A munka törvénykönyvének módosítását kezdeményezi a Fidesz, hogy vasárnapi munkavégzés esetén százszázalékos bérpótlék járjon a munkavállalóknak, és hogy egy hónapban legfeljebb csak két vasárnap lehessen őket dolgoztatni – közölte Rogán Antal, a kormánypárt frakcióvezetője szerdán újságírókkal.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Hazug dögök! Nemrég ti vettétek el, ill. csökkentettétek az új Munka törvénykönyvével a délutános, éjszakás, vasárnapi pótlékokat. Miért hinnénk nektek?!
KERKA
Járhat??? Annyi is járt, amíg ti hozzá nem nyúltatok. Még a délutáni-éjszakai pótlékot is elvettétek, sokaknak így havonta 10-20 ezerrel kevesebb lett a bére!!!
kamazuka
Miről van szó?
Pár napja új munkahelyem van.A régi egy budapesti székhelyü cég volt.Papíron minden okés volt,csak a valósággal nem egyezett meg.Munkajogász közölte,kérem ami itt folyik,már mint ebben az ágazatban az nem a törvényességről szól.
Ha így állunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.