet megmentő szuper pengeagyú
Orbán New Deal To Friend And Ourselves Victor, Bayer Zsolt haverja akik egy évben
3 X találkoznak .
mariaberta
Csak vigyázzon, mert megérheti hogy őt küldik el, de egészen máshová, mint az anyja keservébe, van annak más testrésze is, de a Mamát nem óhajtom bántani, Elég baj, hogy ilyen férget tudott világa hozni.
Miklós Julianna
@dömdödöm: Kíváncsi lennék, hogy az amerikaiak, vezérét, a hős Obamát, hogy jellemezné ez a majom Mr McCaid, jó lenne ha otthon úszítaná Obamára a népet, mert lenne mit mondogatni a politikájukra!Amerikába mindenkinek kolbászból van a kerítése, de a sok hajléktalan leeszegeti, és mindig van mit újra építgetni, ! Otthon kéne szétnézni, és megnyilvánulásokat mondani!Mocskos, szemét!
papa.49
A bajerzsótika messzire jutott az elmúlt néhány évben, pedig akkora párttagkönyve volt hogy azzal járt kempingezni a família...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.