Gulyás Gergely a Fidelitas visegrádi nemzetközi ifjúsági konferenciáján azt mondta, John McCain szenátor kijelentése mögött nem volt "mély ideológiai háttér", ezzel együtt vissza kell utasítani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hirtelen mekkora ideológus lett ez a kici guláskommunista gergő. Mc Cain szenátor már akkor irtotta a komcsikat Vietnamban mikor ez a takony még meg sem született és ez a kis majom beszél ideológiákról.
nena
@Dr. Felipe: Csak azért irtotta mert féltek a Szovjetúniótól... Magyarán ott is csak népírtás történt... Szokásuk szerint... :(
Szimba
"sok vitájuk van az Egyesült Államokkal, ez azonban nem változtat azon, hogy nem tudnak nagyobb biztonságot elképzelni Magyarország számára, mint hogy NATO-tag legyen, és ezen a kereten nem szabad és nem is lehet változtatni" - akkor kuss, miről szájaltok.
"McCain szenátor magyar kormányfőt és Magyarországot érintő kijelentéséről azt mondta: képtelenség az az állítás, amely elhangzott, vissza kell utasítani, de ezen túlmenően nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani neki." Viszont orbán szerint: "a beszéd provokáció, és "Magyarország függetlensége támadás alatt áll". Jaj, már megint nem egyeztetett a főnökkel.
"Mára az amerikai nagykövetség politikai szereplő lett Magyarországon - mondta. Többször magyar belpolitikai kérdésekben nyilvánított véleményt, de ez nem okozott politikai hátrányt, tudták kezelni, és intellektuálisan megnyerték ezeket a vitákat"- igen, az amerikaiak.
"Magyarország érdeke, hogy jó kapcsolatokat ápoljon Amerikával, de az utóbbinak be kell látnia, hogy az a diplomáciai tevékenység, amelyet folytatott, nem járult hozzá, hogy "megítélése jobb legyen nálunk"."- kistáska, innen a béka segge alól mit mondasz olyanokat, hogy Mo.al szemben mit kell belátnia Amerikának?
"hogy az a diplomáciai tevékenység, amelyet folytatott, nem járult hozzá, hogy "megítélése jobb legyen nálunk"."- ezt már nem is értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.