"Férjként és apaként" is egy tisztességes javaslatot támogatna. Már csak az a kérdés, pontosan mit tesz az ügy érdekében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Magyarul: - megpróbáljuk visszaszerezni az emerek bizalmát, mert a sok szar "amit rá(nk) kentek a századok" eléggé megrogyasztották a "nemzeti" trafik-qrmányt !
Az csak természetes, hogy továbbra is a szülők, az öccsök, a nővérek és a rokonyok adnák a milliókat és talán ez szerepelhtne is a vagyonnyilatkozati viccgyűjteményben !
mekkelek
Igen, lehet ezzel poénkodni annak tudatában hogy a 2/3-on semmi ilyen nem for átmenni...
nemjoezigy
Vagy
1. annyira megszedte már magát, hogy ez elég neki, a gyerekének, az unokájának, az ükunokájának (amit egyébként nem hiszek, mert látszik a gazdagoknál, hogy nincs az a mennyiség, ami elég lenne)
2. úgyse lesz belőle semmi, de legalább 'akarta'
3. a nép szemébe jól tűnjön már ki a mindenkiannyitéramennyijevanlázárjános

Ha ezt megcsinálnák, akkor ezt 25 évre visszamenőlegesen kell, és itt van az ellenzék és a civilek szerepe, hogy ezt kikényszerítsék

de egyébként az orbáni nyilatkozat mellett ez is elfér:
19. intézkedés: havi bruttó 2 millió forint fizetési plafon bevezetése az állami költségvetési szférában, beleértve ebbe a Nemzeti Bankot is. [...] Nem tartom elfogadhatónak, hogy miközben az ország komoly kihívásokkal néz szembe, ma ezeknél az intézményeknél előfordulnak havi 4, 5, sőt, esetenként 7 millió forintos fizetések is” – jelentette ki Orbán Viktor az országgyűlésben 2010. június 8-án."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.