Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Demokraták vezetője és három társa leadták vizeletmintáikat hétfőn a VIII. kerületi polgármesteri hivatal portáján, hogy így tiltakozzanak Kocsis Máté fideszes polgármester drogteszttel kapcsolatos javaslata ellen. A Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének vezetője azt kérte: a mintákat adják át Kocsis Máténak, aki a hétvégén állt elő azzal az indítvánnyal, miszerint minden évben drogtesztre kellene kötelezni a 12-18 közötti fiatalokat, a politikusokat és az újságírókat.

A polgármesteri hivatal előtt a DK politikusa azt mondta: ez az első nemzeti vizeletminta átadónap. A sajtótájékoztatón Szarvas Koppány Bendegúz közölte: Kocsis Máté eleve drogosnak tekint minden fiatalt és most újabb lépést tett azért, hogy még rosszabb legyen Magyarországon fiatalnak lenni. A fideszes politikus javaslata azért is elfogadhatatlan, mert az "állam újabb módon akar belepofázni az életünkbe" – fogalmazott az IDE vezetője, hozzátéve: Kocsis Máténak "semmi köze a magánéletünkhöz, semmi köze ahhoz hogyan éljük az életünket".

Vizeletmintát vittek Kocsis Máténak

Varju László, a DK elnökségi tagja úgy fogalmazott: Kocsis Máté ötletének megvalósítása 40 milliárd forintba kerülne, miközben a drogmegelőzésre összesen 100 millió forint szerepel a jövő évi költségvetésben. Hozzátette: Kocsis Mátétól ez azért is elfogadhatatlan, mert ő felelős azért, hogy Józsefvárosban megszüntették a tűcsereprogramot, amely emberéleteket mentett meg.

A DK-s politikus veszélyesnek nevezte Kocsis Máté javaslatát, mert mint megjegyezte: a Fidesznél könnyen törvénnyé válnak a javaslatok.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@tivoli: 13:02. Nekem meg erről egy vicc jut az eszembe. A pasik a kocsmában azon versenyeznek, hogy kinek nagyobb a cerkája. Körbeállnak egy asztalt és rendre kipakolják amijük van. Egyszer csak betoppan egy buzi, odanéz, majd tapsikolva felujjong: nini, svédasztal!
joopapa
Meg kéne szervezni egy Nemzeti vizeletminta napot, akkor mindenki leadhatja a mintáját a mátékáéknak :-)))
Desischado
Én is adok mintát szivesen! Ez a Nemzethy Vizeletadás Napja, szerintem jó ötlet! Hajrá, szervezzük meg ennek a baromarcnak! Ő dumál, aki megszüntette az ingyenes tűcserét! Felfordul a gyomrom ettől a fidesz kdmp bagázstól!
evacica
Én javasolnám, hogy a fideszes képviselőknél csináljanak alkalmassági tesztet, hogy alkalmasak e képviselőnek! Szerintem egy csomó képviselőjük biztos nem menne át ezen a vizsgálaton, mert kiderülne,hogy valami fene nagy baj van nyaktól felfele, na meg a gerincükkel is akad némi nemű probléma! Az ember azt hinné, hogy már nincs lejebb, de sajnos mindig kiderül, hogy VAN! Persze fejétől bűzlik a hal!
kukac50
16-án a tüntetésre mindenki vigyen magával amennyit csak tud,ne csak egy kis gyógyszeres üveggel. El kell vinni a polgármesteri hivatal ajtajához és szépen rendezetten sorba rakni kocsis Máténak megcímezve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.