A vagyonnyilatkozatok célja, hogy az állami vezetők és a választott képviselők anyagi helyzete ellenőrizhető legyen. Gyakorlatilag azonban nem minden kerül bele, aminek kellene.  (Hír24).

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A v.nyilatkozat sima natúr parasztvakítás, mint minden egyéb olyan okirat, melyben lehet hivakozni a rokoni kölcsönökre, ugyanakkor a rokont már nem lehet hivagalosan megkérdeni, hogy honnan van a lé, ha adóköteles, akkor adózott-e utána !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Versa
A nyali-tv csörtében még tippeket is ad gajdics (mintha maguktól ezt nem tudnák): "vegyen aranyrudakat, ássa el oszt majd vegye elő amikor már nem lesz politikus."
Tehát nem baj, ha lop, csal, hazudik, csak maradjon titokban...?
kkalman
Vagyonnyilatkozat? A TV-ben, ha lenne ilyen műsor, csak késő éjjel mernék leadni, +18-as karikával, annyit hazudnak benne.
Ja, amúgy az egész egy nagy hazugság, elejétől a végéig.
Yoda69
Foleg nem ugy ahogy a fideszesek, (orban, rogan, szargyarto, kosa stb.) manipulaljak a nyilatkozataikat. Azt is megvizsgalnam melyik fideszes malemuk, mennyi penzt tart offshore szamlakon.
Cicamama55
Hazugságteszten át nem ment képviselők beadványait kötetbe fűzve "Hazugságaink történetei" címmel meg kellene jelentetni! Ha esetleg a köztelevízióban műsorra tűznék napi 1 órás felolvasásban, biztosan hónapokig nem kellene törni az agyukat, milyen tartalmas műsorral töltsék ki a főműsor idejüket!!
mariaberta
Hát ez igaz, mert mindenkit feledékennyé tesz.
verőce21
Egyre silányabb a ballibsi trollkommenterek színvonala, ezekre már reagálni sem nagyon érdemes, mert magukat járatják le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.