Varga Mihály és a kormány javaslata szerint januártól miniszter, államtitkár szabadon pályázhatna költségvetési pénzekre - olvasható a költségvetést megalapozó salátatörvényben. A kormány eredeti javaslatát...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@1magyar: Ha csak a kulonbseget adnak, na de annak a 10x-eset?

Mocsok egy kurmanyunk van. Elso dolguk az volt hogy a sajat fizetesuket unious atlagra hozzak, a magyar dolgozot meg le se szarjak. A sok egyeb terites, ingyen kocsi soforrel, lakas, meg ki tudja meg mi minden. Azert ez mar tenyleg sok.
papa.49
..Állami támogatás,, Varga ,,csonti,, Miskának kiadja a nép SZŐLŐKARÓVAL A FEJÜKRE, HOGY MEG NE SÁNTULJANAK!!!
zsizsike
Én úgy megtámogatnám őket, de úúúgy!!! Ellentétben papa.49 véleményével, tőlem meg is sántulhatnának.
JAJMÁR
Rendkívül kreatívak annak kitalálásában, hogy nyúljanak minél mélyebbre a közösbe, és onnan szinte mindent felnyaláboljanak, mégsem értik, hogy ez a zsák nem feneketlen.
Vagy mégis? Mi vajon a valódi cél? (Sejtésem van, de szerintem nektek is)
human
Sokba kerül a párttagok hűsége. Minél több korrupció derül ki, annál többe kerül az egész rendszer fenntartása.
Juhász István
Egyszerű, és jó lenne, ha megértenétek!! Még a politikus, éjt nappallá téve dolgozik a közjóért, addig a családtagjaik háttérbe szorulnak, kevesebbet lehetnek együtt, hiszen a politikus mindég dolgozik. Valamivel kell kompenzálni ezt a rengeteg lemondást, tehát nyiltan, és antikorrupc. eszközökkel - igenis, KELL némi juttatást adni a csládjaimnak. Ha nem tenné ez a gondoskodó állam, akkor földönfutókká válna egy - egy politikus családja. Mészárosnál már sikerült, lézer j. sima peti szerencsés, mert gazdag szüleik vannak, de akkor mi lesz a többivel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.