A fiatal Orbán Viktort ismerők szerint a katonaság alatt megélt megaláztatás szinte vadembert faragott belőle az egyetemre. Balhék, fegyelmik, erőszakoskodás, leginkább Simicska Lajossal közösen. Úgy tűnik, azóta sem érti, hogy miért kellene visszafognia a haragját, sértődöttségét, elfojtott kisebbrendűségi komplexusaiból fakadó bosszúszomját. Talán már tényleg csak egyetlen dolgot ismer: a saját előrejutását segítő kérlelhetetlen és könyörtelen törtetést. Ha nem tenné, összeomlana, depresszióba süllyedne. Áhítozza a konfliktust, hogy valakinek érezze magát, hogy értelmet lásson az életében. Azt hinné az ember, hogy mérhetetlenül cinikus, de nem az, legalábbis nem mérhetetlenül. Lázár János és a volt SZDSZ-es Kóka János, igazán cinikusak. OV automatizmusai, személyiségébe épített és elfojtott indulatai inkább a kétségbeesett, csapongó, minden elvet és értéket tagadó tökéletes önvédelem...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A tanáraim után szabadon,kb 20 éve írom folyamatosan az anamnézisét,gyakorlatilag a fentivel egybevetve-azonos tartalommal,de bőven ki is egészíthetném-de majd csakkk ...után fogom megtenni -mert addig van mitől és kitől félni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Paranoia ,hamis önkép ,valótlan világkép , a nyugati rendszerek és a demokrácia normál működésének ismeretének teljes hiánya . Diplomáciai megállapodásokra való
mind két fél számára előnyös komoly tárgyalásokra való képtelenség .
Hamis ellenségkép ( a szövetséges is ellenség , vagy ellenfél ) stb
silber13
@Boszi27: 20:55-re : Biztosan szereted Ránki György múveit!:-))
Boszi27
@silber13: Igen szeretem, amikor van kedvem hozzá! Nem is gondoltam hogy valósággá válik: szinte naponta szembesülhetünk vele, hogy már megint nem szóltak a királynak...!
silber13
@Boszi27: Látod, én megmaradok Auber operai hősénél,: Fra Diavolonál, aki legalább akköra lókötő gazember vlt, mint a te Pomádéd!
Boszi27
@silber13: pomádé a Tiéd is, nem csak az enyém! :) Megválasztották nekünk! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.