Orbán volt külügyminisztere szerint Magyarországnak a lehető legtöbbet kell tennie az erős Európáért. „Az európai integráció része kell, hogy legyünk” – mondta Martonyi János szerda este a London School of Economics budapesti öregdiák-szervezete és a Nemzetközi Kör által rendezett beszélgetésen. A volt külügyminiszter az európai integrációt a kontinens egyik legnagyobb és leglátványosabb sikerének nevezte.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Egy fenét tartozunk a nyugathoz. Valami félázsiai népség vagyunk, ahogy azt a mélytiszteletű Miniszerelnök uraság már meg is állapította régebben.
Én nem tartozom a rozzancs társaságba.
Akkor biztos nem vagyok magyar.

Kicsit már törni is a matyar nyelv.
Próbálkozni félázsiai nyelv

Unyikábogya!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@36: ma, 13:13
Már döntöttek is sorsunkról a nagy hatalmú urak. Libás meg első kézből értesült, el is ment valami főnöknek a franciákhoz, hogy még közel se legyen, ha beüt a krach. Martonyival együtt leléptek a süllyedő porondról.
Ezek után teljesen mindegy, hogy Orbán vagy az ellenzék mit tesz, mit gondol, s hogy mi mennyire verjük össze egymást az "ország érdekében".
36
@tivoli: Bezony. És kik azok, akik életben tartják az exporttal(nem az itt maradó profittal) az országot? Mercedes, Audi=Volkswagen Group, Microsoft-a Nokiát felvásárolta, ki is vitte az országból. Mindegyik igazgatója, Bilderberg tag. A magyar politikai vezetők, ezért nem várhatják a pénzt máshonnan, legfeljebb hitelt, csak a köznép megadóztatásából. Magyarország kormányának, nincs más lehetősége így, csak ami forint a belgazdaságban forog, rakosgatja ide-oda. De, ha már lehetősége van, inkább a saját zsebébe.
Desischado
Jókor szól ez a vén agyalágyult is! Eddig miért nem arénázott? Mert a fidesznek gazsulált azért! Most már, hogy lelépett, osztja az észt, megpróbál "jó embernek" látszani? Elkésett!
karma1
@tivoli: Igaz viszont, hogy ennyi baromsagot se csinalt az elozo kormany, tudod, amit meg NEM orban "femjelzett", tehat nem volt miert beszolnia...
tivoli
@karma1: Martonyi János az első és második Orbán-kormány külügyminisztere (1998–2002, 2010–2014)
Eddig semmi baj nem volt, ahogy mondod. S most, hogy lelépett? Talán csak nem azért, mert nem akart "arcot veszteni"?
karma1
@tivoli: Hat,,,, nekem ugy tunik, utolso pillanatban ugrik ki a szaguldo autobol...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.