A Fidesz-frakció hétfői ülésén foglalkozik Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) VIII. kerületi polgármester azon javaslatával, amely a 12-18 év közöttieknek, a választott politikusoknak és az újságíróknak évenként kötelező drogtesztet írna elő – közölte Tuzson Bence, a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Kocsis Máté a Facebookon azt írta, hogy a drog életveszélyes, "féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is". Szerinte érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. A politikus, a Fidesz kommunikációs igazgatója javasolta, hogy a kormánypárt parlamenti frakciója tárgyalja meg a kérdést, és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabálytervezetet.

Tuzson Bence sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt mondta, a frakció hétfőn tárgyalja a felvetést, és ki fogja alakítani róla az álláspontját.

A vasárnapi pihenőnap tervével kapcsolatos kérdésre a frakciószóvivő megerősítette: ha a parlament elfogadja a javaslatot, a kis üzletek csak akkor nyithatnak majd ki, ha ott a tulajdonos vagy az ő közeli családtagja dolgozik.

Azzal kapcsolatban, hogy az RTL Klub Híradója szerint sikkasztás miatt 2003-ban felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság Fodor Ibolya pécsi Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőt, Tuzson Bence azt mondta, belső vizsgálatot indítanak, mert alapelvük, hogy csak tiszta, feddhetetlen politikusok politizálhatnak a Fideszben.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Nehéz ügy ez, mert van, akinél Orbán fingja is olyan mámort idéz elő, mint ha bedrogozott volna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Máté gyerek, nem leszel népszerű sem a szombathelyi kokós fideszes haverodnál, sem a nemzetőrkapitányoknál, de ha nagyon kifordítják a zsebed, lehet, hogy abban is lesz egy ágvégződés töredék...
m.macskosz
"...mert alapelvük, hogy csak tiszta, feddhetetlen politikusok politizálhatnak a Fideszben."
Ezen nagyon jót röhögtem.
Róka Rudi
Kocsis Máté és a Fidesz hadseregének, a betyárseregnek a vezetőjét drog vásárláson érték!!!
36
Inkább, vegyenek mentőautót helyette!!!
36
A rendőrök jogait pedig, tessék kiterjeszteni, hogy azt az állat drogost jól pofán lehessen vágni, ha cirkuszol!!!
Bercifiu
@dr. prédikátor: A jelöléskor kellene megvizsgálni az elme állapotát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.