VIII. kerületiek figyelem: 28 140 forintot fizethetnek az albérlettulajok jövőre. Azért nem mindenki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem baj birkák, ezt akartátok, de ha lehet, akkor az üdülő körzetekben 2-3 házat és nyaralót kiadó, kiváló fideszbarátok is fizessenek, mert úgy nem lenne diszkriminatív az ötlet ! Ja, hogy e körzetek fodeszes polgármestereit felakasztanák a fideszes lakástulajok ? Kit zavarna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
köhögő bolha
Akkor ott már lófax-t ér a rezsicsökkentés.
kukac50
Azért adják ki a lakásokat vagy csak egy szobát,hogy a nyugdíjat kiegészítsék,ha egy szobát azért ad,ki mert nem tud megélni,de az a 10 ezer forint is nagy segítség akkor hogy tudták meghatározni az adóját 28140 forintban?
Vagy a plagizáló Palira gondoltak?
nyanya001
Hajrá Kocsis Máté húzzál bele, hátha agyonvernek
egy esernyővel egyenként !
Juhász
A 8. kerületben, akár a körúton is, gombamód szaporodtak a 20-45 nm-es pici, kiadó, galériázható "lakások", gondolom ezekről nem tudnak a kedves kommentelők,ismerek olyant akinek 15 ilyen kiadott lakása is van. Szobák kiadása meg csak bizonyos "körökben" dívik, ez köztudott. Azért az sem normális, hogy 16-an laknak egy kis lakásban vagy ágyrajárókból éljenek bejelentés nélkül.Mivel csak azokat vonják adózás alá akik KIADÁSSAL foglalkoznak, nagyon is egyetértek vele és még nagyon sokunk az ittlakók közül. Ez a kerület, ahol eszméletlen sok jogtalan segélyfelvevő van...rengeteg vidéki lakás vagy háztulajdonos vagy ingatlantulajdonos hajléktalanként él, mert pl. kiadja a vidéki tulajdonát. Hihetetlennek tűnik, pedig nagyon is igaz. Az aluljárós lépcsőkön kéregetők súlyos ezreket tarhálnak össze, néha meglehetősen erőszakosan is. Az, hogy ebbe is mindenki bele"szól", finoman fogalmazva, az Magyarországon lassan természetes. Meg természetesen a félremagyarázások is "borítékolhatóak".
Dr. Felipe
Azokat nem sajnálom akik erre az idiótára szavaztak, fizessenek csak, akik ellene szavaztak, azokat viszont igen.
nyanya001
Nagyon kellenek az ilyen hülye képviselők a Fideszbe !
Több milliárd forintnyi új adót kellene kivetniük a fővárosi önkormányzatoknak ahhoz, hogy fedezni tudják a szociális rendszer átalakításával rájuk háruló segélyezést. De a rászorulók akkor is rosszul járnak, ha a kerületek netán előteremtik a támogatások fedezetét.
hirdetés

Jövő januártól nem állapíthatnak meg méltányossági ápolási díjat a családtagjukat ápolóknak az önkormányzatok. Ezt a támogatási formát ugyanis három másik mellett egyszerűen eltörölte a kormány a szociális segélyezési rendszer átalakításával. Így az esetlegesen saját munkáját feladó ápoló elesik a napi 24 órás ellátásért eddig adható havi bruttó 23 600 forinttól. Ha szerencsés, akkor a kerületi képviselő-testület beemeli ezt a jövő évtől adható települési támogatások körébe !
nol.hu/belfold/tobbet-is-vesztenek-a-segelynel-1503555

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.