A Hír Tv összekeverhetett két Nagy Emíliát, így teljesen megalapozatlanul zaklatta a novemberi tüntetésen is felszólaló tanárt iskolájában – írta a Magyar Narancs.

Nagy Emília korábban azt mondta, hogy soha nem emeltek ellene vádat semmilyen csalási ügyben, ezért fogalma sincs arról, mit talált róla a Hír TV. A Magyar Narancs interjút készített a pedagógussal, aki megismételte a lapnak, hogy semmi ilyesmiről nem tud, és ha lenne ellene vádemelés, akkor már többször ki kellett volna őt hallgatnia a hatóságoknak. Azt mondta, barátnőjével rájöttek, mi lehet az ügy hátterében, ugyanis találtak a neten egy dokumentumot Nagy Emíliáról, akit csalással vádolnak.

Az is kiderült, hogy az a Borbély József jelentette fel Polt Péter legfőbb ügyésznék, aki magát Magyarország Apostoli kormányzójának tartja. A Cink közben megkereste a feljelentésben szereplő Nagy Emíliát, aki azt mondta, ő valóban nem azonos a pedagógus névrokonával, valamint hozzátette: tudott Borbély feljelentéséről, de az ügyben a hatóságok annak idején nem léptek semmit, nem volt nyomozás, nem hallgatták meg, a feljelentés maga pedig egy "értelmezhetetlenül zavaros írás" volt. Ráadásul a Hír Tv 2012-ben műsort is forgatott róla és a devizahitelesek ügyeivel foglakozó vállakozásáról.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Vegytiszta szopás a rémhír kanálisnak ! A kis maflák, rácsaptak a névre, mint gyöngytyúk a takonyra !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Beperelni őket, hogy ne legyen kedvük becsületes embereket zaklatni! Moslékok!
Dr plágium
Ráadásul egy elmebeteg feljelentését vették komolyan :) Azt viszont nem nézték meg mi lett a végkifejlet. Gratulálok, csak így tovább az orbáni úton !
kukac50
A Hírtévések csak imponálni szerettek volna a Fidesznek.
Gusztustalan hazugok!
Bercifiu
A nagycsöscú mellé nyúlt a témának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.