Két projekt keretében összesen 200 új munkahely jöhet létre 2015-ben Magyarországon, ám kérdéses, hogy milyen munkaerővel töltik fel azokat. Egy új szolgáltató központ létrehozásáról, illetve egy másik...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nofranc! Vajon mit fog tudni egy malaj Magyarorszagon (akar diplomaval is), amikor munkaerot kell vadasznia es a megfelelo embert megtalalni egy bizonyos munkara.

Ha Magyarorszagon akar mukodni, akkor bizony elengedhetetlenul kell tudnia kivaloan magyarul, es legalabb az uzleti angolt, nemetet, oroszt kell beszelnie. Befektetesi tanacsadokent is fognak szolgalni.

Szoval mi van? Minek is egy ilyen rendkivul magasan kvalifikalt, meregdraga munkaero-kozvetitoirodat nyitni nalunk?

Az eddig mukodtetett hivatalos munkakozvetito / munkaugyi osztalyok is vergodnek a munkaltatok hianyatol, mert egyszeruen nincsenek allasajanlatok az atlagpolgaroknak. Arra a par magasan kvalifikaltra meg letezik mas ut is a kikozvetitesre.

Valakinek a zsebebe megint milliardok fognak szivarogni, a mi tudtunk nelkul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.