Erre is válaszolt Kálmán Olgánál. Kiderült, hogy jön az alkoholteszt politikusoknak, és a drogteszt nem segít a meghalt lányokon. Nevetségessé tette magát a politikus? Döntse el Ön.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alzheimer Fauna
Ha elfogadjuk azt, hogy ezt a "pisigyűjtős" törvényjavaslatot nem a mérsékelten okos kocsis találta ki, hanem Kedvesviktor (és népizenekara), akkor megvan a magyarázat is! Emlékeztek arra, amikor két éve nyáron tüntetők láncolták össze magukat a Közgép Zrt. előtt? Akkor a szexuálpszichológiában jártas Blikkestóni (aki látta tóninét a kifutón szakavatott csípővel kelletni magát, az tudja, hogy otthonos ebben a tudományban) azt nyilatkozta, hogy a demonstrálók olyan szado-mazósan kedvelik a bilincseket – láncokat. Ebből kiindulva adja magát, hogy itt pedig arról lehet szó, hogy az elkádéenpésedett fidesz vonzódik a kaki-pisi szexhez?

Én most (kifejezendő a béke iránti vágyamat) virágmintás sálat hordok, ajánlom a törvényjavaslat támogatóinak, hogy ők pedig viseljenek vizeletmintásat!
karma1
Mi az hogy! Es mivel kormanyunknak maniaja visszamenoleges hatalyu torvenyeket hozni, ugy meg kell pisiltetni a Grimm-fivereket meg Benedek Eleket is, mert igy vilagossa valik, hogy hogy talaltak ki azt a rengeteg horrort (Labujlevagos Hamupipoke muttert, Jancsi es Juliskas peklapatos sutogeto neniket, fejlevagos-sarkanyos meseket)

bar bennunket a vezir eppen eleg sarkanyos mesevel etet: kezdjuk talan politikuskent RAJTA az elso pisiltetest...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.