A vagyonnyilatkozatok célja, hogy az állami vezetők és a választott képviselők anyagi helyzete ellenőrizhető legyen. Gyakorlatilag azonban nem minden kerül bele, aminek kellene.  (Hír24).

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A v.nyilatkozat sima natúr parasztvakítás, mint minden egyéb olyan okirat, melyben lehet hivakozni a rokoni kölcsönökre, ugyanakkor a rokont már nem lehet hivagalosan megkérdeni, hogy honnan van a lé, ha adóköteles, akkor adózott-e utána !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
A v.nyilatkozat sima natúr parasztvakítás, mint minden egyéb olyan okirat, melyben lehet hivakozni a rokoni kölcsönökre, ugyanakkor a rokont már nem lehet hivagalosan megkérdeni, hogy honnan van a lé, ha adóköteles, akkor adózott-e utána !
Hellcat
Azután amit a szógyártó, a rogán és a lézerjani leművelt azok után egyértelműen kimondható, hogy szart sem ér.
qxy
szerintem, a többségét el lehet fogadni. de kellene egy apró betűs rész az alján.
" Böntető... jogi ... kijelentem... stb stb.
és ami nincs rajta, azt el kell venni és ez a papír a bizonyíték arra hogy ne is akarjon reklamálni mert nem volt be írva. és így jövőre, minden szerepelne a beadványon amit minden szar eszű a becsületes munkájával szabályosan és törvényesen meg tudott venni.
Fradigege
Ejha! Micsoda felismerés. Novák Elődék banknak tartóznak??? Remélem a neve Bank of Tel-aviv. Az egyik legnagyobb csel, hogy egy pályázatot megnyer a csókos, oszt visszaoszt. Mészáros Lőrincnek is úgy lett új sertéstelepe, hogy csókos. Hízik is a kis malacpofi a zsírmoréval. Engem úgy neveltek, hogy addig nyújtózkodjak, ameddig a takarom ér. A hitel pont nem ez. Zsebbe tólják a lóvét a haverok, csókosok, "szélesgáborok", közgépvisszacsúsztatók. Ilyen helyekről van a lóvé. A közpénz fizu csak zsebpénz. A polgárháboruk ezért törnek ki. Ezért csapják le a fejeket. A történelem ismételni szokta önmagát.
papa.49
Jó lenne a vagyonnyilatkozat ha úgy használnák ahogy kellene, miért nem ,,okirat,, hát azért mert a képviselő úr/ elvtársnak így könnyebb hazudnia, amit a aRogán szerver Tóni művelt a vagyonnyilatkozatával az már vicc kategória, természetesen minden jogi következmény nélkül tehette!!!
volvós
...addig, amig a politikus arra hivatkozik, hogy "széles családi összefogással "
addig hiteltelen, ugyanis ezt a részt egyetlen hivatal, vagy erre jogosult
szerv nem ellenözizheti, hogy a " családnak " miböl van ez a vagyon !
Arról kellene nyilatkozni, hogy elözöleg mennyi pénzt tolt a családi kasszába
joopapa
A képviselői és úgy általában a politikusi vagyonnyilatkozatok annyit érnek mint a papír amire írták! Egy darab fecni, mondjuk ezek alá vannak írva, gondolom van fejléc pöcsét rajta!
evacica
Hát ebben bizony egyet értünk, még arra se mert kemény!
evacica
@Hellcat: Na azért vezért se hagyjuk ki, ott minden az asszonyél meg a fene tudja kinek a nevén van a nagy családba!
kukac50
Annyit érnek a vagyonnyilatkozatok mint amennyit a politikusok!
Elfelejti, nem kell beírni majd ha kiderül akkor bele javítanak,na ez már nem törvényes eljárás!
Büntetést Nekik ha valamit kifelejtenek!
A vállalkozóknak az adóbevallásuk ilyen lenne, már milliós büntetést szabnának ki rájuk!
nemjoezigy
Közel egy éve a szerbek ezt úgy oldották meg, hogy minden rokonnak kell vagyonnyilatkozatot adni.
Ezt tovább fejleszthetnénk úgy, hogy
1. okirat legyen! (ahogy többen is itt javasolták)
2. mindenki, akire hivatkoznak (rokon, ismerős, bank) kötelező lenne vagyon és kereseti nyilatkozat minimum 5 évre visszamenőleg

Ezt kellene az ellenzéknek úton, útfélen, minden fórumon, akár az EU-ban erőltetni!
Boszi27
@Toby: Flexibilis, mint az alkotmány! Normális országban egyiket sem szokták hetente változtatni. Ha nem Mo-ról lenne szó azt mondanám röhejes, de így tragikus.
coni
Ha a bevallás elkészítése előtt kapnának egy dupla adag Cavintont, lehet legalább az eszükbe jutna hány lakásuk van.
Desischado
Egyetértek az előttem szólókkal. Így a mai formájában csak parasztvakítás, semmi több. Törvényileg is büntetni kéne őket, ha hiányosan, vagy hamisan töltik ki! De itt orbanisztánban büntetlenül lehet hazudni! Lásd: rogán, lézer, stb. De meddig még?!
Versa
A nyali-tv csörtében még tippeket is ad gajdics (mintha maguktól ezt nem tudnák): "vegyen aranyrudakat, ássa el oszt majd vegye elő amikor már nem lesz politikus."
Tehát nem baj, ha lop, csal, hazudik, csak maradjon titokban...?
kkalman
Vagyonnyilatkozat? A TV-ben, ha lenne ilyen műsor, csak késő éjjel mernék leadni, +18-as karikával, annyit hazudnak benne.
Ja, amúgy az egész egy nagy hazugság, elejétől a végéig.
Yoda69
Foleg nem ugy ahogy a fideszesek, (orban, rogan, szargyarto, kosa stb.) manipulaljak a nyilatkozataikat. Azt is megvizsgalnam melyik fideszes malemuk, mennyi penzt tart offshore szamlakon.
Cicamama55
Hazugságteszten át nem ment képviselők beadványait kötetbe fűzve "Hazugságaink történetei" címmel meg kellene jelentetni! Ha esetleg a köztelevízióban műsorra tűznék napi 1 órás felolvasásban, biztosan hónapokig nem kellene törni az agyukat, milyen tartalmas műsorral töltsék ki a főműsor idejüket!!
mariaberta
Hát ez igaz, mert mindenkit feledékennyé tesz.
verőce21
Egyre silányabb a ballibsi trollkommenterek színvonala, ezekre már reagálni sem nagyon érdemes, mert magukat járatják le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.